Kako odpraviti napako predpomnilnika trgovine Windows

How Fix Windows Store Cache May Be Damaged Error

Vsi so seznanjeni s trgovino Windows. To je Microsoftova trgovina kjer lahko prenesite veliko aplikacij, tako plačljivih kot brezplačnih . Včasih pa lahko pri uporabi trgovine Windows naletite na težave pri dostopu do aplikacij trgovine. Eno izmed pogostih vprašanj je poškodovan predpomnilnik trgovine Windows . Ko naletite na težave z aplikacijami iz trgovine Windows, lahko orodje za odpravljanje težav z aplikacijami Windows Store običajno odpravi težavo.

liste des clés windows 10 pro

Predpomnilnik trgovine Windows Store je morda poškodovanOrodje za odpravljanje težav skenira vaš sistem, da zazna težave, ki bi lahko ustavile, da trgovina ali aplikacije ne bodo delovale v vašem sistemu Windows 10. Ko ga orodje za odpravljanje težav zazna, ga poskuša samodejno odpraviti, ne da bi od uporabnika zahteval dodatna dejanja. Včasih pa orodje za odpravljanje težav prikaže to sporočilo: Predpomnilnik trgovine Windows lahko poškodovan. Kaj lahko storite, ko se to zgodi?

Koraki o tem, kako odpraviti predpomnilnik trgovine Windows, so morda poškodovani

Če dobite predpomnilnik trgovine Windows, lahko pride do napake pri zagonu orodja za odpravljanje težav v trgovini Windows, bo morda treba ponastaviti trgovino Windows in mapo predpomnilnika v imeniku aplikacij. Orodje za odpravljanje težav je v veliko pomoč pri odkrivanju težav v Predpomnilnik trgovine Windows , vendar vam ni v pomoč pri reševanju težave. Orodje za odpravljanje težav je samo diagnosticiranje težave. Na vas je, da najdete rešitev. Tu smo predstavili nekaj, ki bi lahko bili v pomoč.

Ponastavite trgovino Windows

  1. Če želite počistiti predpomnilnik trgovine Windows, odprite svoj System32 mapo in poiščite WSReset.exe. Z desno miškino tipko kliknite in izberite Zaženi kot skrbnik

Kako obnoviti predpomnilnik trgovine Windows

2. Prijava bo ponastavite trgovino Windows ne da bi zmešali nobene nastavitve ali nameščene aplikacije. Ko je ponastavitev končana, Windows samodejno odpre trgovino Windows. To bi vam moralo omogočiti dostop do trgovine Windows in njeno uporabo.

Ponastavite mapo predpomnilnika v imeniku aplikacij

Odprite File Explorer, nato v naslovni vrstici raziskovalca kopirajte in prilepite naslednjo pot in pritisnite Enter: C: Users \ AppData Local Packages Microsoft.WindowsStore_8wekyb3d8bbwe LocalState

Če je Windows nameščen na drugem pogonu, zamenjajte C S sistemskim korenskim pogonom, ki mu sledi ime vašega uporabniškega računa. Nadomestite tudi besediloz uporabniškim imenom, povezanim z vašim računom.

comment réparer les mises à jour Windows échouées

Ponastavi mapo predpomnilnika

V mapi LocalState preverite, ali ste našli mapo predpomnilnika. Če je, jo preimenujte v » cache.old, 'Nato ustvarite novo prazno mapo in jo poimenujte' predpomnilnik . '

Ko končate, zaprite File Explorer in znova zaženite sistem . Po ponovnem zagonu znova zaženite orodje za odpravljanje težav s programom Windows Store. Tokrat bi moral težavo zaznati in jo samodejno rešiti. Znova zaženite sistem in poskusite odpreti trgovino Windows. Ta metoda bi morala delovati tudi za lokalni račun.

Predpomnilnik trgovine Windows je morda odpravljen

Eden od zgornjih dveh načinov bi moral ustrezati vaši težavi in ​​ne boste imeli več težav s predpomnilnikom trgovine Windows, morda je poškodovan in ni odpravljen v oknih 10. Težave, ki smo jih opazili pri Windows 10 Predpomnilnik Windows Windows je skoraj vedno le stvar poškodovanega predpomnilnika. Če imate težave s predpomnilnikom trgovine Windows, poskusite z enim od teh načinov, da preverite, ali lahko težavo odpravite.


Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne iščite dlje od SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.

To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes +1 877 315 ​​1713 ali po e-pošti sales@softwarekeep.com. Prav tako nas lahko dobite prek Klepet v živo .