Pogoste napake namestitve skrbnika Microsoft Office 365

Common Microsoft Office 365 Admin Installation Errors

Microsoft Office 365 je res lepo orodje vam nudi vse, kar potrebujete za zagon mini pisarne kjer koli in kadar koli, pod pogojem, da imate dostop do računalnika.

Z nameščenim Officeom 365 lahko dostopate ne samo do znanih programov Microsoft Office, temveč tudi do novih v oblaku funkcije, ki so namenjene spreminjanju načina dela v računalniku.Zahtevan skrbniški privilegij

Kot vse stvari ima tudi Office 365 nekaj napake , zlasti med postopek namestitve.

Nekatere je mogoče hitro in enostavno popraviti, druge pa so lahko problematične in lahko zahtevajo dodatno pozornost, da se z njimi popolnoma spoprimejo.

Za lažje reševanje teh težav smo pripravili posebno orodje za odpravljanje težav za Office 365.

Tukaj je tisto, kar morate storiti, če naletite na težave s sistemom Office 365.

Preden začnete, je priporočljivo, da preverite Načrt za konec podpore za Exchange 2007 . Ta storitev je vključena v Office 365, vendar ker je podpora končana, ne bi smeli pričakovati veliko pomoči od podpornega osebja.

Ko je težave , pomembno je določiti, na kateri načrt ste naročeni, Office za dom ozPisarna za podjetja.

Težave, s katerimi se lahko srečate, so skupaj z rešitvami vsakega od njih zelo odvisne od načrta, zato je dobro, da predhodno preverite.

Poleg tega, če ste skrbnik storitve Office 365 za vašo organizacijo se bo vaša odgovornost skupaj s pravicami nekoliko razširila, saj boste lahko opravili nekaj dodatnih nalog. To pomeni, da lahko naredite korak naprej za odpravljanje težav s storitvijo Office 365 v svoji organizaciji.

Ta priročnik bo v glavnem obravnaval vaše naloge in vprašanja kot skrbnika.

comment puis-je me débarrasser de bytefence

Poskusite to, preden začnete

Pred teboj začnite diagnosticirati če težave s Officeom 365 uporabljate sami, je dobro, da si ogledate orodje Support and Recovery Assistant for Office 365.

To orodje, ki je na voljo za brezplačen prenos , se bo samodejno diagnosticiranje in odpravljanje težav Office 365, ki vam prihrani veliko časa.

Če vam orodje za obnovitev ni moglo pomagati znebiti težav sploh je čas, da poglobimo v druge naloge za odpravljanje težav .

Ste skrbnik in ni možnosti namestitve Office, Project, Visio

Ob dovoljenje je prvi pomemben korak za namestitev Officea, vendar v nekaterih primerih, tudi če imate licenco, še vedno ni možnosti, da namestite programsko opremo . Razlog, ki vam ga dajo, je ta, ker nimate licence!

Do te težave pride zaradi zamude strežnika in vaša licenca še ni registrirana. Če želite to popraviti, se lahko odjavite in nato znova prijavite. Težavo bi morali odpraviti do zdaj.

Če ni odpravljen, morda niste dodelili licence ne sebi ne drugim. Prvi korak, ki ga morate zdaj narediti, je, da preverite svojo licenco, ali je bila registrirana ali ne. Za preverjanje licence lahko naredite naslednji korak.

  1. Preverite, ali imate licenco
  2. Pojdi do portal.office.com in se prijavite s svojim računom. Če se ne morete prijaviti v svoj račun, ste se verjetno prijavili v napačno storitev Office 365.
  3. Pojdi do Nastavitve , potem Nastavitve aplikacije , nato Office 365.
  4. Na strani Moj račun izberite Naročnine.
  5. Nato boste na strani videli svoje licence, vključno z licencami za Pisarna, projekt, Visio ,itd. Na seznamu bi morali videti tudi najnovejšo namizno različico sistema Office. Če tega ne storite, razmislite o dodelitvi licenc drugim uporabnikom.

Upoštevajte pa, da vsi Officeovi načrti niso priloženi vsem Officeovim programom.

Nekateri vključujejo le največ bistvene aplikacije . Če želite videti, kateri načrti bodo vključevali popolnoma nameščeno različico sistema Office 365, na dnu Officea poiščite poslovno stran.

Kot skrbnik za Office 365 imate polne pravice, da preklopite na drug naročniški načrt, če vaša organizacija uporablja enega od nepopolnih načrtov. Poleg načrtov, ki jih že imate, lahko dejansko kupite nov načrt, ki vključuje popolno namestitev Officea za tiste, ki ga potrebujejo v vaši organizaciji,

Pred kratkim ste zamenjali načrte in zdaj ste nenadoma prejeli sporočilo, da Officea ne morete več uporabljati

Ko zamenjate načrt za Office 365, je pogosto potrebna nova namestitev prijaviti nove spremembe. Če kateri koli uporabnik v vaši organizaciji vidi obvestilo o napaki glede te zadeve jim lahko pomagate pri brisanju stare različice in namestitvi nove z integriranim novim načrtom.

Namestitev Microsoft Office traja večno

MS Office lahko pri poskusu naleti na napako ali zamudo v postopku prenosa namestite Prijava. Da ne bi izgubljali časa, priporočamo, da uporabite Office namestitveni program brez povezave za dokončanje namestitvenega postopka.

Namestitev najnovejše različice Officea na več kot 5 računalnikov

Po prejemu dovoljenje Če želite uporabljati Office, boste lahko namestili aplikacijo na 5 računalnikov pri maks. Če želite Office namestiti na šesti računalnik, boste morali deaktivirati licenco na enem od računalnikov 5 drugih računalnikov .To ne pomeni, da bo MS Office odstranjen iz omenjenega računalnika, ampak preprosto pomeni, da Officea ne boste mogli uporabljati do licenca je ponovno aktivirana.

Nastavitev organizacije s storitvijo Office 365 za podjetja

Nastavitev organizacije za Office 365 za podjetja je lahko precej zapletena naloga, zato bo obravnavana v posebni temi.

Nadgradnja Officea na najnovejšo različico za uporabnike v vaši organizaciji

Uporaba starih različic Officea ni priporočljiva. Če obstaja zastarela uporabnikom v vaši organizaciji, jim pomagajte, da se posodobijo na najnovejšo različico, da zagotovijo najboljšo uporabniško izkušnjo.

Uvajanje Officea na več računalnikov v vaši organizaciji

Ta korak naj opravi samo IT profesionalci saj lahko vključuje nekaj kosov prilagajanja. Orodje, ki ga želite uporabiti za to nalogo, je Orodje za razvoj pisarne , ki vam omogoča prenos Officeovih aplikacij v vaše lokalno omrežje. Nato boste lahko Office razporedili v vse računalnike znotraj omrežja z običajnimi postopki razvoj omrežja metoda.

Lahko pa tudi prosite vse namestite lastno pisarno prijava na portal Office 365 z uporabo njihovih računov. Nato bodo morali slediti nekaterim korakom za namestitev Officea na svoj osebni računalnik ali Mac.

Upravljanje licenc za vašo organizacijo

Vsak uporabnik sistema Office potrebuje dovoljenje za dostop do aplikacije. Kot skrbnik licenc vaše organizacije boste vi odgovorni za to upravljanje teh licenc .

Ko nov uporabnik namesti Office 365 , to bo vaša odgovornost jim dodeli licenco. Druga možnost je, če uporabnik ima zahteval novo licenco, boste morali dodelite jim novega. Če uporabnik licence ne potrebuje več, lahko odstranite njegovo licenco in dodelite to licenco novemu uporabniku.

comment installer windows depuis usb

Če organizacija zahteva več licenc , ti lahkokupi večprav tako. Če pa licenca ni potrebna in jo organizacija želi odstraniti, lahko to storite tudi vi.

Aktiviranje urejevalnikov količinskih licenc v Officeu

Kot skrbnik boste odgovorni tudi za aktiviranje licenc za obsežne izdaje Officea. To lahko storite na dva načina Večkraten Ključi za aktiviranje ali storitev upravljanja ključev . Ta korak bo podrobno opisan v drugem članku.

Ogled stanja vaših storitev

Preverjanje stanja vaših storitev je prvi korak za zagotovitev nadaljnje uporabe Officeovih storitev. Kot skrbnik boste morali nenehno spremljati stanje zdravstvenega stanja storitve Office 365.

To lahko dosežete z uporabo Microsoft 365 Skrbniški center.

Odpravljanje težav za Outlook, Skype za podjetja ali OneDrive za podjetja

Ta članek obravnava samo Office 365 težave z namestitvijo. Vendar pa obstajajo tudi druge strani s podporo za posebne težave z vsako od storitev Office 365, vključno zOutlook, Skype za podjetja in OneDrive za podjetja. Če težave niso specifične za vlogo skrbnikov, si oglejte splošni članek o odpravljanju težav za Office for Business.

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne glejte dlje od SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.

To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes na +1 877 315 ​​1713 ali pošljite e-pošto sales@softwarekeep.com. Do nas lahko pridete tudi prek klepeta v živo.