Kako ustvariti sestanke in sestanke v programu Microsoft Outlook

How Create Meetings

S Microsoft Outlook , ustvarjanje teh vedno pomembnejših dogodkov in sestankov še nikoli ni bilo bolj učinkovito. Outlook vam omogoča preprosto uporabo, medtem ko imate neizprosno paleto možnosti. Uporaba koledarja ni nikoli enostavna in Outlook koledar je težje obvladati kot vaš običajni koledar . Vendar pa bo dobro s programsko opremo Outlook Calendar pomagalo vam in vašim kolegom usklajevati in sodelovati učinkoviteje.

icône de haut-parleur manquante dans la barre des tâches de windows 10

V Outlookovem koledarju kliknite » Novo imenovanje «Oz kliknite Ctrl + N pod gumbom » Domov '. Ko ste jo izbrali, dodajte nekaj ljudi v polje »T ali ... ' črta.Kako ustvariti sestanke in sestanke v perspektivi

Nato boste želeli dodati podrobnosti, na primer Subjec t 'in “Lokacija «Na povabilo. Z Outlookovim ' Pomočnik za razporejanje '. Ko končate s podrobnostmi, rezervirajte sestanek.

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne iščite dlje od SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.

To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes na +1 877 315 ​​1713 ali pošljite e-pošto sales@softwarekeep.com. Do nas lahko pridete tudi prek klepeta v živo.