Kako obnoviti izbrisane datoteke

How Restore Deleted Files

Ste slučajno ustvarili nepotrebno mapa to zavzema prostor v vaši napravi in ​​se ga želite znebiti? Ali pa ste se pomotoma znebili pomembne datoteke in jo želite pridobiti? Rešitev obeh težav najdete v tem priročniku.

Kako izbrisati datoteke v računalniku

Če ste v tem razdelku, verjetno:carte sd format windows 10
  1. V napravi je preveč stvari in želite sprostiti prostor.
  2. Ne želite več imeti določene datoteke.

Ne glede na razlog, zaradi katerega želite izbrisati datoteko, vam bodo ti koraki natančno povedali, kaj morate storiti, da pravilno izbrišete omenjene datoteke.

  1. Kliknite na mapa ali datotek, ki se jih želite znebiti.
  2. Kliknite Izbriši. Ko kliknete na Izbriši, datoteka se premakne v koš za recikliranje kjer lahko še vedno pridobite datoteko, če si slučajno premislite o odstranitvi datoteke.

Kako obnoviti datoteke

Kako obnoviti izbrisane datoteke v računalniku

comment trouver l'adresse mac windows 10

Verjetno ste v tem delu članka, ker ste se pomotoma znebili nečesa pomembnega. Ni vam treba skrbeti za tisto dragoceno datoteko, s katero ste postali neprevidni, ti koraki jo bodo takoj vrnili k vam.

  1. Kliknite na napravi Koš za smeti.
  2. Če želite pridobiti vse datoteke, kliknite Obnovi vse elemente . To obrne postopek brisanja vseh datotek, ki ste jih kdaj izbrisali.
  3. Če želite pridobiti samo eno ali dve datoteki, lahko samo izberete želene datoteke in kliknite Obnovi . Datoteka se bo vrnila, kot da se je niste nikoli znebili.

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne iščite več kot SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.

To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes +1 877 315 ​​1713 ali po e-pošti sales@softwarekeep.com. Do nas lahko pridete tudi prek klepeta v živo.

télécharger Microsoft Word avec la clé de produit