Kako filtrirati in iskati e-pošto v Outlooku

How Filter Search

qu'est-il arrivé à mon bureau

Ne glede na to, kako dobro organiziran je vaš nabiralnik je včasih nemogoče pomakniti se skozi stotine e-poštna sporočila samo da bi našli tistega, ki ga potrebujete. Če morate hitro najti e-pošto, je najboljše orodje za funkcija iskanja . Ta funkcija vam omogoča natančno iskanje e-poštnih sporočil, ki jih potrebujete. Funkcija iskanja dobro deluje tako s predmeti kot s poštnimi naslovi. Tako lahko uporabite funkcijo iskanja:

Kako filtrirati in iskati e-pošto 1. Najprej izberite iskalna vrstica, ki mora biti nad seznam pogovorov
 2. Nato vnesite zadeva, naslovi ali besedne zveze, ki jih vsebuje e-poštno sporočilo, ki ga želite najti. Ne bi smelo trajati dolgo, da sistem poišče datoteko, ki jo potrebujete.

Tudi z iskalna vrstica , včasih je toliko rezultatov, da bi trajalo dolgo, če bi ročno pregledali e-pošto, da bi našli tistega, ki ga potrebujete. Na srečo Microsoft Outlook prihaja z izpopolnjeno funkcijo, ki sistemu omogoča samodejno razvrščanje rezultatov po kriterijih. Tu lahko uporabite to funkcijo:

 1. Izberite iskalna vrstica ponovno
 2. Razširite ali zožite iskanje z izbiro možnosti iskanja: Vsi nabiralniki, trenutni nabiralnik, trenutna mapa, podmapa ali vsi elementi programa Outlook.
 3. V razdelku Izboljšaj izberite merila, ki vam bodo pomagala zožiti iskanje. Kategorije je mogoče povzeti spodaj:
 • Od: Ozko na e-poštna sporočila določene osebe
 • Zadeva: Prikazani so samo rezultati glede na zadevo
 • Ima priloge: Prikazani so samo rezultati, ki imajo priloge
 • Kategorizirano: Prikazani so samo rezultati, ki spadajo v določeno kategorijo
 • Ta teden: Omejite rezultate glede na čas prejema. Obstajajo tudi druga merila, kot so danes, včeraj, ta teden, prejšnji teden, ta mesec, zadnji mesec, letos ali lani.
 • Poslano: Prikaže samo sporočila, ki so bila poslana vam, niso bila poslana neposredno vam ali poslana drugemu prejemniku
 • Neprebrano: Prikazani so samo neprebrani rezultati
 • Označeno z zastavico: Prikazana so samo sporočila, ki ste jih označili z zastavico
 • Pomembno: Prikazana so samo sporočila, označena kot pomembna
 • Več: To bo odprlo nekatera naprednejša merila, kot sta Cc in občutljivost

4. Ko izberete merila, izberite Nedavna iskanja da znova zaženete iskanje. Vendar se shranijo le poizvedbe, ne pa tudi rezultati.

5. Za zapiranje zavihek za iskanje, kliknite Zapri iskanje S to funkcijo izboljšanja boste veliko lažje našli svoj e-poštni naslov.

Lahko najdete več tukaj o filtriranju in iskanju e-poštnih sporočil v programu Outlook.

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne iščite dlje od SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.

To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes na +1 877 315 ​​1713 ali pošljite e-pošto sales@softwarekeep.com. Do nas lahko pridete tudi prek klepeta v živo.