Kako odpraviti napako »Nobena izhodna naprava ni nameščena« v sistemu Windows 10

How Fix No Audio Output Device Is Installed Error Windows 10

Številni uporabniki sistema Windows 10, zlasti tisti, ki uporabljajo HP ali Dell prenosniki in osebni računalniki, naletijo na napako, ki pravi: Zvočna izhodna naprava ni nameščena . ' To pomeni, da v računalniku ne morete poslušati nobenega zvoka, zaradi česar se težko sprostite ali potencialno opravljate svoje delo.

NO-AUDIO-ERROR-HP-LAPTOP-1Napaka se običajno prikaže z rdečim križcem poleg zvočnega nadzora v sistemskem pladnju.

V tem članku vam bomo zagotovo pomagali izvedeti več o tej napaki in prikazali najučinkovitejše načine za odpravljanje težav. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti, kako lahko odpravite napako »Nobena izhodna naprava ni nameščena«.

Vzroki za napako »Ni nameščena avdio izhodna naprava«?

Tako kot večina napak v operacijskem sistemu Windows 10 je tudi pri nas težko najti samo en vir, da zvok ne deluje pravilno. Vendar smo uspeli zbrati nekaj najpogostejših vzrokov za to napako, ki vam bodo morda pomagali ugotoviti, zakaj v napravi niste slišali nobenega zvoka.

que signifie le mode de compatibilité dans excel

Tu je seznam prijavljenih primerov iz različnih poročil uporabnikov sistema Windows 10. Upoštevajte, da je vaša težava lahko edinstvena, vzrokov za to napako, ki ni omenjena spodaj, pa je lahko še veliko več!

 • Uvedena je bila glavna posodobitev sistema Windows 10 . Ne bi pričakovali, toda eden glavnih vzrokov za napake v sistemu Windows 10 so same posodobitve. Čeprav prinašajo številne nove funkcije, varnostne popravke in več dobrot, lahko tudi vaš sistem pokvarijo.
 • Zvočni gonilniki so poškodovani ali zastareli . Gonilniki so osrednji deli vaše naprave, saj omogočajo funkcionalnost povezanih naprav, tudi če niso Microsoftovi. Če so vaše zvočne naprave zamočene, jih najverjetneje ne boste mogli pravilno uporabljati.
 • Vaša naprava za predvajanje je onemogočena . Možno je, da ste vi ali drug vir onemogočili napravo za predvajanje, ki jo želite uporabiti. To pomeni, da se zvok ne bo predvajal iz naprave, saj ga Windows 10 ne prepozna. To lahko povzroči napako »Ni nameščena avdio izhodna naprava«.
 • Vaša naprava za predvajanje ni priključena na prava vrata . Če so vrata, ki jih uporabljate, poškodovana ali niso nastavljena za uporabo v vašem sistemu, naprava, ki ste jo priključili, ne bo delovala, kot je predvideno.
 • Vaša brezžična naprava ni seznanjena z računalnikom . Za uporabo je treba vsak kos brezžične tehnologije pravilno povezati z računalnikom. Prepričajte se, da ste opravili ustrezen postopek povezave, če uporabljate brezžične slušalke, ušesne čepke ali zvočnike.

Zdaj, ko smo si ogledali nekaj možnih vzrokov, je čas, da se lotimo dela. Spodaj je navedenih več načinov za odpravljanje težav z “ Zvočna izhodna naprava ni nameščena «Napaka v sistemu Windows 10.

mes icones de bureau ont disparu windows 10

Nasvet : Vse te metode lahko izvaja kdor koli, saj je našim vodnikom enostavno slediti in ne zahtevajo nobene prejšnje izkušnje z operacijskim sistemom Windows 10. Če poznate koga, ki ima težave s svojim sistemom, nas ne pozabite priporočiti!

Začnimo.

1. način: Uporabite orodje za odpravljanje težav z zvokom sistema Windows 10

Windows 10 je opremljen z več orodji za odpravljanje težav, ki so specializirane za iskanje in reševanje težav v vaši napravi. Na srečo je tisti, ki se uporablja za odpravljanje napak, povezanih z zvokom, v vašem računalniku na voljo brez potrebe po prenosu ene same datoteke.

Tukaj je tisto, kar morate storiti, da zaženete orodje za odpravljanje težav z zvokom sistema Windows 10.

 1. Z desno miškino tipko kliknite ikono glasnosti v sistemskem pladnju, nato kliknite » Odpravljanje težav z zvokom '.
  prostorski zvok
 2. Počakajte, da orodje za odpravljanje težav odkrije težave. Če je kaj ugotovljeno, boste to lahko odpravili s klikom na gumb.
  odkrivanje težav
 3. Preverite, ali vaš zvok deluje zdaj.

2. način: Posodobite zvočni gonilnik

Pomembno je, da so vozniki na tekočem, ne glede na vse. Omogočajo, da vaš računalnik upravlja z opremo drugih proizvajalcev, in so osrednji del vašega sistema. Če imate ' Zvočna izhodna naprava ni nameščena «, Morda zaradi vaših zvočnih gonilnikov.

Tu so koraki za posodobitev zvočnega gonilnika v sistemu Windows 10.

 1. Pritisnite tipko Windows + X tipke na tipkovnici in kliknite na Upravitelj naprav v meniju.
  vodnik naprave
 2. Razširite Krmilniki zvoka, videa in iger s klikom na puščico naprejtemu.
 3. Desni klik na zvočni napravi, navedeni v meniju, in izberite Posodobi gonilnik .
 4. Dovolite Windows 10, da poišče najnovejši gonilnik v vašem lokalnem računalniku ali v spletu, nato sledite navodilom na zaslonu.

3. način: Ročno odstranite gonilnik naprave

Če posodobitev ni delovala, priporočamo, da ročno odstranite in dovolite Windows 10, da znova namesti zvočni gonilnik. Tukaj je vse, kar morate storiti.

 1. Pritisnite tipko Windows + X tipke na tipkovnici in kliknite na Upravitelj naprav v meniju.
  upravitelja naprav
 2. Razširite Krmilniki zvoka, videa in iger s klikom na puščico naprejtemu.
 3. Desni klik na zvočni napravi, navedeni v meniju, in izberite Odstranite napravo možnost.
  odstranite
 4. Znova zaženite računalnik . Windows 10 bi moral samodejno znova prenesti najnovejšo različico gonilnika zvočne naprave.

4. način: Posodobite sistem Windows 10 na najnovejšo različico

Nekateri uporabniki poročajo, da je zaradi preproste posodobitve na najnovejšo različico sistema Windows 10 napaka »Ni nameščena avdio izhodna naprava« odpravljena. Kot bonus lahko dobite celo dostop do novih in razburljivih funkcij, izboljšano varnost in večjo optimizacijo.

 1. Odprite Nastavitve v meniju Start ali Windows + I bližnjica na tipkovnici.
  možnost nastavitev porabe
 2. Kliknite na Posodobitve in varnost .
  posodobitev in varnost
 3. Na zavihku Windows Update kliknite Preveri za posodobitve .
  preveri za posodobitve
 4. Če najdete novo posodobitev, kliknite na Namestite .
 5. Ko bo vaš sistem uspešno namestil najnovejšo posodobitev sistema Windows 10, boste morda morda videli pravilno prikazano ikono glasnosti in zvok spet deluje.

5. način: Preverite težave s strojno opremo

Ko vam nobena od zgornjih metod ne ustreza, je znak, da imate težave s strojno opremo. To pomeni, da je vaša zvočna naprava morda poškodovana ali da je vtič, ki ga uporabljate, poškodovan ali ni združljiv z napravo.

Priporočamo, da napravo preizkusite v drugem računalniku, da preverite, ali predvaja zvok ali ne. Če ni, poskusite stopiti v stik z Microsoftova služba za stranke , HP-jeva skupina za podporo , ali Podporni agenti Dell .

Upamo, da vam je naš vodnik lahko pomagal obnoviti zvok na vašem Operacijska naprava Windows . Če boste v prihodnosti naleteli na podobne težave, se vrnite na naše članke in še enkrat sledite našim korakom! Vedno smo tu, da vam pomagamo.

Vas zanima več o sistemu Windows 10? Oglejte si naš vodnik kako popraviti zvok in video iz sinhronizacije v sistemu Windows 10 . Lahko brskate po našem namenskem blogovskem razdelku in najdete članke o vsem, kar je povezano z Microsoftovim revolucionarnim operacijskim sistemom.Za nadaljevanje kliknite tukaj.

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne iščite več kot SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.

Configuration de Windows 10, nous ne trouvons pas de clé USB

To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes +1 877 315 ​​1713 ali po e-pošti sales@softwarekeep.com. Prav tako nas lahko dobite prek Klepet v živo .