Kako namestiti Microsoft Project 2019, 2016 in 2013

How Install Microsoft Project 2019

Če želite vedeti, kako namestiti Strokovnjak za projekt, ste na pravem mestu. V tem priročniku boste dobili kratko razlago, kaj morate imeti pred postopek namestitve . Nato vam bomo dali posebna navodila v strukturi, ki jo je enostavno slediti.

Najprej najprej poskrbite, da boste r PC ustreza sistemskim zahtevam . Tukaj so navedeni vsi Naročnina na Project Online različice, pa tudi nenaročne različice za leta 2019, 2016 in 2013. Če imate slučajno Project 2010 ali 2007, boste morali slediti dodatnim korakom, ki jih najdete na koncu tega članka.Project Online Professional / Project Online Premium

Če želite namestiti Microsoft Project z naročnina na rešitve v oblaku , boste potrebovali dodeljena licenca. Brez dodeljene licence vam možnost namestitve MS Project ne bo na voljo.

Standard projekta / Projektni strokovnjak

Z eno od teh nenaročninskih različic je verjetno, da ste po nakupu dobili ključ izdelka. Preden namestite MS Project, se želite prijaviti z Microsoftov račun , ali je to morda novo ali tisto, ki ga že imate.

Med postopek prijave , obvezno vnesite ključ izdelka ki ste ga prejeli ob nakupu. To bo takoj povezalo ključ z vašim računom, tako da vam ne bo treba več kot enkrat.

Dodatne informacije

Odvisno od vrste različice projekta boste morda morali unovčite ključ izdelka drugače kot zgoraj navedena metoda. Nekatere od teh različic morda tudi nimajo Microsoftovega računa ali šolskega / službenega računa.

l'économiseur d'écran windows 10 ne s'allume pas

To se lahko zgodi, če ste projekt kupili prek Microsoft HUP , in če je temu tako, poiščite » Namestite Office prek HUP «, Da dobite natančnejša navodila.

1. korak: Prijavite se

Če se želite prijaviti, obiščite to spletno mesto: www.office.com in kliknite na Vpis' . Nato se morate prijaviti s katerim koli računom, ki ste ga izbrali za svojo različico projekta.

Če imate različica brez naročnine , Običajno se uporabljajo Microsoftovi računi in naročniške različice računi za delo / šolo se običajno uporabljajo.

Ko se prijavite, boste naredili eno od dveh stvari, odvisno od tega, ali imate naročnino ali ne. Če imate Standardna / profesionalna nenaročnina na projekt, vaša navodila so spodaj:

  1. Kliknite na “Namesti Office” na domači strani
  2. Kako namestiti Microsoft Office
  3. Poiščite različica MS Project ki vam je ljubše. Lahko se pomikate po svojih izdelkih ali preprosto kliknete » Storitve in naročnine 'V glavi, če imate Naročnina na Office 365. Ko najdete različico projekta, kliknite “Namesti”

Navodila za Project Online Professional ali Premium so spodaj:

  1. Kliknite na ' Namestite Officeove aplikacije «Z domače strani. Po kliku na to kliknite na 'Druge možnosti namestitve'

Kako namestiti Office Project s spletno naročnino

2. Po kliku nanje boste dosegli z “ Programska oprema ”Naslov. Pod to datoteko kliknite Projekt. Pozvani boste, da izberete svoj jezik in želeno različico.

3. Če pod naslovom programske opreme slučajno ne vidite projekta, verjetno nimate dodeljena licenca . Če veste, da nimate licence, se obrnite na skrbnika.

ma clé windows ne marche pas windows 10

Po teh korakih naj bi potekal postopek prenosa.

2. korak: Namestite Project

Če želite dokončati postopek namestitve, kliknite katero koli Zaženi, namestitev , ali Shranite datoteko. To so različne stvari, ki jih lahko izberete, ali jih uporabljate Edge / Internet Explorer, Google Chrome in Firefox.

Nato boste pozvani z vprašanjem, ki vas bo preprosto vprašalo, ali imate dovoljenje, da aplikacija prilagodi vašo napravo. Upajmo, da izberete Da namesto da izgubljate svoj dragoceni čas s postopkom namestitve in branjem tega članka.

Kako namestiti Microsoft Project

Sčasoma bo namestitev končana in na zaslonu se bo pojavilo sporočilo, da boste to vedeli projekt je bil uspešno nameščen. Tam bo animacija , da boste lažje našli aplikacijo v napravi.

Postopek namestitve Microsoft Project 2013

Kot smo že obljubili, vam bomo zdaj predstavili navodila za namestitev Projecta v Office 2007 in 2010.

Kako namestiti projekt v Office 2007 in 2010

  1. Razen če imate a ključ izdelka , za začetek boste želeli vstaviti svoj Disk Office 2010 v pogon. Čarovnik za namestitev bi se moral zagnati takoj, če pa ne, lahko vedno pojdite na pogon diska in kliknite na SETUP.EXE . Če imate ključ izdelka ali če nimate diska, lahko d lastno nalaganje / namestitev Officea s ključem .
  2. Ko ga prosite, vnesite svoj ključ izdelka .
  3. Sprejmite pogoje in določila. Ko jih sprejmete, kliknite »Nadaljuj«
  4. Nekajkrat boste pozvani, nato pa bo nameščen Office. Ko se to zgodi, kliknite 'Zapri' .
  5. Na vas se bo obrnil čarovnik za aktivacijo. Kliknite na »Programsko opremo želim aktivirati prek interneta 'In nato boste pozvani naprej. Bodi prepričan aktivirati Office tako da bodo programi programa Office v celoti delovali. Tudi če ga med namestitvijo ne aktivirate, lahko to storite pozneje. Kliknite Datoteka, nato Pomoč in v datoteki s pomočjo boste videli “Aktiviranje ključa izdelka”.

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne glejte dlje od SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.