Pregled Bytefence: Kako odstraniti programsko opremo Bytefence Anti-Malware

Bytefence Review How Remove Bytefence Anti Malware

Ste že slišali za Bytefence, vendar niste prepričani, kaj je to ali kako ga uporabiti? Da boste lažje razumeli, kaj to vključuje, sem napisal poglobljen pregled Bytefence.

comment mesurer le dpi de la souris

Podjetje Byte Technologies LCC je ta program proti zlonamerni programski opremi razvilo leta 2014 s sedeži v različnih delih sveta, vendar s sedežem v ZDA. Protivirusna programska oprema Bytefence je veljaven varnostni program, za katerega je bilo nekoč znano, da ima veliko negativnih lastnosti. Spremembe sistema in tiha namestitev brezplačne različice sta bili med glavnimi pritožbami družbe Bytefence.Bytefence se osredotoča na odstranjevanje oglaševalske programske opreme, proti-zlonamerno programsko opremo in protivirusne programe. Trdi, da ima več kot 59 milijonov uporabnikov po vsem svetu in da je blokiral več kot 66 milijonov vzorcev zlonamerne programske opreme.

Podjetje Bytefence ima brezplačno različico Bytefence Anti-Malware Free in plačljivo različico Bytefence Anti-Malware Pro.

Brezplačna različica je sposobna skenirati zlonamerno programsko opremo iz računalnika, medtem ko se plačljiva različica znebi vseh zaznanih groženj.

Skratka, ByteFence Anti-Malware je orodje za podporo proti zlonamerni programski opremi, ki obravnava manj škodljive grožnje, kot so vohunska programska oprema, trojanci in črvi.

Sorodno branje: Kaj storiti, ko se Malwarebytes ne more povezati s storitvijo

Kazalo

Kakšne so značilnosti orodja za zaščito pred zlonamerno programsko opremo Bytefence?

Kakšne so značilnosti orodja za zaščito pred zlonamerno programsko opremo Bytefence
Programska oprema proti zlonamerni programski opremi ByteFence ni popolno orodje. To je programska oprema za skeniranje, ki se znebi škodljivih virusov.

Zato dobro deluje z drugo protivirusno programsko opremo. Ščiti vaš računalnik pred okužbo z nevarno in neželeno programsko opremo.

Učinkovitost skeniranja in sistemska zmogljivost

Ko v ozadju deluje program proti zlonamerni programski opremi ByteFence, ni večjih negativnih učinkov. Edina majhna težava je, da lahko med skeniranjem porabi veliko RAM-a vašega računalnika. Da ne bi prišlo do motenj pri vašem delu, lahko razporedite skeniranja, ki bodo potekala izven delovnega časa.

Samodejno iskanje lahko traja približno 20 minut, kar je razmeroma hitro. Čeprav se optično prebere, rezultati morda niso zelo natančni v primerjavi z drugo programsko opremo.

Varnost brskalnika

Programska oprema ByteFence se ukvarja s programi, kot so ugrabitelji brskalnikov, oglaševalska programska oprema in druge manjše grožnje programske opreme, ki vplivajo na vaš brskalnik.

Pomoč strankam

ByteFence ima osebje, ki ponuja lokalizirano storitev za pomoč strankam. To podjetje ima partnerje in pisarne po vsem svetu.
Če imate kakršna koli vprašanja, jih lahko kontaktirate tako, da izpolnite obrazec za podporo. Imajo tudi spletno stran za podporo s področjem pogostih vprašanj.

Funkcionalnost

Ko zaženete ta program, bo začel skenirati celoten računalnik. Postopek lahko traja približno 20 minut.
Čeprav ni najbolj natančen, odstrani nekaj tveganj iz računalnika. Med hitrim pregledom boste opazili, da se uporablja veliko RAM-a.

Uporabniški vmesnik

Ta program ima vmesnik, ki je enostaven za krmarjenje in uporabo brez zapletenih nastavitev. Ima tudi zgornji meni s petimi razdelki, ki so Optično branje, Domov, Nastavitve, Brskalniki in Statistika.

Ena najboljših stvari pri ByteFence je, da vas oglasi med uporabo programa ne bodo motili. To je tudi lahek program, ki ga je enostavno namestiti.

Konfigurirajte in zaženite ByteFence je enostavno - vse, kar morate storiti, je, da sledite čarovniku za namestitev, ki se samodejno prikaže, in nato kliknete gumb za namestitev. Ne boste imeli nobenih neobveznih sprememb brskalnika ali namestitev v paketu.

Protivirusna zaščita

Kot smo že omenili, po namestitvi te programske opreme izvede samodejno iskanje. Čeprav lahko zazna zlonamerno programsko opremo v računalniku, je hitrost prepoznavanja podpovprečna.

Bolje bi bilo uporabiti ta program skupaj z drugimi varnostnimi orodji.

le plein écran ne couvrira pas le chrome de la barre des tâches

Prednosti

 • Enostavna namestitev in krmarjenje
 • Brez oglasov
 • Ima informativni uporabniški vmesnik
 • Ima dostojne funkcije proti zlonamerni programski opremi
 • Ponuja brezplačno skeniranje

Slabosti

 • Njegova protivirusna zaščita je podpovprečna
 • Pri delu v ozadju ima malo virov

Kako lahko odstranite protivirusno programsko opremo Bytefence?

Kako lahko odstranite zlonamerno programsko opremo Bytefence Anti
Lahko preizkusite ByteFence in se odločite, da želite poskusiti nekaj drugega. Če želite odstraniti programsko opremo proti zlonamerni programski opremi Bytefense iz računalnika, morate izvesti naslednje korake:

1. korak: Odstranite programsko opremo ByteFence Anti-Malware iz sistema Windows

 • Pojdite na »Programi in funkcije«
 • V iskalno polje v meniju Start vnesite Nadzorna plošča in izberite »Nadzorna plošča«.
 • V kategoriji »Programi« kliknite Odstrani program
 • Poiščite ByteFence in ga odstranite

Videli boste zaslon 'program in funkcije' in seznam vseh nameščenih programov v računalniku. Poiščite programsko opremo ByteFence Anti-Malware in jo označite, nato pa kliknite gumb Odstrani na vrhu orodne vrstice.

Odstranite program tako, da sledite pozivom na zaslonu. Kliknite »Da«, da potrdite odstranitev programa v naslednjem polju in sledite navodilom za dokončanje postopka.

2. korak: Odstranite programsko opremo ByteFence proti zlonamerni programski opremi z malwarebytes

Malwarebytes je odlična programska oprema za preprečevanje zlonamerne programske opreme za Windows, ki odstranjuje različno zlonamerno programsko opremo, ki je druga programska oprema ne more odstraniti.
Ko to programsko opremo uporabljate prvič, boste prejeli brezplačno 14-dnevno preskusno obdobje, preden boste morali začeti plačevati za njeno premium različico. Če želite odstraniti Bytefence z uporabo Malwarebytes, sledite spodnjim korakom:

 • Prenesite Malwarebytes
 • Dvokliknite datoteko za nastavitev programa Malwarebytes
 • Ko se prenos konča, dvokliknite datoteko mb3-setup-consumer-x.x.x.xxxx.exe, da namestite programsko opremo.
 • Odprlo se bo pojavno okno za nadzor uporabniškega računa, ki vas bo prosilo, da programski opremi omogočite spremembe.
 • Sprejmite s klikom da.
 • Namestite Malwarebytes po navodilih na zaslonu

Ko se postopek namestitve začne, boste videli čarovnika za namestitev programa Malwarebytes, ki vas bo vodil.

 • Kliknite gumb Strinjam se in namesti.
 • Kliknite optično branje zdaj.

Po namestitvi bodo Malwarebytes začeli posodabljati protivirusno bazo podatkov. Kliknite optično branje zdaj, da izvedete sistemsko skeniranje.

 • Počakajte, da se postopek optičnega branja konča
 • Kliknite gumb “Izbrana karantena”
 • Znova zaženite računalnik

Ko je postopek končan, zaprite Malwarebytes in nadaljujte z naslednjimi navodili.

3. korak: S programom Hitman pro poiščite zlonamerno programsko opremo

Hitman pro skenira zlonamerno programsko opremo iz računalnikov, da bi našel sumljive datoteke. Spodaj so navedeni koraki:

 • Prenesite Hitman pro
 • Namestite ga
 • Sledite navodilom na zaslonu, ki se prikažejo
 • Počakajte, da se skeniranje Hitman pro konča
 • Kliknite Naprej
 • Kliknite »Aktiviraj brezplačno licenco«, s čimer se bo začelo tridesetdnevno preskusno obdobje in odstranili zlonamerne datoteke iz računalnika. Ta postopek vam bo pomagal odstraniti zlonamerno programsko opremo Bytefence iz računalnika.

Končna sodba

Bytefence vam ne bo ponudil celovitih rešitev za vašo varnost. Odlično pa je, če imate radi, da imate računalnik dodatno zaščito. Dobro deluje, če se uporablja z drugimi varnostnimi programi.

Pazite tudi, da se drugi zlonamerni programi poskušajo prikriti kot ByteFence Anti-Malware. Med nalaganjem tega orodja bodite pozorni.