10 neprecenljivih aplikacij za Chrome, ki bi jih moral poznati vsak uporabnik

10 Invaluable Chrome Apps That Every User Should Know

Karkoli že počnete, boste z najprimernejšimi orodji prihranili čas in denar, še posebej, če delate z računalnikom. Ne glede na to, ali gradite spletno stran, oblikujete pasico ali pišete članek - s pomočjo ustreznih orodij in aplikacij boste to storili hitreje, bolje in prihranili čas za druga opravila.

Če uporabljate Google Chrome, ste morda opazili Chrome Apps, odlično funkcijo, ki pa je pogosto spregledana. Če razširitve brskalnika Google Chrome lahko samo razširijo funkcionalnost brskalnika, lahko Chrome Apps deluje bolje kot to.To so polne aplikacije, ki se izvajajo v brskalniku Google Chrome, pa tudi v sistemu Chrome OS (operacijski sistem). Zanašajo se na brskalnik Chrome, vendar delujejo kot ločene aplikacije. Nabor opravil, ki jih lahko opravljate s programi za Chrome, je impresiven. Kljub temu pa je med milijoni aplikacij v trgovini Chrome težko najti ustrezne Chromove aplikacije za vaše posebne potrebe in zahteva čas.

Za pomoč pri iskanju pravih orodij, ki so vam v pomoč, sem razvrstil veliko paleto Chromovih aplikacij, da vam dam 10 uporabnih aplikacij, o katerih bi morali vedeti.

10 neprecenljivih aplikacij za Chrome, o katerih bi moral vedeti vsak uporabnik

Ste pripravljeni videti, kaj sem izbral? Začnimo!

1. Google Drive

google drive chrome app

Morda že veste za Google Drive. Gre za rešitev za shranjevanje v oblaku, ki omogoča shranjevanje in upravljanje datotek na več platformah.

S aplikacijo Google Drive za Chrome , lahko dostopate do vseh funkcij namizne različice Google Drive. Do datotek Dokumentov, Preglednic in Google Diapozitivov lahko dostopate in jih urejate tudi brez internetne povezave (brez povezave).

Ta funkcija je zelo priročna, ko nekam potujete brez stabilne internetne povezave, saj lahko še vedno delate z datotekami.

Če 15 GB brezplačnega prostora za shranjevanje, ki ga dobite z Google Računom, ni dovolj, kupite dodaten prostor z dostopno ceno .

2. Todoist za Chrome

todoist za krom

Katero aplikacijo za opravila uporabljate v računalniku in mobilni napravi? Trenutno uporabljam Todoist , enostavna in intuitivna aplikacija za upravljanje nalog. To je popolna rešitev za spremljanje vseh vaših nalog in projektov.

Pri Todoistu je dobro, da je na voljo na več platformah, vključno z Windows, Mac OS, iOS, Android, spletnimi in spletnimi brskalniki.

Neomejene naloge lahko delite z vsemi, ki jih želite, na primer s kolegi, družino, prijatelji in v realnem času sodelujete pri teh skupnih projektih.

Druga dobra točka Todoista je ta, da lahko do svojih nalog in seznamov opravil dostopate povsod. V službi, doma ali v šoli.

mon icône de batterie a disparu windows 10
[polno povezan slug1 = 'err_internet_disconnected' slug2 = 'dns_probe_finished_no_internet']

3. Gmail brez povezave

gmail offline aplikacija Chrome

Če se povezujete z nestabilnim internetnim omrežjem, zakaj ne poskusite Gmail brez povezave za branje e-pošte in sestavljanje novih e-poštnih sporočil brez povezave.

Aplikacija Gmail brez povezave je dobra rešitev za uporabo vašega spletnega mesta Gmail.com, če vaša internetna povezava ni stabilna. Ko imate stalno internetno povezavo, se vsa odhodna e-poštna sporočila samodejno pošljejo in samodejno sinhronizirajo vaša sporočila.

4. žep

žep kromirana aplikacija

réinitialiser mon pc ne fonctionne pas

Če nimate časa za branje dolgega članka, poskusite Žep . S to aplikacijo boste članek shranili in ga pozneje prebrali, ko boste imeli čas.

Pocket bo odstranil vse nepotrebne elemente, tako da boste imeli preprosto spletno stran - belo ozadje in črno besedilo.

To je moja najljubša aplikacija, ker lahko shranim vse članke ali spletne strani za poznejše branje. Za njihovo branje ni potrebna internetna povezava, tako da lahko obiščete kavarno, poiščete potrebne dokumente in nato shranite, da jih lahko pozneje preberete, ko se vrnete domov.

5. Urejevalnik Pixlr

urejevalnik pixlr

Nimate denarja, ki bi ga za urejanje slik porabil za Photoshop? Priporočam, da poskusite Urejevalnik Pixlr , uporabno orodje za lažje urejanje slik z osnovnimi funkcijami.

Seveda ne more nadomestiti Photoshopa, če pa potrebujete orodje za ustvarjanje ali urejanje slik na osnovni ravni, je dobro.

6. Oddaljeno namizje za Chrome

Chrome oddaljeno namizje

Je preprosta aplikacija 'oddaljenega namizja', kjer lahko z dostopno kodo dostopate do vseh računalnikov, ki se izvajajo Oddaljeno namizje za Chrome . Podoben je TeamViewerju, vendar bolj neposreden.

S tem orodjem lahko nadzorujete kateri koli računalnik, vključno z Windows, Mac, Linux ali celo Chrome OS. Edino, kar potrebujete, je, da morata oba računalnika namestiti oddaljeno namizje Chrome.

To je odlično orodje za uporabnike, ki uporabljajo Google Chrome, ker vam ni treba prenesti velike datoteke (na primer TeamViewer) in jo nato namestiti v računalnik. Namesto tega preprosto dodajte »Oddaljeno namizje Chrome« v brskalnik Chrome in uporabite.

Predlagam, da to orodje uporabite le, če nimate časa za prenos TeamViewerja. To je zato, ker je TeamViewer še vedno odlična rešitev za daljinsko upravljanje računalnika, brez stroškov.

comment trouver les fichiers les plus volumineux
[polno povezan slug1 = 'najboljši-javni-dns-strežniki-morate-vedeti' slug2 = 'vaša-povezava-ni-zasebna']

7. Awesome Screenshot App

super aplikacija za posnetek zaslona

To orodje vam omogoča, da posnamete posnetek zaslona računalnika in ga nato označite v brskalniku Chrome. Po tem lahko preprosto shranite lokalno ali v Google Drive.

Izberete lahko tudi staro sliko, jo dodate v aplikacijo Awesome Screenshot, označite z besedilom, črtami, pravokotniki in krogi. Poleg tega obstaja funkcija, imenovana Eraser, s katero lahko skrijete občutljive podatke.

8. Splet Evernote

evernote web

To je uporabna aplikacija za uporabnike Evernote, ki želijo hitro shraniti ideje, opombe ali fotografije v svoj račun Evernote. Poleg Todoist za Chrome, Evernote Web je uporabno orodje za ustvarjanje seznamov opravil ali opravil, tako da nikoli ne boste ničesar pozabili.

9. Gliffyjevi diagrami

gliffy diagrami

Vam je težko ustvariti diagram ali diagram poteka? Poskusite, da boste poenostavili svoje delo Gliffyjevi diagrami . Omogoča vam ustvarjanje diagramov, diagramov poteka, oblikovanje shem uporabniškega vmesnika (UI) in njihovo izvoz v obliki JPEG ali PNG.

10. Nega oči

nega oči

Nenazadnje je aplikacija za nego oči . Dejansko to orodje ne pomaga pospešiti vaših nalog ali prihraniti časa. Ključnega pomena pa je, ker omogoča nastavitev časovnika. Ko se konča, si morate vzeti nekaj minut, da se sprostite.

Ko delate v računalniku, se morate ves čas osredotočati na zaslon. Če si ne oddahnete, lahko škoduje vašemu vidu.

Eye Care je torej odlična aplikacija za Chrome, ki pomaga pri boju s to težavo, tako da vas opozori, kdaj si morate vzeti odmor.

Ne glede na to, ali pišete dokument, ustvarjate pasico po meri ali kaj drugega, je vedno na voljo aplikacija Chrome, ki vam pomaga učinkovito opraviti nalogo.

Če sem zamudil katero koli uporabno aplikacijo Chrome, mi sporočite tako, da pustite komentar spodaj.