Kako odpraviti napako »Vzporedna konfiguracija je napačna« v sistemu Windows 10

How Fix Side Side Configuration Is Incorrect Error Windows 10

Windows 10 uporabniki so poročali, da imajo pri poskusu odpiranja aplikacije nenavadno napako. V pojavnem oknu sporočila piše, da vzporedna konfiguracija ni pravilna , 'in ne nadaljuje z zagonom aplikacije.

vzporedna konfiguracijaČe se tudi s to težavno težavo spopadate, ko poskušate odpreti, namestiti ali odstraniti aplikacije, niste sami. To je znana težava z operacijskim sistemom Windows 10, vendar je ni mogoče rešiti.

Pogost vzrok za to napako je navzkrižje med C ++ knjižnice v času izvajanja in aplikacijo, ki jo želite odpreti ali namestiti. Naš članek vam želi zagotoviti najučinkovitejše rešitve pri obravnavi napake v sistemu Windows 10, ne glede na vir.

Koraki za odpravo napake »vzporedna konfiguracija je napačna«

To precej frustrirajočo napako v sistemu Windows 10 lahko odpravite na več načinov. Poskrbeli smo, da smo predstavili najboljše metode za odpravljanje takšnih težav, ki vam omogočajo, da znova uživate v popolni uporabi naprave.

1. način: Znova prenesite namestitveno datoteko

Če imate težave z namestitvijo aplikacije, lahko preprosto znova prenesite namestitveni program in poskusite postopek še enkrat. Nekateri namestitveni programi naletijo na napake zaradi korupcije ali škode med postopkom prenosa ali pa so preprosto zastareli in ne delujejo več z vašim operacijskim sistemom.

Pojdite na spletno mesto proizvajalca in prenesite najnovejši namestitveni program, ki je na voljo za vašo programsko opremo. Priporočamo, da prenašate samo iz zaupanja vrednih virov, saj lahko prenašanje od koder koli drugje ogrozi prejem zlonamerne programske opreme.

code d'arrêt : exception de service système

2. način: Znova namestite problematično aplikacijo

kako znova namestiti problematično aplikacijo

Prvo, kar morate poskusiti, ko se aplikacija ne zažene, je ponovna namestitev. To lahko storite tako, da najprej odstranite programsko opremo, nato prenesete ali zaženete namestitveni program, da ga vrnete v sistem. Spodaj so opisani koraki, kako odstraniti aplikacijo in pridobiti najnovejšo različico.

 1. Odprite Meni Start s klikom na Ikona sistema Windows v spodnjem levem kotu zaslona. Za prikaz menija lahko pritisnete tudi to tipko na tipkovnici.
 2. Kliknite na Nastavitve na levi strani pojavnega menija. Označena je z ikono zobnika. Za hitrejši dostop preprosto uporabite Windows + S bližnjica na tipkovnici.
 3. Videlo se bo novo okno s številnimi sistemskimi možnostmi. Kliknite na Aplikacije .
 4. Ostanite na privzeti strani in počakajte, da se aplikacije naložijo. To lahko traja nekaj časa, odvisno od števila aplikacij, ki ste jih namestili v svojo napravo.
 5. Uporabi Iskanje funkcija za hitro iskanje problematične aplikacije.
 6. Izberite aplikacijo, ki jo želite znova namestiti, nato izberite » Odstrani '.
 7. Izvedite navodila na zaslonu za odstranitev programske opreme. Znova zaženite računalnik po končani odstranitvi zagotovite, da bodo vse datoteke trajno izbrisane.
 8. Sledite našim korakom v 1. metoda za prenos novega namestitvenega paketa in prenos programske opreme v računalnik.

3. način: Preverite svoj register

The Register je odgovoren za številne dele vašega operacijskega sistema. Slabo konfiguriran vnos v registru lahko povzroči težave z vašim sistemom, vključno z napako, ki jo trenutno poskušate odpraviti.

Na srečo lahko preprosto sledite spodnjim korakom, ali je register pravilno konfiguriran. Ta postopek se morda zdi zapleten, vendar je treba zagotoviti, da ne gre za napačen registrski ključ.

Opozorilo : Preden začnete s tem vodnikom, priporočamo, da ustvarite varnostno kopijo registra. Če niste prepričani, kako ustvariti in uvoziti varnostne kopije registra, si oglejte » Varnostno kopiranje, obnovitev, uvoz in izvoz registra ”Iz Windows Ninja.

 1. Pritisnite tipko Windows + R tipke na zaslonski tipkovnici za odpiranje Teči , nato vnesite » regedit 'V polje za vnos. Pritisnite tipko v redu gumb za zagon urejevalnika registra.
 2. Po urejevalniku registra lahko premikate tako, da mape razširite z ikono puščice poleg njihovih imen. S tem poiščite naslednji registrski ključ: Computer HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion SideBySide Winners x86_policy.9.0.microsoft.vc90.crt_1fc8b3b9a1e18e3b_none_02d0010672fd8219 9,0 Drugi do zadnji vnos se razlikuje od računalnika do računalnika - za zgled smo uporabili našega. Vnos morate iskati z obema 9,0 'In' crt «V imenu.
 3. Če ste v pravilnem registrskem ključu, boste videli tri vrednosti: eno z imenom Privzeto in nato dva niza števil.
 4. Preverite podatkovna vrednost privzetega vnosa , in zagotovite, da je se ujema z daljšim vnosom številke (glej spodnjo sliko.) privzeti vnos podatkov
 5. Če privzeta vrednost ni enaka najdaljši številki, dvokliknite privzeto vrednost in ročno vnesite številko . Prepričajte se, da ste to storili pravilno, tako da se vsaka številka in znak ujemata.
 6. Zaprite urejevalnik registra in znova zaženite računalnik.

4. način: Namestite najnovejše pakete za distribucijo Microsoft Visual C ++

Da zagotovite, da težava ne bo poškodovana ali pokvarjena Visual C ++ datotek, lahko preprosto prenesete in namestite najnovejše različice z uradnega Microsoftovega spletnega mesta. Klikni tukaj in namestite te datoteke, nato pa preprosto znova zaženite računalnik in preverite, ali težava še vedno obstaja.

toutes les icônes de mon bureau ont disparu

5. način: Izvedite pregledovanje sistemskih datotek

sistemsko datoteko

The Preverjevalnik sistemskih datotek je privzeto na voljo v operacijskem sistemu Windows 10. Imenuje se tudi »skeniranje SFC« in je vaš najhitrejši način za samodejno odpravljanje poškodovanih sistemskih datotek in drugih težav.

Zagon tega pregleda je dokazano odpravil težave z operacijskim sistemom Windows 10. Tukaj morate storiti, da ga zaženete.

 1. Pritisnite tipko Windows + R tipke na tipkovnici. To bo odprlo pripomoček Run.
 2. Vtipkati ' cmd 'In pritisnite Ctrl + Shift + Enter tipke na tipkovnici. S tem zaženete ukazni poziv z skrbniškimi dovoljenji.
 3. Če ste pozvani, kliknite Da da v ukaznem pozivu omogočite spremembe v vaši napravi.
 4. V ukazni poziv vnesite naslednji ukaz in pritisnite Enter, da ga izvedete: sfc / scannow
 5. Počakajte, da skeniranje SFC konča z optičnim branjem računalnika in popravljanjem poškodovanih datotek. To lahko traja dolgo, da ne zaprete ukaznega poziva ali izklopite računalnika.
 6. Ponovni zagon po končanem skeniranju.

6. način: ponastavite sistem Windows 10

ponastavi okna 10

Čeprav je to najmanj zaželena možnost, lahko zagotovo pomaga pri reševanju resnih sistemskih težav. Številni uporabniki se ponastavijo na Windows 10, da bi se lažje zagnali in odpravili neurejene težave, ki bi sicer zahtevale ure in ure za odpravljanje težav.

Tu so koraki za ponastavitev sistema Windows 10. Lahko shranite vse svoje osebne podatke, lahko pa tudi izbrišete vse podatke in začnete s svežim sistemom.

 1. Kliknite na Meni Start in izberite » Nastavitve . ' Lahko pa uporabite tudi Windows + I bližnjico na tipkovnici.
 2. Kliknite » Posodobitve in varnost ”Ploščice.
 3. Preklopite na Obnovitev '.
 4. Videli bi glavo z napisom » Ponastavite ta računalnik . ' Preprosto kliknite na Začeti 'Pod njim.
 5. Izberite, ali želite hraniti osebne datoteke. Obe možnosti to pomenita vaše aplikacije bodo odstranjene , vendar lahko osebne dokumente enostavno hranite na varnem.
 6. Nadaljujte s pozivi na zaslonu in ponastavite računalnik.

Upamo, da so vas naši nasveti lahko vodili pri obnovitvi računalnika, ko ste naleteli na napako »vzporedna konfiguracija je nepravilna«. Uživati ​​bi morali v svojih aplikacijah, namestiti nove ali odstraniti neželene programe, ne da bi morali videti isto pojavno okno.

Če v prihodnosti opazite, da ima vaš sistem podobne težave, se vrnite na naš članek in uporabite nekatere druge popravke. Če nič ne deluje, priporočamo, da se glede zdravstvenega stanja računalnika obrnete na Microsoftovo skupino za podporo strankam ali pa poiščete IT-strokovnjaka.

Vas zanima več o sistemu Windows 10? Ali potrebujete pomoč pri odpravljanju drugih napak in težav s sistemom Windows 10? Pobrskate lahko po našem namenskem razdelku centra za pomoč in najdete članke o vsem, kar je povezano z Microsoftovim revolucionarnim operacijskim sistemom. Za nadaljevanje kliknite tukaj.

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne iščite dlje od SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.

To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes +1 877 315 ​​1713 ali e-pošto sales@softwarekeep.com . Prav tako nas lahko dobite prek Klepet v živo.