Kako odpraviti pomanjkanje pomnilnika v računalniku Windows 10

How Fix Your Computer Is Low Memory Windows 10

Kaj pomeni sporočilo o napaki »Malo pomnilnika v Windows 10 ' pomeni? To pomeni, da so viri sistema Windows iz nekega razloga vsesani. To je lahko težava, ker ko se to zgodi, lahko vsi vaši odprti programi začnejo okvarjati in zamrzniti. Odprtega dela morda ne boste mogli shraniti. Obstaja nekaj razlogov, da se to lahko zgodi, vendar ne skrbite. To težavo lahko odpravimo.

le contrôle du volume windows 10 ne s'affiche pas

Primanjkuje pomnilnika v operacijskem sistemu Windows 10

Pomanjkanje pomnilnika v operacijskem sistemu Windows 10Najlažji in najhitrejši način za odpravo te težave je pritisniti tipko ' Ctrl + Alt + Del ' tipke hkrati za prikaz Upravitelj opravil . Ko je upravitelj opravil odprt, boste videli seznam programov in procesov, ki so odprti in se izvajajo.

Ko ste tukaj, izberite Upravitelj opravil> , preverite in izberite programe, ki uporabljajo veliko pomnilnika in Uporaba procesorja> kliknite Končaj opravilo za zapiranje izbranih programov ali aplikacij. Ko zaprete te aplikacije in procese, sprostite pomnilnik, ki jim je dodeljen. Ta pomnilnik bo sprostil računalnik. Zaznali boste takojšnjo spremembo v načinu obnašanja računalnika.

Kako povečati navidezni pomnilnik v sistemu Windows

Če je malo pomnilnika težava zgodi pogosto, boste morda želeli povečati navidezni pomnilnik. To storite tako:

  • Pritisnite Logotip sistema Windows in X ob istem času
  • Kliknite na Sistem
  • Kliknite Napredne sistemske nastavitve , nato kliknite Nastavitve pod Napredno podokno v Lastnosti sistema.

napredne lastnosti

  • Kliknite Spremeni pod Napredno podokno

napredno podokno

  • Počistite polje Samodejno upravljanje velikosti ostranjevalne datoteke za vse pogone. Preverite velikost po meri. Pravilno nastavite začetno in največjo velikost.
  • Kliknite Nastavi in v redu

To bi moralo pomagati pri poraba pomnilnika programov. Windows bo dodelil več pomnilnika datotekam.

Nekateri uporabljajo programsko opremo drugih proizvajalcev za pomoč pri upravljanju pomnilnika Windows. To ni potrebno, lahko pa je koristno za ljudi, ki želijo popoln nadzor nad vsemi vidiki uporabe pomnilnika.

Ko imate težave s spominom, sledite zgornjim korakom ali poiščite neodvisnega upravitelja. Če se težava po poskusu zgornjih korakov ne odpravi, boste morda želeli razmisliti o računalniku, ki ga ima več OVEN.

Na žalost, ko programi postajajo vse bolj pomnilniški, imajo računalniki težave, ki jim sledijo.Dobra novica je, da bi morala biti zamenjava računalnika zadnja možnost. Dokler imate računalnik, ki ni star več kot deset let, ga verjetno ne boste morali zamenjati. Računalniki danes ne zastarajo tako hitro kot prej. Samo ne zmanjka in zamenjati računalnik takoj.

Uporabljati Upravitelj opravil , lahko paziš na aplikacij in procesov ki se vedno izvajajo, ko izgubite spomin. To vam lahko pomaga pri odpravljanju težav in spreminjanju programske opreme, ki jo uporabljate, da vidite, ali bo to pomagalo pri težavi.

Vendar bodite previdni pri zapiranju postopkov. Številni od teh procesov se morajo izvajati. Če ne veste, kaj zaustavljate, lahko zrušite računalnik. To običajno ni usodno vprašanje, vendar je vedno dobro vedeti, kaj zapiramo. Če vseeno izklopite nekaj, česar ne bi smeli, je velika verjetnost, da ga bo ponovil računalnik.

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne iščite dlje od SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.

To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes +1 877 315 ​​1713 ali po e-pošti sales@softwarekeep.com. Prav tako nas lahko dobite prek Klepet v živo.