Kako shraniti dokument v OneDrive v programu Microsoft Word

How Save Your Document Onedrive Microsoft Word

Če uporabljate aplikacijo Word in želite dokument shraniti v OneDrive, je ta postopek enostaven. Samo sledite tem preprostim korakom:

la batterie ne s'affiche pas sur windows 10
  1. Izberite 'Mapa'

Kako naložiti datoteke v OneDrive2. Izberite Shrani kot'

Kako shraniti dokument v OneDrive

3. Izberite OneDrive '

4. Datoteko shranite na katero koli območje - OneDrive - Osebno za osebne datoteke, OneDrive - Ime podjetja za službene ali šolske datoteke

l'iphone indique que la connexion à itunes est désactivée

5. Poimenujte datoteko

6. Izberite » Shrani '

Tako preprosto je

Ko ti shranite ali naložite datoteke v OneDrive , lahko te datoteke enostavno delite z vrstniki ali sodelavci. Lahko tudi preprosto sodelujete, ker vsi, ki imajo dovoljenja za urejanje datotek znotraj OneDrive. Lahko se tudi naučite uporabljati OneDrive na poti sem .

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne glejte dlje od SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.

To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes na +1 877 315 ​​1713 ali pošljite e-pošto sales@softwarekeep.com. Do nas lahko pridete tudi prek klepeta v živo.