Kako popolnoma odstraniti Microsoft Office 2016 za Mac

How Completely Uninstall Microsoft Office 2016

Če imate kopijo Microsoft Office 2016 za Mac ima nekaj napake ali če želite namestiti posodobljeno različico, boste morda želeli odstraniti izvirni Officeov program iz računalnika Mac, da izvedete a sveža namestitev po.

Z nekaterimi programi lahko preprosto povlecite program iz mape Applications vašega Mac-a v Smeti lahko in je končano. V pisarni pa so na trdem disku shranjene številne druge podmape, ki omogočajo pravilno delovanje vseh različnih funkcij.Odstranite Office za Mac

Odstranitev sistema Office 2016 v sistemu Mac

Popolnoma odstranite Pisarna iz računalnika Mac jih boste morali tudi odstraniti. Sledite spodnjim korakom, da popolnoma odstranite Office 2016 za Mac iz računalnika:

1. korak: Zaprite vse aktivne programe Office 2016 za Mac

Aktivno aplikacijo Office za Mac lahko zaprete na dva glavna načina:

clé de produit de travail pour windows 10
 • V orodni vrstici na vrhu zaslona izberite ime aplikacije poleg ikone Apple in kliknite Prenehati v spustnem meniju (npr. če je Word za Mac aktiven, kliknite Beseda zraven ikone Apple v menijskem sistemu in nato kliknite Zaprite Word )
 • Če se ikona programa prikaže v Pa čeprav , pritisnite NADZOR tipko na tipkovnici, kliknite ikono in nato izberite Prenehati .

Če se aplikacija iz kakršnega koli razloga zatakne in se »ne odziva«, boste morda morali prisilno zapreti.

 • V zgornjem levem kotu zaslona kliknite ikono Apple in izberite Force Quit . Izberite aplikacijo, ki jo želite zapreti, in nato kliknite Force Quit .

2. korak: Odstranite Office 2016 za Mac aplikacij

 1. Odprite Finder in kliknite Aplikacije .
 2. Izberite vse svoje programe Office 2016 za Mac. Drži Tipka COMMAND + kliknite vsako aplikacijo, da izberete več elementov hkrati /
 3. Pritisnite ctrl + klik (ali z desno miškino tipko kliknite) izbrane aplikacije in kliknite Premakni v koš

3. korak: Odstranite podporne datoteke

GOSPA Office 2016 za Mac podporne datoteke najdete v vašem Macintosh HD Knjižnica in Uporabniška knjižnica mape. Za popolno odstranitev jih boste morali tudi odstraniti.

O - Odstranite datoteke iz mape knjižnice Macintosh HD
 1. Odprite Finder in kliknite Pojdi zavihek v menijski vrstici na vrhu zaslona. Izberite Računalnik.
 2. Odprto Macintosh HD in potem Knjižnica . V mapi Library so tri podmape, iz katerih moramo odstraniti podporne datoteke Officea. Te podmape se imenujejo: LaunchDaemons , PrivilegedHelperTools, in Preference.
 3. Odprite LaunchDaemons mapo in poiščite te datoteke:
 • com.microsoft.office.licensingV2.helper.plist
 • com.microsoft.autoupdate.helper.plist

Pritisnite ctrl + klik (ali z desno miškino tipko) te datoteke in nato kliknite Premakni v koš . Če jih ni, preskočite na naslednji korak

4. Nato se vrnite na Knjižnica in odprite PrivilegedHelperTools mapo. Poiščite te datoteke:

 • com.microsoft.office.licensingV2.helper
 • com.microsoft.autoupdate.helper

Pritisnite ctrl + klik (ali z desno miškino tipko) te datoteke in nato kliknite Premakni v koš . Če jih ni, preskočite na naslednji korak.

5. Vrnite se na Knjižnica še enkrat in odprite Preference mapo. Poiščite to datoteko:

 • com.microsoft.office.licensingV2.plist (če je prisoten)

Pritisnite ctrl + kliknite (ali z desno miškino tipko) to datoteko in nato kliknite Premakni v koš . Če ni prisoten, preskočite na naslednji korak

B - Odstranite datoteke iz uporabniške mape knjižnice
 1. V večini Macov je Uporabniška knjižnica mapa je privzeto skrita. Če želite odstraniti datoteke iz uporabniške mape v knjižnici, jo boste morali najprej razkriti:
 • V meniju Finder's Go na vrhu zaslona izberite Domov
 • Nato kliknite meni Pogled v Finderju (tudi na vrhu zaslona) in izberite Pokaži možnosti pogleda
 • VMožnosti ogledav pogovornem oknu kliknitePokaži mapo knjižnice

2.The Knjižnica mapa mora biti zdaj prikazana. Odpri. V mapi Uporabniška knjižnica sta dve podmapi, iz katerih moramo odstraniti podporne datoteke Officea. Te podmape se imenujejo: Zabojniki in Skupinski zabojniki.

3.Odprite Zabojniki mapo in poiščite te datoteke:

comment faire en sorte que windows 10 détecte un deuxième moniteur
 • com.microsoft.errorreporting
 • com.microsoft.Excel
 • com.microsoft.netlib.shipassertprocess
 • com.microsoft.Office365ServiceV2
 • com.microsoft.Outlook
 • com.microsoft.Powerpoint
 • com.microsoft.RMS-XPCService
 • com.microsoft.Word
 • com.microsoft.onenote.mac

Pritisnite ctrl + klik (ali z desno miškino tipko) te datoteke in nato kliknite Premakni v koš . Če jih ni, preskočite na naslednji korak.

4. Nato se vrnite na Knjižnica in odprite Skupinski zabojniki mapo. Poiščite te datoteke:

 • UBF8T346G9.ms
 • UBF8T346G9.Pisarna
 • UBF8T346G9.OfficeOsfWebHost

OPOZORILO: Če premaknete te mape, bodo Outlook podatki odstranjeni Smeti . Te mape morate varnostno kopirati, preden jih izbrišete.

Ko varnostno kopirate te datoteke, pritisnite ctrl + klik (ali z desno miškino tipko) na njih in nato kliknite Premakni v koš . Če jih ni, preskočite na naslednji korak

3. korak: Odstranite vnose v obesek za ključe

 1. V Finder , odprite svoj Aplikacije in poiščite Uporabnost podmapo. Znotraj tega poiščite Dostop do ključa aplikacijo in jo odprite.
 2. Tu boste našli dolg seznam vseh gesel in ključev, shranjenih v vašem Macu. Poiščite naslednje vnose gesla za Office 2016 za Mac:
 • Microsoft Office Identities Cache 2
 • Nastavitve identitet Microsoft Office 2

Pritisnite ctrl + klik (ali z desno miškino tipko) te vnose in nato kliknite Izbriši da jih odstranite. Če jih ni, preskočite na naslednji korak

3. V iskalni vrstici na vrhu Dostop do ključa okno, poiščite vse pojavitve ADAL . Odstranite vse te vnose tudi, če so prisotni.

4. korak: Odstranite ikone sistema Office 2016 za Mac iz priklopne postaje

Če ste v Dock dodali ikone Officea, se lahko za vami spremenijo v vprašaje odstranite Office 2016 za Mac. Če želite odstraniti te ikone, ctrl + klik (ali z desno miškino tipko kliknite) ikone Opcije in kliknite Odstranite iz priklopne postaje.

To ponovite za vsako ikono Office 2016 za Mac v Docku.

5. korak: Znova zaženite računalnik

Ko odstranite vse datoteke, naštete v tem razdelku, izpraznite Smeti in znova zaženite računalnik.

Presto! Vaš Office 2016 za Mac je zdaj popolnoma odstranjeno in vaš Mac je pripravljen na novo namestitev izdelka Microsoft Office.

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne glejte dlje od SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.

To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes na +1 877 315 ​​1713 ali pošljite e-pošto sales@softwarekeep.com. Do nas lahko pridete tudi prek klepeta v živo.

comment changer la luminosité de l'ordinateur