Kako popraviti licenco za Windows, bo kmalu potekla napaka

How Fix Your Windows License Will Expire Soon Error

Ali dobiš Vaša licenca za Windows bo kmalu potekla sporočilo o napaki med zagonom računalnika z operacijskim sistemom Windows? Tu je nekaj stvari, ki jih morate vedeti, in kako odpraviti tovrstne napake sistema Windows.

Ste že aktivirali sistem Windows s pristno licenco, vendar se po nekaj mesecih uporabe prikaže ta nadležna napaka? Ali ste kupili prenosni računalnik in je sistem Windows vnaprej naložen in zdaj naletite na to napako?No! Ne glede na to, v kakšni situaciji se nahajate, lahko to sporočilo o napaki enostavno obidete ali popravite.

vaša licenca za Windows bo kmalu potekla

V tem članku bom podrobneje razložil, kaj Vaša licenca za Windows bo kmalu potekla napaka in zakaj jo dobite, pa tudi nekaj rešitev, s katerimi jo lahko obidete ali popravite.

Kazalo

Kako popraviti licenco za Windows, bo kmalu potekla napaka

Običajno bo po aktiviranju licence za Windows računalnik ostal vaktivirano”Status trajno. Ne bo več zahtevano. Včasih pa gre kaj narobe in vaš sistem Windows prikaže opozorilo z zgoraj omenjenim sporočilom o napaki.

Na primer, večina prenosnih računalnikov je prednaloženih z različico sistema Windows in ima na dnu nalepke z licenčnimi ključi. Če nekdo kupite stari prenosnik, bo morda zapisal licenčni ključ in ga uporabil za aktiviranje iste izdaje sistema Windows v drugem računalniku.

où est mon contrôle de volume

Ko to storijo, bo vaš ključ deaktiviran in morda boste dobili to vrsto napake. Toda včasih boste dobili Ta kopija sistema Windows ni originalna 'Namesto tega.

Kaj morate storiti, da popravite licenco za Windows, bo kmalu potekla napaka?

Najboljši način za odpravo te napake je ponovna aktivacija licence za Windows. Če želite to narediti, ga morate odstraniti iz računalnika in nato z istim licenčnim ključem (na nalepki) znova aktivirati licenco za Windows.

Kako odstraniti trenutno licenco za Windows iz računalnika?

Lahko pritisnete Windows + R, nato A in izbereteDaodpreti Ukazni poziv program s skrbniškimi pravicami v računalniku z operacijskim sistemom Windows.

qu'est-il arrivé à mon icône de volume

V naslednjem koraku v ukaznem pozivu izvedite naslednji ukaz:

slmgr -upk

Po tem znova zaženite računalnik in znova uporabite Windows licenčni ključ na nalepki, da aktivirate sistem Windows.

Opomba: Preden odstranite ali izključite iz računalnika, obvezno zapišite licenčni ključ. V nasprotnem primeru ga ne boste mogli pridobiti.

Preberite tudi: Deaktivirajte ključ izdelka Windows in ga uporabite v drugem računalniku

Če ste član Windows Insider Program , samo odstranite ključ izdelka Windows, znova zaženite računalnik in se nato znova prijavite s svojim računom Insider.

Kaj morate storiti, če ne najdete licenčnega ključa Windows?

Če trenutnega licenčnega ključa za Windows ne morete najti, ker ste ga pozabili varnostno kopirati ali je bila nalepka odstranjena, ga lahko pridobite s pomočjo ShowKeyPlus .

Obiščite tukaj da ga prenesete in uporabite za ogled licenčnega ključa Windows.

Če ste ta ključ izdelka Windows kupili pri pooblaščenem prodajalcu, bo prikazan kot nameščen ključ.

comment désinstaller visual studio mac

Če ste nadgradili z operacijskega sistema Windows 7 ali Windows 8.1 na Windows 10, bo prikazan tudi licenčni ključ tega, skupaj z vašo trenutno licenco za Windows 10.

showkeyplus

Preprosto uporabiteShrani«, Da varnostno kopirate licenčni ključ za Windows ali ga preprosto zapišete na papir.

Kaj morate storiti, ko Windows 10 zahteva digitalno licenco?

Poskušate aktivirati licenco za Windows 10, vendar piše, da je licenca neveljavna ali je ni mogoče aktivirati?

Do tega primera lahko pride, če nadgradite z operacijskega sistema Windows 7, 8.1 na Windows 10. V tem primeru lahko poskusite uporabiti staro licenco, ki pripada vašemu sistemu Windows 7, ali Windows 8.1, da aktivirate svoj sistem Windows 10. Glede na številna poročila iz uporabniki na Microsoftova skupnost , ta metoda jim je pomagala pri uspešni aktivaciji sistema Windows 10.

Če želite licenco za Windows zakleniti na Microsoftov račun v sistemu Windows 10, preprosto pojdite naNastavitve->Posodobitve in varnost->Aktivacijain nato v svoj računalnik dodajte svoj Microsoft.

povezava računa Microsoft

Naslednjič, ko želite po vnovični namestitvi aktivirati sistem Windows 10, morate le dodati ta Microsoftov račun, nato pa se bo sistem Windows samodejno aktiviral.

Izgubite licenčni ključ za Windows in ga ne morete pridobiti? Edini način, da se znebite Vaša licenca za Windows bo kmalu potekla napaka je v nakup nove licence in znova aktivirajte sistem Windows.

Imate vprašanje? Spustite svoj komentar spodaj.