Kako onemogočiti Avast

How Disable Avast

Avast je lahko uporabno orodje ali izjemna motnja, odvisno od vaših izkušenj. Nekateri lahko uživajo v programu in se jim zdijo v veliko pomoč pri varovanju računalnika. Drugi pa si ga želijo čim prej umakniti izpred oči.

Ko slednje velja za vas, smo tu, da vam pomagamo! Tu bomo obravnavali dve različni metodi, s pomočjo katerih boste Avast onemogočili in omogočili antivirus po vaši izbiri. Te možnosti so zelo enostavne, samo za najboljše rezultate natančno in natančno sledite vsakemu koraku.Kazalo

Kaj je Avast?

Kdor je kupil nov računalnik, bo verjetno vedel, kaj počne Avast. V bistvu gre za skupino različnih delov varnostne programske opreme, ki je zasnovana tako, da zagotavlja zaščito vašega računalnika takoj.

Avast ponuja več različic, od katerih so nekatere brezplačne, druge pa ne. Narejen je tudi za delovanje na najrazličnejših različnih napravah, vključno s tistimi, ki jih poganjajo Mac OS, iOS, Android in Windows. Zaradi tega je nekaj, kar je vnaprej nameščeno na številnih novih napravah.

Sorodno branje: Prevara z virusom Zeus - kako se je znebiti

Prednosti Avasta

Na papirju je Avast pogosto videti kot odličen del programske opreme. Vsi želijo vedeti, da so njihov računalnik in podatki na njem zaščiteni pred tistimi, ki bi te informacije želeli vzeti ali povzročiti škodo samemu računalniku.

Ko gre za začetno laboratorijsko testiranje Avasta, se zdi, da deluje povsem dobro. To je pogosto eno močnejših prodajnih točk zanj. Nekateri cenijo tudi, da obstaja brezplačna različica, saj vsi ne želijo porabiti veliko (ali kakršnega koli) denarja za svojo protivirusno programsko opremo.

Dejstvo, da lahko deluje na toliko različnih platformah, je lahko tudi priročna izbira. Poleg tega se lahko zaradi stopnje prilagoditve zdi privlačna izbira. Obstajajo različne funkcije in možnosti, ki jih lahko prilagodite svojim potrebam brskalnika ali igralca.

Avastovi padci

Čeprav se zdi, da Avast v laboratorijskem testiranju dobro deluje, se v resničnem svetu običajno ne izkaže za tako učinkovitega. Mnogi lahko ugotovijo, da je zaščita, ki jo ponuja pred stvarmi, kot je zlonamerna programska oprema, le povprečna. Sposobnost boja proti programska oprema za lažno predstavljanje prav tako velja za precej nizko.

Drugo vprašanje je, da je mogoče najti Avast za prodajo informacij, proti čemur se ljudje vse bolj borijo. Medtem ko lahko onemogočite to izmenjavo informacij, je postopek lahko zapleten, zaradi česar lahko ljudje postanejo nekoliko senčni.

Nazadnje, skeniranje lahko s to programsko opremo traja dolgo in lahko negativno vpliva na delovanje vašega sistema. To je lahko težava za tiste, ki želijo, da njihov sistem še naprej učinkovito deluje. To je lahko še posebej pomembno za tiste, ki želijo visoko raven igralnih zmogljivosti.

Kako učinkovit je Avast?

Zdi se, da je Avast bolj učinkovit, kot je v resnici, zato ga mnogi skušajo čim prej onemogočiti v korist učinkovitejše programske opreme. Vmesnik programa je lahko nekoliko zapleten in mnogi niso naklonjeni možnosti prodaje svojih informacij.

Preberite članek: Kako obnoviti izbrisane datoteke

accélération de la souris windows windows 10

Onemogočanje Avasta

Ko enkrat veste, kako onemogočiti Avast ni zapletena naloga. Mnogi ugotovijo, da ga lahko z le malce raziskovanja brez navodil onemogočijo. Kljub temu lahko nekateri uporabijo dodatno pomoč in zagotovo jo z veseljem zagotovimo!

Uporaba nastavitev

Prva možnost vključuje dostop do nastavitev v Avastu. To ni težaven postopek, vendar zahteva nekoliko več napora kot druga metoda, ki je na voljo tukaj.

Prvi korak

Najprej boste morali odpreti Avast. To lahko storite tako, da preprosto dvokliknete ikono ali jo poiščete na začetnem zavihku.

1.

Drugi korak

Ko je Avast odprt, boste morali poiskati nastavitve na levi strani in ga klikniti.

2.

Tretji korak

V nastavitvah bi morali kot možnost videti »Komponente«. Izberite to izbiro. Tu boste našli 'Avast Shields Control.' Kliknite tudi to izbiro.

3.

Četrti korak

S polje poleg posamezne možnosti določite, kako dolgo želite, da je vsaka onemogočena. Tu bi morali videti ščit datotečnega sistema, spletni ščit in poštni ščit. Izberite vse, razen če želite, da nekateri še naprej delajo.

4.

5. korak

V tem trenutku bo Avast onemogočen za čas, ki ste ga navedli.

5.

S sistemskim pladnjem

Druga metoda, ki jo lahko uporabite, je, da preprosto onemogočite Avast neposredno iz sistemske vrstice. To je lahko nekoliko hitreje, vendar ima približno enako preprostost kot prejšnja metoda.

Prvi korak

V sistemskem pladnju poiščite ikono Avast. Nato jo boste morali klikniti z desno miškino tipko.

enajst

Drugi korak

Med možnostmi, ki se odprejo, kliknite »Nadzor ščitov Avast«.

22.

Tretji korak

Tu lahko izberete, koliko časa želite, da je Avast onemogočen. Če želite, da je trajno onemogočena, izberite to možnost.

33

Četrti korak

Tukaj morate le potrditi svojo izbiro.

44

5. korak

Avast bo zdaj onemogočen toliko časa, kot ste izbrali.

55

Kaj imeti v mislih

Včasih lahko nekatere vrste zlonamerne programske opreme zahtevajo (ali zahtevajo), da onemogočite Avast ali v njem izklopite različne ščite. Zaradi tega je pomembno vedeti, da nobene protivirusne programske opreme ne želite onemogočiti na naključno zahtevo. Prepričajte se, da to počnete samo zato, ker se odločite sami.

Preberite članek: Vaš sistem je močno poškodovan zaradi 4 virusov - 3 preprosti koraki za odstranitev

touches du clavier en tapant de mauvaises lettres

Poleg tega, če boste onemogočili Avast, je dobro, da imate na voljo kakšen drug protivirusni program. Zaščita običajno ni priporočljiva, saj odpira računalnik virusom, lažnemu predstavljanju in zlonamerni programski opremi, ki vam lahko povzročijo resne težave.

Viri