Kako popraviti to spletno stran ni na voljo Napaka v brskalniku Google Chrome

How Fix This Webpage Is Not Available Error Google Chrome

Ta spletna stran ni na voljo je ena najbolj dražilnih napak v brskalniku Google Chrome, s katero se srečujejo številni uporabniki interneta. Ko se zgodi, ne boste mogli dostopati do zahtevanega spletnega mesta ali številnih drugih spletnih mest, odvisno od razloga.

Ta napaka se lahko zgodi iz številnih razlogov, kot so vnos napačnega naslova spletnega mesta, neveljavni piškotki v brskalniku Google Chrome, težave s strežnikom DNS ali omogočanje funkcije proxy v internetnih možnostih z mrtvim proxyjem.Torej, preden potrdite, da je napaka vašega računalnika ali spletnega brskalnika, morate diagnosticirati in nato odpraviti fizične vzroke, ki lahko vodijo tudi do te napake, na primer:

  • Težave vašega usmerjevalnika.
  • Težave s kabli.
  • Vroče točke Wi-Fi so imele napake.
  • Prekinitev internetne povezave.

Poleg tega lahko poskusite odpreti zahtevano spletno stran iz druge naprave, na primer drugega osebnega računalnika, ki je povezan v drugo omrežje, ali vašega pametnega telefona z omrežjem 3G ali 4G, da preverite, ali je spletna stran na voljo ali ne.

brez internetne povezave

Če zahtevane spletne strani ni bilo mogoče odpreti iz drugega računalnika ali katere koli druge naprave, to pomeni, da je spletno mesto, ki ga želite obiskati, začasno ali trajno nedelujoče. V tem primeru ne morete storiti ničesar, dokler se spletno mesto znova ne zažene.

Če pa je spletno mesto običajno mogoče naložiti iz drugih računalnikov, je težava v vašem računalniku.

Popravi to spletno stran ni na voljo Napaka

Ko ste odpravili vse druge vzroke, mora biti glavni razlog te napake brskalnik ali računalnik. Tu je nekaj hitrih rešitev za odpravo » Ta spletna stran ni na voljo 'napaka:

Prepričajte se, da je URL spletnega mesta pravilen

Med vnašanjem napačnega naslova spletnega mesta namesto pravega je lahko napaka z vaše strani. URL si lahko znova ogledate in se prepričate, da ste vnesli pravilnega.

Na primer, namesto tipkanja:

www.google.com

Vtipkali ste:

www.gooogle.com ali www.gogle.com

napačen URL

Odstrani vse piškotke brskalnika Google Chrome

Običajno se ob obisku spletnega mesta piškotki ustvarijo in shranijo v začasno mapo v računalniku ali napravi. Če pa piškotki potečejo ali so poškodovani, morda ne boste mogli dostopati do spletnega mesta, tudi če je na voljo. Razlog je v tem, da lahko neveljavni piškotki včasih ustvarijo neskončno zanko, ko obiščete določeno spletno mesto in vam preprečijo nalaganje njegove vsebine.

Če želite odpraviti to težavo, lahko v brskalniku Google Chrome odstranite vse piškotke. Če želite to narediti, samo kliknite ikono menija Google Chrome, izberite »Nastavitve«, kliknite možnost »Prikaži napredne nastavitve« in nato »Počisti podatke brskanja«.

Pojavi se majhno okno, ki vam omogoča, da izberete, kaj želite odstraniti. Samo označite potrditveno polje »Piškotki in drugi podatki o spletnih mestih in vtičnikih« in nato kliknite gumb »Počisti podatke brskanja«.

Do te funkcije lahko dostopate tudi tako, da kopirate in prilepite spodnjo kodo v naslovno vrstico brskalnika Google Chrome in nato pritisnete Enter.

chrome: // settings / clearBrowserData

jasni piškotki

L'écran du macbook pro ne fonctionne pas

Za čiščenje računalnika in odstranjevanje vseh piškotkov v računalniku lahko uporabite druge aplikacije, na primer brezplačen program CCleaner, ki vam pomaga odstraniti vse piškotke in druge začasne datoteke.

Obiščite tukaj prenesti in namestiti CCleaner v računalnik.

Spremenite naslove IP strežnika DNS v Googlov DNS

Če uporabljate privzeti strežnik DNS vašega ponudnika internetnih storitev (Internet Service Provider), je včasih vzrok lahko napaka »Ta spletna stran ni na voljo«. Veste, strežnik DNS obravnava vse zahteve iz vašega računalnika do interneta. Če ni stabilna, se lahko internetna povezava prekine in povzroči napako »Spletna stran ni na voljo«.

[polno povezan slug1 = 'change-dns-server-quick-in-windows' slug2 = 'best-public-dns-server-you-must-know']

Če ga želite popraviti, lahko sledite navodila tukaj če želite izvedeti, kako spremenite naslove IP strežnika DNS v Googlov DNS. S to metodo vam bo pomagal pri dostopu do interneta večjo stabilnost.

Preverite nastavitve proxyja

Včasih ste s svojim brskalnikom Google Chrome ali Internet Explorer uporabljali strežnike proxy in ste jih po uporabi pozabili odstraniti. Če želite odpraviti napako »Ta spletna stran ni na voljo«, ponovno preverite nastavitve proxyja in preverite, ali niste označili možnosti »Proxy Server«, kot je prikazano spodaj.

spremenite nastavitve strežnika proxy

Upam, da boste po branju tega vodnika lahko popravili “ Ta spletna stran ni na voljo «V vašem brskalniku Google Chrome.

Odkriti : Predvajajte brezplačno mini igro T-REX iz Google Chroma, če internetna povezava ne deluje, si oglejte spodnji video.

Kako igrati igro dinozavrov v brskalniku Google Chrome?

Če želite igrati igro dinozavrov v brskalniku Google Chrome, pritisnite tipko preslednica na tipkovnici, ko prekinete internetno povezavo ali če se prikaže slika dinozavra.

Je bil ta članek koristen? Delimo s prijatelji in drugimi uporabniki prek spletnih mest v družabnih omrežjih.