Kako dodati slovnico v Word na Macu

How Add Grammarly Word Mac

Slovnično je zlahka najboljši pisateljev prijatelj. To je izpopolnjen nabor orodij za preverjanje slovnice, ki vam lahko pomagajo pri pisanju. Slovnica pomaga izboljšati vaše pisanje z izboljšanjem slovnice, izbire besed in splošnih osnovnih črkovalnih in ločilnih napak.

Če imate Microsoft Word, potem morda že veste, kaj lahko dobra aplikacija za preverjanje črkovanja naredi za vas - toda Grammarly je veliko bolj izpopolnjen, ker Grammarly v nasprotju z MS Word išče tudi vašo berljivost, vaše kontekstualne težave in druga vprašanja.

Osnovne značilnosti vključujejo:

 • Kontekstno preverjanje črkovanja
 • Sinonimi, optimizirani za kontekst
 • Slovnični pregled za več kot 250 vrst vprašanj
 • Preverjanje plagiatstva
 • Slaba slovnična pojasnila
 • 24/7 podpora

Grammarly ponuja enake funkcije, kot jih ponuja tezaver. Je kakovosten program za preverjanje slovnice in tudi preverjanje plagiatov. Čeprav imate še vedno možnost vsakega od teh orodij kupiti drugje posebej, Grammarly to kombinira, kar je zelo lepo.Se slovnično splača?

Slovnično za besedo

Slovnica morda ni prava za vse, v resnici pa je za nekatere ljudi slaba izbira. Če ste nekdo, ki išče odličen način za urejanje številnih strani in to brez vlaganja v pravega človeškega urejevalnika, potem je Grammarly vsekakor odlična pot.

To pomeni, da če ste avtor, pisatelj, študent in skoraj vsakdo, ki porabi precej časa za pisanje dolgih zapiskov ali e-poštnih sporočil, potem jim lahko koristi Grammarly. Ti vgrajeni vtičniki omogočajo, da programska oprema deluje tako z vašo e-pošto kot tudi z MS Wordom, tako da lahko preverjate svojo slovnico in črkovanje z domačo aplikacijo za pisanje.

Če pa želite preveriti slovnico zgolj za izboljšanje slovnice e-pošte ali za vpis življenjepisa ali spremnega pisma, potem Grammarly morda ni za vas, ker je to bolj omejen urejevalnik kot karkoli drugega.

Če želite, da vam urejevalnik nato ogleda vaše delo, urednike ponujajo po ceni. Vendar je morda nekoliko drago, če se splača urediti nekaj strani ali občasno preveriti slovnico.

Vendar je to nekaj, kar boste morda želeli upoštevati, saj so njihovi uredniki vrhunski in vam lahko vaše delo vrnejo v razumnem roku.

Vendar vam ni treba verjeti na besedo. Trenutno Grammarly ponuja brezplačno preskusno različico za omejen čas, tako da jo lahko preizkusite, ne da bi jim dali kaj drugega kot svoje ime in e-pošto. Popravite vse slovnične napake in preverite plagiat - takoj in brezplačno!

Kako dodati slovnico za Mac?

kako dodati slovnico v Mac

Tukaj je nekaj načine, na katere lahko prenesete Grammarly :

 • Za svoj Mac lahko prenesete izvorno namizno aplikacijo Grammarly.
 • Razširitev brskalnika Grammarly lahko namestite tudi iz brskalnika Safari, Chrome ali Firefox v svoj Mac.
 • Če imate Windows v pripomočku Mac lahko Grammarly prenesete tudi iz MS Officea.
 • Uporabite lahko tudi spletni urejevalnik različic na Grammarly.com

Kot lahko vidite, Grammarly ponuja široko paleto načinov, na katere lahko uporabite in prenesete njihov program. Eno od orodij, ki ga lahko uporabniki Mac podpirajo, je v domači aplikaciji, ki temelji na oblaku, in v razširitvah brskalnika, da pišejo kar koli v Gmailu, Facebooku, Tumblrju, Twitterju, LinkedInu ali kjer koli v spletu.

Ko se prijavite v svoj račun Grammarly, se bo samodejno sinhroniziral z vsemi dokumenti in nato podpiral priljubljene razširitve, kot so MS Word (.doc, .docx), OpenOffice (.odt), .txt in .rtf.

Različica Grammarly Microsoft Office bo podpiral tudi obete za Mac. Kot vidite, je Grammarly odličen program za vsakogar, ki živi za svojim prenosnikom.

To ni nakup, ampak naložba.

Kaj dobite pri prenosu Grammarly Mac?

Grammarly je vrhunsko orodje za lektoriranje. Spremlja vsako besedo, ki jo napišete, in vam pomaga ustvariti brezhibno vsebino.

Te zanimive lastnosti so:

Preverjanje črkovanja in slovnice

Kako uporabljati preverjanje slovnice v slovnici

Slovnica lahko prepozna, prepozna in popravi več kot 250 standardov in drugih naprednih slovničnih pravil. Slovnično popravi tudi svoje črkovalne napake.

affichage étendu ne fonctionne pas windows 10

Ločila in struktura stavkov

ločila in stavek v slovnici

Gramatično ločila ločuje skupaj s stavčno strukturo, da je popolna. Grammarly lahko celo ponavlja vaše manjkajoče članke, spojke z vejicami, šibke pridevnike in neželeno uporabo besed.

Preverjevalnik sloga pisanja, specifičen za zvrst

preverjanje sloga pisanja

Vaš slog pisanja bo skeniral tudi Grammarly, kar lahko resnično pomembno vpliva na vaš slog pisanja. Podjetje vam pošlje tedensko novost o besedi, ki jo pogosto uporabljate, in besedi, pri kateri ste veliko črkovali. To vam pomaga odkriti in preizkusiti svoj besednjak.

Izboljšanje besedišča

besednjak

Izboljšanje besedišča je fantastična lastnost, da dobite pomen besed na katerem koli spletnem mestu prek spleta, in sicer tako, da samo dvakrat tapnete besedo in v pojavnem oknu boste razumeli pomen.

Preverjanje plagiatstva

kako preveriti plagiat v slovnici

Ni se treba prijaviti za Copyscape. Grammarly ima svoj detektor plagiatstva, ki lahko optično prebere nekatere spletne strani - tako razkrije več kot 8 milijard strani glede na njihovo uradno spletno stran.

Prilagojeni slovar

prilagojeni slovar

Uporabniki lahko tudi dodajo in prilagodijo svoj prilagojeni slovarski način, s katerim integrirajo vaše podpisne članke.

essayer d'installer windows 10 depuis usb

Prednosti in slabosti slovnice za Mac

Prednosti

 • Širok spekter slovnice, ločil in črkovanja
 • Preprost uporabniški vmesnik
 • Združljiv s skoraj vsemi spletnimi mesti in brskalniki
 • Pojasnila slovničnih pravil
 • Datoteko naložite za revizije in jo prenesite brez kakršne koli spremembe oblike.
 • Uporabite ga v MS Office Windows
 • Zamenjajte predlog z enim samim klikom
 • Podrobno poročilo za izboljšanje pisanja

Slabosti

 • Grammarly ne deluje z Google Dokumenti, Apple pošto in aplikacijo Airmail (Mac e-poštni odjemalec)
 • Telefonska podpora ni na voljo
 • Kako začeti s slovnico

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne iščite več kot SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.

To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes +1 877 315 ​​1713 ali po e-pošti sales@softwarekeep.com. Prav tako nas lahko dobite prek Klepet v živo.