5 nasvetov, ki jih je treba upoštevati pri nakupu slušalk

5 Tips Consider When You Buy Headphone

Ne glede na to, kakšno vrsto glasbe imate radi, sem prepričan, da jo pogosto poslušate doma, na poti ali v službi. Zato so dobre slušalke nujna dodatna oprema, ki jih boste vedno imeli v torbi.

Pa veste, kako izbrati dobre slušalke? Morda se ne zavedate, da bo vaša izkušnja poslušanja določena glede na izbiro slušalk.Preberite članek: 5 varnostnih vprašanj, ki jih morate vprašati za zaščito računalnika

Dandanes je na trgu veliko vrst slušalk, kot so ušesne, ušesne, ušesne, žične, brezžične ali odpravljajo hrup. Torej je težko določiti, kateri par slušalk bi morali kupiti.

5 nasvetov, ki jih je treba upoštevati pri nakupu slušalk

najboljše slušalke

Tu je pet preprostih nasvetov, ki jih morate upoštevati pri nakupu novega para slušalk. Pomagal vam bo najti pravega zase.

1. Oblika slušalk

Prvi dejavnik, ki ga morate upoštevati, je oblika slušalk, ki jo želite uporabiti:

In-Ear

Ta vrsta slušalk se prilega vsakemu ušesnemu kanalu. Večina športnih slušalk je v tej kategoriji. Prihajajo z gumo oz nasveti iz pene v več velikostih, ki pomagajo prilagajati ušesne kanale različnih velikosti. Namen je pomagati, da ga držite v ušesu, ko tečete ali skačete.

In-ear slušalke so odlična izbira, ko iščete slušalke, ki lahko pasivno izolirajo zvoke. Nekateri modeli profesionalnega razreda lahko zagotavljajo kakovost zvoka boljše od slušalk, ki jih imate čez ušesa.

Prekomerno uho

To vrsto lahko pokličete tudi v polni velikosti ali okoli ušesnih slušalk. Ta slog je priložen blazinaste ušesne blazinice , ki bo obkrožila ušesa, ko ga nosite.

Večina modelov v tej kategoriji je ponavadi najboljša slušalka za odlično kakovost zvoka s funkcijo pasivnega zmanjšanja hrupa. Vendar lahko včasih slišite zunanje zvoke, če je območje preveč hrupno.

Na ušesu

Podobno kot pri dizajniranju modelov slušalk za ušesa, blazine tega sloga sedijo na vašem zunanjem ušesu, namesto da bi obkrožale ušesa. V primerjavi s slušalkami za ušesa ta vrsta zagotavlja dobro kakovost zvoka, vendar ima manj odziva na nizke tone.

Slaba stran teh modelov slušalk je, da ko jih nosite, drugi še vedno slišijo vašo glasbo, slišite pa lahko tudi zunanje zvoke.

erreur de mise à jour windows 80244019 windows 7

Glede na namen, s katerim želite uporabljati slušalke, kje jo boste uporabljali, ali glede na to, ali je potrebna izolacija hrupa, boste vedeli, katero vrsto slušalk morate izbrati.

2. Žično Or Brezžične slušalke

žične slušalke

Drugi kritični dejavnik, ki ga morate izbrati, so žične ali brezžične slušalke. Brezžične slušalke imajo mobilnost in se izognejo neredu, ki ga povzročajo vrvice.

Za razliko od pred nekaj leti so se brezžične slušalke toliko izboljšale, da lahko zagotavljajo dobro kakovost zvoka, ne da bi pri tem izgubile signal.

Vendar pa je pomanjkljivost brezžičnih slušalk življenjska doba baterije. Baterijo morate vedno napolniti, ta postopek pa lahko traja ure ali celo dan. Medtem pa morate med uporabo žičnih slušalk samo priključiti in nato uživati ​​v glasbi.

3. Slušalke za odpravljanje hrupa

Dandanes so običajne slušalke za odpravljanje hrupa (znane tudi kot izolacija hrupa). Na voljo so v vseh vrstah slušalk, vključno z ušesnimi, ušesnimi in ušesnimi.

Ne mešajte se med aktivnim in pasivnim odpravljanjem hrupa. Medtem ko vse pasivne slušalke za odpravljanje hrupa skušajo ustaviti zunanje zvoke, ki se prenašajo na vaše uho, aktivne slušalke za odpravljanje hrupa ustvarjajo zvočni val, ki nevtralizira zvoke okoli vas.

Prednost teh slušalk je, da vam ni treba povečati glasnosti, da premagate zunanje zvoke. Zato boste svojo najljubšo glasbo lahko poslušali pri nižji glasnosti. Če ste oseba, ki veliko potuje ali pogosto leti na dolgih letih, potem je za vas primerna par slušalk, ki izolirajo hrup, saj lahko pomagajo odpraviti nizkofrekvenčne zvoke, kot je brnenje vlakov ali letal.

4. Daljinski upravljalnik in mikrofon

mikrofon za slušalke

Če potrebujete par slušalk za poslušanje glasbe, pa tudi za klicanje ali sprejemanje klicev, morate imeti vgrajeni daljinski upravljalnik in mikrofon. Tako bi se lažje odzvali na klic prijateljev ali družinskega člana z enim pritiskom ali spremenili skladbo, ne da bi se dotaknili telefona.

5. Stroški

Končno je to cena slušalk. Ko iščete slušalke za nakup, morate določiti, koliko denarja lahko zapravite za slušalke.

Iščete par slušalk, a imate le manj kot 100 USD? Tu je seznam najboljših slušalk pod 100 USD .

Kot vsi drugi izdelki tudi vi dobite tisto, kar plačate. Seveda lahko dober par slušalk do 100 dolarjev prinese dobro kakovost zvoka. Dražje slušalke pa bodo zagotovo opremljene z naprednejšimi funkcijami, kot so izolacija hrupa, dodatni nizki toni ali zvok z visoko ločljivostjo.

Ste se že odločili?

Morda boste želeli preveriti ta članek: 10 najboljših platform za blogiranje, ki bi jih morali poznati