Kako namestiti Skype za podjetja Mac

How Install Skype

Številna podjetja od vas zahtevajo neko zanesljivo komunikacijo za sestanke in individualne razgovore zunaj delovnega mesta. Skype je eden najpogosteje uporabljenih načinov komunikacije med podjetji, zaradi česar ste sposobni hitrega in enostavnega pošiljanja sporočil ter snemanja sestankov z do 250 ljudi .

Tu je nekaj preprostih navodil za kako namestite Skype za podjetja na Mac .svchost.exe (service réseau)

Kako namestiti Skype za podjetja na Mac prek naročnine na Office 365

Če želite Skype prenesti iz Officea 365, se morate prijaviti v svoj račun za Office 365 na https://portal.office.com/. Obstaja del z oznako Programska oprema ki vam omogoča, da prenesete Skype for Business. Ta možnost bi vam morala biti na voljo, če ste Office 365 kupili za poslovni načrt.

Ko izberete Skype za podjetja v Programska oprema , kliknite Namestite in Skype bi se moral začeti prenašati neposredno v računalnik.

Kako namestiti Skype za poslovni Mac

Pojdi k svojemu Prenosi mapo in izberite Odprite Finder da začnete nalagati Skype s svojega Prenosi mapo. Ime datoteke mora biti SkypeForBusinessInstaller_.pkg .

Ko začnete z namestitvijo, upoštevajte vsa navodila za namestitev Skype for Business Installer . Ko končate z navodili za namestitev, boste zdaj lahko dostopali do Skypea iz svojega Maca.

Dovolite prenose za kakršne koli posodobitve, preden začnete, in v računalniku Mac bi se morali imeti možnost vpisa v Skype for Business.

Namestitev iz centra za prenose

Če želite Skype za podjetja raje prenesti iz centra za prenose, morate najprej preveriti Sistemske zahteve . V centru za prenose pojdite na stran za prenos, kjer lahko prenesete Skype za podjetja Mac. Kliknite Prenesi in pustite datoteko paketa varno prenesti v računalnik.

icône d'alimentation absente de la barre des tâches

Ko se datoteka konča s prenosom, dvokliknite nanjo, da zaženete Skype for Business Installer tako lahko začnete postopek namestitve. Sledite navodilom v namestitvenem programu, dokler ne dosežete konca postopka. Ko je postopek namestitve končan, se boste lahko prijavili v Skype za podjetja.

Popolna namestitev

Ko sledite enemu od načinov prenosa programa Skype za podjetja v računalniku Mac, sledite prijava / prijava postopek, da začnete uporabljati Skype. Vnesite vse potrebne podatke (e-poštni naslov, rojstni dan, ime itd.), Da boste imeli registriran račun.

Enkrat ti prenesite posodobitve in pravilno vnesli svoje podatke, boste lahko uporabljali Skype for Business in imeli obliko ustrezne komunikacije na delovnem mestu.

Prepričajte se, da ste prenesli vse prihodnje posodobitve, kadar koli vam Skype za podjetja posodobitev opozoril . S tem ste lahko prepričani, da to Skype za podjetja bo še naprej pravilno deloval in izpolnjeval vaše komunikacijske namene.

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne iščite dlje od SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.

To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes na +1 877 315 ​​1713 ali pošljite e-pošto sales@softwarekeep.com. Do nas lahko pridete tudi prek klepeta v živo.