Kako odpraviti napako »Ta spletna stran ima zanko za preusmeritev« (ERR_TOO_MANY_REDIRECTS)

How Fix Thethis Webpage Has Redirect Looperror

Med spletnim delom pri SoftwareKeep naletimo na množico napak. Ena od teh napak je preusmeritvena zanka ERR_TOO_MANY_REDIRECTS . Pojavi se v večini priljubljenih spletnih brskalnikov, ki jih običajno povzroči napačno konfigurirano spletno mesto. Vendar lahko z nekaj koraki zagotovite, da težava ni na vaši strani.
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

V tem članku bomo preučili, kako lahko popravite ERR_TOO_MANY_REDIRECTS napaka v vašem spletnem brskalniku.Kaj je napaka ERR_TOO_MANY_REDIRECTS?

V nasprotju z nekaterimi drugimi napakami brskalnika ta najverjetneje ne bo izginila sama in zahteva nekaj odpravljanja težav. Težava je lahko na strani odjemalca ali strežnika.

Napaka ima različne različice v priljubljenih spletnih brskalnikih:

Google Chrome

V Google Chromu se ta napaka pojavi z ERR_TOO_MANY_REDIRECTS koda (kot je prikazano spodaj) oz Ta spletna stran ima težavo s preusmeritvijo .
Spletna stran ima težavo s preusmeritvijo v Chromu

Ta stran ne deluje. domain.com vas je preusmeril prevečkrat.

Mozilla Firefox

V Mozilla Firefox boste videli napako kot Stran ne preusmerja pravilno , brez kode napake.

prise casque ordinateur ne fonctionne pas

Med povezavo z domeno.com je prišlo do napake. To težavo lahko včasih povzroči onemogočanje ali zavrnitev sprejemanja piškotkov.
Spletna stran na Mozilli ne preusmerja pravilno

Microsoft Edge

V programu Microsoft Edge bo napaka prikazana kot Ta stran trenutno ne deluje .

Domain.com vas je preusmeril prevečkrat.
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS na MS Edge

Safari

V Safariju se napaka še vedno lahko zgodi. Videli boste Safari ne more odpreti strani sporočilo, če se to zgodi.
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS v brskalniku Safari

Preveč preusmeritev je prišlo pri poskusu odpiranja domene.com. To se lahko zgodi, če odprete stran, ki je preusmerjena, da odprete drugo stran, ki je nato preusmerjena na prvotno stran.

Metoda 1. Izbrišite piškotke za določeno spletno mesto

Brisanje piškotkov za določeno spletno mesto, do katerega poskušate dostopati, bi lahko bilo enostavno odpraviti napako. To deluje le, če se napaka pojavi zaradi težave s stranko - lastniki spletnih mest bi morali preskočiti na 6. metoda. da vidijo, kako lahko odpravijo napako.

 1. Odprite Google Chrome in nato kliknite Več (prikazano s tremi pikami, razporejenimi navpično) in izberite Nastavitve .
  Nastavitve za Chrome
 2. Pomaknite se do Zasebnost in varnost , nato kliknite Nastavitve spletnega mesta .
  Nastavitve zasebnosti za Chrome
 3. Kliknite na Piškotki in podatki o spletnih mestih in izberite Oglejte si vse piškotke in podatke o spletnih mestih možnost. Kmalu zatem boste videli seznam vseh piškotkov.
 4. Poiščite domeno spletnega mesta, na katerem ste ERR_TOO_MANY_REDIRECTS napaka. Nato kliknite Izbriši poleg prikazanih piškotkov.
  jasni piškotki
 5. Znova zaženite brskalnik in preverite, ali se napaka še vedno zgodi, ko poskušate dostopati do spletnega mesta.

Metoda 2. Izbrišite podatke brskanja

Brisanje predpomnilnika in drugih podatkov brskanja bo morda pomagalo rešiti datoteko ERR_TOO_MANY_REDIRECTS napaka hitreje, kot je bilo pričakovano.

 1. Odprite Google Chrome in nato kliknite Več ikono (prikazano s tremi pikami, razporejenimi navpično) in premaknite miškin kazalec nad Več orodij . Tukaj kliknite Izbriši podatke brskanja .
  Brisanje podatkov brskanja - Chrome
 2. Prepričajte se, da je časovno obdobje nastavljeno na Ves čas .
 3. Prepričajte se, da so označene vse te možnosti: Zgodovina brskanja , Piškotki in drugi podatki spletnega mesta , in Predpomnjene slike in datoteke .
 4. Kliknite na Počisti podatke .
  Počisti podatke
 5. Po končanem postopku znova zaženite Google Chrome in preverite, ali se napaka še vedno pojavlja, ko uporabljate brskalnik.

Način 3. Onemogočite razširitve za Chrome

Razširitve Google Chrome so znane kot hit ali miss. Nekatere razširitve lahko vsebujejo škodljivo kodo ali funkcije, ki motijo ​​spletna mesta, ki jih obiščete. Priporočamo, da onemogočite vse nepotrebne razširitve, ki ste jih namestili, da preverite, ali odpravlja vašo napako.

 1. Odprite Google Chrome in nato kliknite Več ikono (prikazano s tremi pikami, razporejenimi navpično) in premaknite miškin kazalec nad Več orodij . Tukaj kliknite Razširitve . TOAlternativno lahko vstopite chrome: // razširitve / v brskalnik in pritisnite tipko Enter.
  Onemogoči kromove razširitve
 2. Kliknite na Odstrani na razširitvah, ki jih ne prepoznate ali jih ne potrebujete. Preverite, ali lahko brskate brez ERR_TOO_MANY_REDIRECTS prikaže se napaka.

Metoda 4. Preizkusite način brez beleženja zgodovine

Ko uporabljate način brez beleženja zgodovine, vgrajen v Google Chrome, brskate brez shranjevanja predpomnilnika, piškotkov ali zgodovine brskalnika. To vam lahko pomaga, da se izognete ERR_TOO_MANY_REDIRECTS sporočilo o napaki pri obisku različnih spletnih mest.

Tu je nekaj korakov za brskanje v načinu brez beleženja zgodovine.

 1. Odprite Google Chrome in nato kliknite Več (prikazana s tremi pikami, razporejenimi navpično).
 2. Kliknite na Novo okno brez beleženja zgodovine iz kontekstnega menija. Odprlo se bo novo okno, ki vas opozori, da brskate brez beleženja zgodovine.
  Chrome način brez beleženja zgodovine
 3. Vnesite spletno mesto, ki ga želite obiskati v naslovni vrstici, in preverite, ali lahko dostopate do njega, ne da bi se pojavilo sporočilo o napaki.

5. način Ponastavite brskalnik

Če nič drugega ne deluje, lahko ponastavite nastavitve Google Chroma. To metodo lahko poskusite, če izvedete naslednje korake.

 1. Odprite Google Chrome in nato kliknite Več (prikazano s tremi pikami, razporejenimi navpično) in izberite Nastavitve .
  brskalnik za počitek
 2. Pomaknite se na dno strani in kliknite na Napredno .
 3. Pomaknite se do Ponastavite in očistite in kliknite Obnovite nastavitve na prvotne privzete vrednosti .
  Ponastavite nastavitve
 4. Kliknite na Ponastavite nastavitve .
  Ponastavite nastavitve
 5. Po končanem postopku znova zaženite Google Chrome in preverite, ali je ERR_TOO_MANY_REDIRECTS napaka se še vedno pojavlja, ko uporabljate brskalnik.

Metoda 6. Lastniki: Preverite datoteko .htaccess

Lastniki spletnih mest bi morali preizkusiti, ali težava izvira iz .htaccess mapa. To lahko storite tako, da poiščete datoteko, jo nato izbrišete in znova naložite spletno mesto. Ustvarite varnostno kopijo datoteke, če jo boste morali obnoviti v prihodnosti.

Če zanke za preusmeritev ni več .htaccess je izbrisan, je bil krivec. Nekatere dodatne stvari, ki lahko povzročijo preusmeritveno zanko, vključujejo nove skripte, dodatke ali vtičnike. Poskusite onemogočiti vse, kar ste nedavno dodali na spletno mesto, da preverite, ali napaka izgine.

Zadnje misli

Upamo, da vam je ta članek pomagal rešiti ERR_TOO_MANY_REDIRECTS napaka v vaših spletnih brskalnikih. Uživajte v neprekinjenem brskanju po internetu!

Če iščete več navodil za odpravljanje napak, povezanih z brskalnikom, ali želite prebrati več člankov, povezanih s tehnologijo, se naročite na naše novice. Redno objavljamo vaje, članke z novicami in vodnike, ki vam bodo pomagali pri vsakodnevnem tehničnem življenju.