Kako zasukati video v sistemu Windows

How Rotate Video Windows

Če ste lastnik ročne naprave, lahko z njo snemate videoposnetke. Pametni telefoni, tablični računalniki in celo nekatere igralne konzole lahko posnamejo video, ki ga lahko prek interneta delite s prijatelji, družino ali v spletu. Edina slabost snemanja s takšnimi napravami je ta, da obstaja veliko prostora za napake.

Večina ljudi ugotovi, da so njihovi videoposnetki posneti v napačni usmeritvi, kar lahko privede do manj prijetne izkušnje gledalcev. To težavo lahko enostavno odpravite z vrtenjem videoposnetka v sistemu Windows.kako zasukati video v operacijskem sistemu Windows

Primer slabo zasukanega videoposnetka.

Obstaja veliko aplikacij, ki ponujajo orodja za urejanje, ki vam omogočajo hitro popravljanje posnetka. V tem članku najdete nekaj najlažjih načinov vrtenja videoposnetka Windows 10 in še starejše različice, kot je Windows 7 .

lan n'a pas de configuration IP valide

Opomba : Upoštevajte, da se ta navodila nanašajo na Windows 7 . Vendar je postopek enak ali podoben, tudi če uporabljate novejše različice sistema Windows.

évaluation complète de windows server 2016

Zdaj je čas, da se začnemo učiti, kako lahko v sistemu Windows zasukate kateri koli videoposnetek.

Zavrtite video v Windows Media Player

Uporabniki starejših operacijskih sistemov se morda spomnijo starega predvajalnika Windows Media Player. To je bila vnaprej nameščena aplikacija, ki ponuja osnovna orodja za urejanje videoposnetkov, s katerimi videoposnetkom dodate nekaj dodatka. Pri tej metodi bomo v Windows 10 prenesli Windows Media Player in z njim zasukali video.

 1. Prenesite Windows Media Player . Kliknite to povezavo za začetek prenosa namestitvene datoteke Windows Live Essentials, ki vključuje Windows Media Player med nekatere druge pripomočke.
 2. Zaženite wlsetup-all.exe 'Datoteko, ki ste jo pravkar prenesli. Ko je namestitev odprta, kliknite na Izberite programe, ki jih želite namestiti '.
  wlsetup-all.exe

 3. Izberite “ Fotogalerija in Movie Maker ”Nato nadaljujte. Namestitveni program lahko zaprete, ko vidite, da je bil program Windows Movie Maker uspešno nameščen.
  odstraniti programe

 4. Uporabi Iskanje v opravilni vrstici in poiščite Windows Movie Maker, nato zaženite aplikacijo.
 5. Uvozi vaš video:
  • Katero koli video datoteko lahko preprosto povlečete in spustite v Windows Media Player.
  • Kliknite na mapa Odprto , nato poiščite video v računalniku.
 6. Preklopite na Uredi s trakom na vrhu aplikacije. Tu lahko najdete večino orodij za urejanje programa Windows Movie Maker.
  zavihek za urejanje

 7. Poiščite Urejanje ”. Videla bi dva gumba, na katerih piše ' Zavrtite levo 'In' Zavrtite desno . ' Z ustreznim gumbom lahko video enostavno zasukate in popravite njegovo usmeritev.
  odpraviti težavo z vrtenjem videa

 8. Ko ste zadovoljni z videoposnetkom, kliknite mapa Shrani video . Izberite “ Priporočeno za ta projekt ”, Da zagotovite, da dobite video najboljše kakovosti.
  shrani video po priporočenem projektu

 9. Izberite, kam želite shraniti video, in kliknite Shrani . Videti bi moralo sporočilo, da lahko zdaj predvajate ali odprete mapo z videoposnetki. To pomeni, da je bil postopek uspešen.
  kako shraniti video na medij

Zavrtite video z uporabo predvajalnika VLC Media Player

VLC je ena izmed najbolj priljubljenih brezplačnih video aplikacij za Windows. Obstaja že od leta 2001 in uporabnikom omogoča veliko več kot gledanje videoposnetkov. Z nenehnimi posodobitvami do danes so njegove funkcije narasle, tako da ponujajo orodja, ki omogočajo celo zasukanje videoposnetkov.

Nasvet : VLC Media Player je na voljo na številnih drugih platformah, vključno z Macom, Androidom in celo iOSom. Če vam je aplikacija všeč, jo lahko uporabljate v skoraj vseh napravah, ki so v vaši lasti, in udobno gledate ali urejate svoje videoposnetke na poti!

Omeniti velja, da je ta postopek nekoliko naprednejši in zahteva prenos neodvisne aplikacije.

 1. Klikni tukaj za navigacijo na uradno spletno mesto VLC in prenos različice, združljive z vašim sistemom, s klikom na ' Prenesite VLC '.
  prenesi vlc

 2. Zaženite namestitveni program datoteko, ki ste jo pravkar prenesli, da odprete namestitveni program VLC Media Player. Sledite navodilom na zaslonu, dokler ne vidite, da je bila aplikacija uspešno nameščena.
  zaženite namestitveni program vlc

 3. Preverite, ali je Zaženite predvajalnik medijev VLC ', Nato kliknite Končaj , da odprete aplikacijo.
  zaženite namestitveni program vlc

 4. Uvozi vaš video:
  • Vsako video datoteko lahko enostavno povlečete in spustite v VLC.
  • Kliknite na Pol Odpri datoteko , nato poiščite video v računalniku.
   datoteka z odprtim medijem

 5. Kliknite na Orodja Učinki in filtri . Uporabite lahko tudi Ctrl + E bližnjica na tipkovnici za odpiranje tega okna.
  učinki in filtri

 6. Preklopite na Video učinki zavihek.
  preklopite na video učinke

 7. Pojdi na Geometrija oddelku. Vsega drugega pustite nedotaknjenega, da se izognete neželenim spremembam videoposnetka.
  izberite geometrijo

 8. Kliknite potrditveno polje zraven Preobrazba , nato v spustnem meniju izberite, za koliko stopinj želite zasukati video. Ko končate, kliknite v redu .
  izberite preoblikovanje

 9. Pritisnite tipko Ctrl + P tipke na tipkovnici za prikaz Preference okno. Izberite “ Vse «V spodnjem levem kotu.
  izberite prednost

 10. Razširite » Južni tok 'Skupina (ki se nahaja pod Izhodni tok ) s pritiskom na puščicopred njim, nato kliknite na Prekodiraj .
  izberite pretvorbo

 11. Izberite “ Zavrtite video filter 'Med možnostmi v desnem podoknu in kliknite Shrani .
  vrti video filter

 12. Kliknite na Pol Pretvori / shrani . Lahko tudi pritisnete tipko Ctrl + R tipke na tipkovnici. Ko se odpre okno, kliknite na Dodaj in izberite svojo video datoteko.
  dodaj datoteko v predvajalnik

 13. Odprite Pretvori / shrani ”In izberite Pretvorba .
  vrti / pretvori video

 14. Kliknite Brskaj , da izberete, kam želite shraniti novo video datoteko. Datoteko lahko tudi preimenujete v karkoli in nato kliknete Začni .
  izberite kam shraniti video datoteke

 15. Ko VLC konča s pretvorbo videoposnetka, ga lahko odprete in vidite, da je vrtenje fiksno.

Zavrtite video s plačljivo aplikacijo

Za Windows je na voljo na tisoče plačljivih programov za urejanje videoposnetkov. Te aplikacije so pogosto drage ali delujejo z uporabo naročnin, zaradi česar niso dostopne nikomur. Če pa ga že imate ali ga nameravate kupiti za več projektov, lahko z njim enostavno zasukate video.

Tu je nekaj uporabnih videoposnetkov z vadnicami za nekatere najbolj priljubljene plačljive video urejevalnike, ki so na voljo za Windows. Katero koli od teh aplikacij lahko kupite tako, da obiščete tudi uradno spletno stran, ki je navedena spodaj.

Obstaja veliko drugih aplikacij, ki jih lahko uporabite, in desetine vadnic v spletu, ki vam bodo pomagale ugotoviti postopek vrtenja videoposnetka.

Uporabite spletni rotator

Če niste ljubitelj prenašanja aplikacij, lahko preprosto opravite delo s spletnim rotatorjem za video. Čeprav ta spletna mesta delujejo, si velja zapomniti, da imajo nekatere omejitve. Pričakujemo izgubo kakovosti ali zvoka - prav tako ne morete vrteti dolgih videoposnetkov. Vendar je ta rešitev odlična hitra rešitev za težavo.

touche 0 ne fonctionne pas windows 10

Tukaj je nekaj spletnih rotatorjev, ki jih priporočamo za uporabo:

Upamo, da vam je ta članek lahko pomagal pri vrtenju videoposnetkov v sistemu Windows. Delite svoje spomine s celim svetom, zdaj s pravilnim kadriranjem!

Skupna raba je SKRBNA. Če smo pomagali rešiti vašo izdajo, lahko ta članek delite s prijatelji in družino, da jim pomagate, da bodo njihovi videoposnetki v pravi usmeritvi.