Kako odpraviti napako »Kritična struktura korupcije« v sistemu Windows 10

How Fix Critical Structure Corruption Error Windows 10

Napake na modrem zaslonu je zelo težko razumeti in se z njimi spoprijeti. Vaš računalnik postanejo neuporabni in lahko povzročijo znatno izgubo vašim projektom in datotekam. Ko se prikaže napaka modrega zaslona, ​​morate na dnu zaslona vedno videti kodo napake. Eden od teh je ' KRITIČNA_STRUKTURA_KORUPACIJA . '

Napaka kritične strukture v oknih



Ko prejmete to sporočilo o napaki, ki ga spremlja priljubljeno Windows 10 modri zaslon, se lahko zdi zelo zastrašujoče. Vendar se ni česa bati. Z našim člankom lahko izveste vse o tej napaki in najdete celo načine, kako jo lahko odpravite.

Ne zapravljajmo časa in začnite s popravljanjem napake modrega zaslona »Critical Structure Corruption« v sistemu Windows 10.

mon ordinateur portable n'arrête pas de se déconnecter du wifi windows 10

Kaj povzroča napako »CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION«?

Podobno kot pri najbolj zapletenih težavah s sistemom Windows 10 tudi za to napako ni nobenega dokončnega vzroka. Aktivna baza uporabnikov operacijskega sistema ga je lahko povezala z dvema scenarijema, ki sta naslednja.

 • Obstaja poškodovana komponenta strojne opreme nameščena v računalniku, na primer pokvarjena pomnilniška kartica ali matična plošča. Zaradi tega računalnik ne more neprestano dobro delovati, kar povzroči napako »CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION«.
 • TO voznik je spremenil kritično kodo jedra ali podatkov. To dejanje je bilo lahko namerno ali naključno, zaradi česar je napaka precej nepričakovana.

Tako kot obstajajo vzroki, obstaja več načinov za rešitev te težave. Spodaj je dokazano, da več metod deluje proti napaki »CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION«. Preprosto sledite našim korakom in zagotovite, da so vaše datoteke in sistem v zaščiti pred modrim zaslonom smrti.

Izbirno: Prijavite se v sistem Windows 10 z varnim načinom

prijavite se v okna z varnim načinom

Številni uporabniki sistema Windows 10 so poročali, da morate pred odpravljanjem te težave napravo zagnati v varnem načinu.

To je neobvezno vendar priporočamo, da poskusite, če se vam zdi, da nobena od spodnjih metod ne deluje ali če se v sistem Windows 10 po zrušitev sistema . Tukaj je tisto, kar morate storiti za zagon sistema Windows 10 v varnem načinu.

 1. Izklopite napravo in pritisnite gumb za vklop, da jo znova vklopite. Takoj, ko vidite, da se Windows 10 zažene, pridržite gumb za vklop, dokler se naprava znova ne izklopi. Ponovite ta postopek dokler ne vstopite winRE .
 2. Ko je vmesnik winRE, bi morali videti “ Izberite možnost ”Strani.
 3. Krmarite skozi Odpravljanje težav Napredne možnosti Nastavitve zagona Ponovni zagon .
 4. Naprava se mora samodejno znova zagnati. Ko se bo naslednjič zagnal, boste videli seznam možnosti. Izberite možnost 5 s seznama za Varni način .

1. način: Odstranite katero koli znano problematično aplikacijo

odstranite problematične aplikacije

Obstajajo nekatere znane aplikacije, za katere poročajo, da povzročajo KRITIČNA_STRUKTURA_KORUPACIJA ”Napaka v operacijskem sistemu Windows 10. Če odstranite te programe, se napaka lahko ponovi.

Trenutno je nekaj znanih aplikacij, ki povzročajo to napako Daemon Tools , BlueStacks , Alkohol 120% , VirtualBox , Intel Hardware Accelerated Execution Manager , in MacDriver . To je le nekaj, zato priporočamo uporabo pregledovalnika dogodkov Windows (skok na 5. metodo.), da prepozna katero koli drugo možno aplikacijo.

Če je katera od teh aplikacij nameščena v vaši napravi, sledite spodnjim preprostim navodilom, da jih odstranite. S tem lahko potencialno odpravite možnost, da se ta napaka na modrem zaslonu ne ponovi.

 1. Kliknite na Meni Start v opravilni vrstici izberite » Nastavitve . ' Lahko pa pritisnete tipko Windows + I tipke na tipkovnici, da odprete aplikacijo.
 2. Kliknite » Aplikacije ”Ploščica.
 3. S funkcijo iskanja poiščite težavno aplikacijo, ki ste jo namestili.
 4. Kliknite aplikacijo in izberite » Odstrani '.
 5. Sledite navodilom na zaslonu, da pravilno odstranite aplikacijo.
 6. Ko je odstranitev končana, znova zaženite računalnik .

2. način: Posodobite grafični gonilnik

Kako posodobiti grafične gonilnike v sistemu Windows

Pomembno je redno posodabljanje gonilnikov. Zastareli grafični gonilnik lahko povzroči neprijetne napake v vaši napravi in ​​na koncu privede do modrih zaslonov. Na srečo je posodobitev teh gonilnikov precej enostavna in ne zahteva nobenega strokovnega znanja - preprosto sledite našim korakom, da zagotovite, da imate najnovejšo različico gonilnika.

 1. Najprej moraš preverite, katero grafično kartico uporabljate . Če še ne poznate natančnega modela, sledite tem korakom:
  • Pritisnite tipko Windows + R tipke na tipkovnici, da odprete pripomoček Run. Tu preprosto vnesite » dxdiag 'In pritisnite gumb OK.
  • Na zaslonu bi se moralo odpreti orodje za diagnostiko DirectX. Z menijem glave preklopite na » Zaslon '.
  • V Naprava ', Potrdite' Ime . ' Videti bi morali proizvajalca in model grafične kartice. Upoštevajte to za naslednje korake.
 2. Ko identificirate svojo grafično kartico, pojdite na spletno mesto proizvajalca in poiščite stran za prenos, namenjeno gonilnikom. Sestavili smo seznam nekaterih priljubljenih blagovnih znamk grafičnih kartic s povezavami do njihove strani za prenos:
 3. Nato poiščite svojo grafično kartico z vgrajeno funkcijo iskanja prenesite najnovejši gonilnik združljiv z vašim sistemom.
 4. Namestite najnovejši gonilnik z dvojnim klikom na prenesena datoteka , nato sledite navodilom na zaslonu.

3. način: Zaženite orodje za diagnostiko pomnilnika Windows

Orodje za diagnostiko pomnilnika Windows

Windows 10 ima veliko orodij za odpravljanje težav, s katerimi lahko preprosto diagnosticirate in odpravite težave, ne da bi se morali obrniti na službo za stranke. Eno od teh orodij je Windows Memory Diagnostic, ki lahko prepozna težave s pomnilnikom.

Evo, kako ga lahko zaženete.

 1. Pritisnite tipko Windows + R tipke na tipkovnici, da odprete pripomoček Run. Tu preprosto vnesite » mdsched.exe 'In pritisnite gumb OK.
 2. Izberite “ Znova zaženite in preverite, ali obstajajo težave (priporočeno) ', Da takoj postanete pomnilnik. Preden kliknete to možnost, shranite vse datoteke in zaprite vse odprte programe.
  V nasprotnem primeru izberite » Pri naslednjem zagonu računalnika poiščite težave «In znova zaženite napravo ob primernejšem času.
 3. Med naslednjim zagonom boste videli Diagnostika pomnilnika sistema Windows preverjanje orodij za težave. Preberite vse informacije, prikazane na zaslonu, in počakajte na zaključek.
 4. Po končanem preizkusu pomnilnika boste lahko videli, ali so bile odkrite težave. Če jih sploh ni, vaš spomin na srečo deluje dobro.

4. način: Zaženite preverjanje sistemskih datotek

sistem za preverjanje datotek

Preverjevalnik sistemskih datotek je privzeto na voljo v sistemu Windows 10. Imenuje se tudi »skeniranje SFC« in je vaš najhitrejši način za samodejno odpravljanje poškodovanih sistemskih datotek in drugih težav.

 1. Pritisnite tipko Windows + R tipke na tipkovnici. To bo odprlo pripomoček Run.
 2. Vtipkaj ' cmd 'In pritisnite Ctrl + Shift + Enter tipke na tipkovnici. S tem zaženete ukazni poziv z skrbniškimi dovoljenji.
 3. Če ste pozvani, kliknite Da da v ukaznem pozivu omogočite spremembe v vaši napravi.
 4. V ukazni poziv vnesite naslednji ukaz in pritisnite Enter, da ga izvedete: sfc / scannow
 5. Počakajte, da skeniranje SFC konča z optičnim branjem računalnika in popravljanjem poškodovanih datotek. To lahko traja dolgo, da ne zaprete ukaznega poziva ali izklopite računalnika.
 6. Ponovni zagon po končanem skeniranju.

5. način: Preverite pregledovalnik dogodkov

pregledovalnik dogodkov

Ali niste popolnoma prepričani, katera aplikacija, storitev ali druga napaka je povzročila, da se je na vašem zaslonu pojavil modri zaslon smrti? Brez skrbi, poznamo popolno vgrajeno orodje, s katerim lahko prepoznamo, kaj točno se je zgodilo v vaši napravi. To je Pregledovalnik dogodkov .

Z pregledovalnikom dogodkov lahko enostavno vidite zadnjo stvar, ki se je zgodila v računalniku, preden se je zrušil. Tako boste lahko prepoznali, kaj točno povzroča vašo težavo, in jo učinkoviteje odpravili z odstranitvijo aplikacije ali onemogočanjem storitve.

 1. Pritisnite tipko Windows + X tipke na tipkovnici hkrati, nato izberite » Pregledovalnik dogodkov 'Iz kontekstnega menija.
 2. Kliknite na ' Dnevniki sistema Windows 'Na levi strani, nato izberite' Sistem . ' To bi moralo spremeniti srednji odsek, da bo prikazal vse dogodke s časovnimi žigi.
 3. Poiščite zadnji dogodek, zabeležen pred KRITIČNA_STRUKTURA_KORUPACIJA ”V vašem sistemu je prišlo do napake. Če vidite določeno aplikacijo ali storitev, je to najverjetneje krivec.

6. način: Posodobite sistem Windows 10 na najnovejšo različico

posodobite Windows na najnovejšo izdajo

je ne peux pas réinitialiser mon pc windows 10

Če se zdi, da nobena od zgornjih metod ne deluje, je zadnja stvar, ki jo lahko poskusite, preprosto nadgraditi na najnovejšo izdajo sistema Windows 10. To lahko odpravi napake, vam prinese nove funkcije, popravi varnostne luknje in še veliko več.

Evo, kako lahko posodobite sistem Windows 10.

 1. Kliknite na Meni Start in izberite » Nastavitve . ' Lahko pa uporabite tudi Windows + I bližnjico na tipkovnici.
 2. Kliknite » Posodobitve in varnost ”Ploščica.
 3. Prepričajte se, da ostanete privzeti “ Windows Update '.
 4. Kliknite » Preveri za posodobitve '. Ko najdete posodobitev, kliknite » Namestite ”In počakajte za Windows 10 da prenesete in uporabite posodobitev.

Upamo, da vam je ta članek lahko pomagal razrešiti ' KRITIČNA_STRUKTURA_KORUPACIJA «V vašem sistemu Windows 10. Zdaj vam nikoli več ne bo treba skrbeti, ali boste zaradi motečega zrušitve sistema znova izgubili datoteke. Če poznate še koga, ki se ukvarja s težavami, povezanimi z operacijskim sistemom Windows 10, nas priporočite!

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne iščite dlje od SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.

To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes +1 877 315 ​​1713 ali po e-pošti sales@softwarekeep.com. Prav tako nas lahko dobite prek Klepet v živo .