Kako namestiti jezikovni paket dodatne opreme za Office

How Install Language Accessory Pack

Microsoft Officeje priročno orodje, ki ga je mogoče zlahka dostopiti za največ možnosti. Z dodajanjem dodatni jezik paket opreme, lahko povečajte funkcije zaslona, ​​dodajte standardne funkcije pomoči in izboljšana orodja za lektoriranje standardnim funkcijam Officea .

Paketi dodatne opreme so na voljo za številne različice Officea, vendar se osredotočimo na jezikovni paket za Office 2010 in Office 2013 .



Kako izbrati paket dodatne opreme za Office 2013 ali 2010

Dodajanje jezikovnega paketa dodatkov v Microsoft Office je preprosto, če sledite nekaj osnovnim korakom. Ti koraki delujejo za oba Paketi jezikovne opreme za Office 2013 in Office 2010. Edina razlika je v izbiri katere različico pisarne, ki jo imate.

1. korak: izberite različico in jezik

 • Prvi korak je, da med povezavami za prenos, ki jih ponuja Office, izberete različico paketa jezikovnih dodatkov za Office, ki jo želite namestiti.
 • To lahko najdete tako, da odprete Microsoft Office-Install. V spustnem meniju na levi strani zaslona kliknite Jezikovni paket za Office.

Kako namestiti jezikovni paket Office 2010

 • Poiščite zavihek za Office 2013 ali Office 2010. Izberite različico ki ga želite namestiti. Če niste prepričani, katero različico potrebujete ali imate klikljiva povezava vam bo ponudil pomoč, da boste lahko določili pravilno različico.
 • Še en zavihek z spustni meni meni bo viden za izbiro jezik. Izberite svoj jezik.

Ko sledite tem korakom, je čas, da izberete arhitektura za katero različico Officea želite uporabiti. Paketi jezikovne opreme za Office 2013 in Office 2010 so na voljo kot brezplačni prenosi za bodisi 32-bitna (x86) ali 64-bitna (x64) arhitektura.

Katero arhitekturo izbrati?

Če niste prepričani, katero arhitekturo izbrati, preberite zavihek v Zavihek za podporo za Microsoft Office s tem naslovom. Ampak, za hitro sklicevanje - 64-bitna različica se samodejno namesti, razen če izberete 32-bitna različica pred namestitvijo.

Če potrebujete več pomnilnika in delate z velikimi datotekami ali velikimi količinami podatkov, je najbolje namestiti 64-bitno različico. Zanje boste pridobili več virov procesorska moč in bistveno več pomnilnika. Če niste odločeni, je najbolje, da preberete vse informacije o tem pod naslovi tem v meniju.

Kako namestiti paket dodatne opreme Langauge

Izbrali ste želeno različico Officea. Izbral jezik, določil arhitekturo za uporabo. Zdaj je čas, da namestite Jezikovni pripomoček paket . Datoteko prenesite z ustrezne povezave. Ko je naložen, dvokliknite za namestitev.

2. korak: A) Konfigurirajte jezik

Pisarna Jezikovni pribor je nameščen, vendar imate še en korak. Čas je, da nastavite jezik za svoje nove jezikovne nastavitve.

 • Odprite katero koli Pisarna program za začetek.

Kako namestiti jezikovni paket za Office 2010

 • V meniju izberite Datoteka - Možnosti - Jezik

Jezikovne možnosti v besedi

 • Pojavi se drugo okno menija. Iskati Izberite Urejanje jezikov.

Nameščanje jezikovnih dodatkov v Office

 • Poiščite jezik, ki ste ga namestili. Preverite, ali je jezik omogočen. Če ima vaš jezikovni paket dodatkov orodja za preverjanje, preverite v stolpcu z oznako Dokazilo. Moral bi videti besedo Nameščeno.

2. korak: B) Izberite jezike za prikaz in pomoč

V tem koraku lahko spremenite privzeti zaslon in jezike pomoči za vse Officeove programe.

Comment rendre la barre des tâches transparente dans Windows 10
 1. Odprite katero koli Pisarna program za začetek.
 2. V meniju izberite Datoteka - Možnosti - Jezik .
 3. Ko se prikaže drugo menijsko polje, izberite možnost Izberite jezik prikaza.

Te možnosti nimajo vsi jezikovni paketi dodatne opreme . Če je v jezikovnem paketu dodatne opreme ta možnost, je na voljo v tem meniju. S to možnostjo lahko nastavite vrstni red jezika za gumbe, zavihke in meni za pomoč.

3. korak: zadnji korak

Vaš zadnji korak za dodajanje jezikovnega kompleta je preprost.

 1. Ponovni zagon vseh Officeovih programov.
 2. Vaše želje in novo jezikovni pribor začeti veljati.

V samo nekaj preprostih korakih ste dodali jezikovni pribor v svojo pisarno.

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne iščite dlje od SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.

To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes na +1 877 315 ​​1713 ali pošljite e-pošto sales@softwarekeep.com. Do nas lahko pridete tudi prek klepeta v živo.