Kako nastaviti e-pošto z aplikacijo iOS Mail

How Setup Your Email Using Ios Mail App

Nastavitev vašega e-poštnega računa je lahko dolg in naporen postopek, vendar je na srečo večini postopkov nastavitve enostavno slediti. Nastavitev e-pošte prek iOS aplikacija za pošto je preprost postopek, ko se ga lotevate.

Tu so navodila, kako nastaviti Office 365, Outlook.com , in Menjalni račun prek aplikacije Pošta za iOS.Nastavitev e-pošte z aplikacijo iOS Mail

Kako dodati račun

  • Najprej pojdite na Nastavitve iPhone ali iPad.

Setting up Email using iOS Mail app Device Settings>Računi in gesla

  • Izberite Računi in gesla, potem Dodaj račun .

Kako dodati račun v aplikaciji iOS Mail

panneau de configuration nvidia non disponible
  • Iz Dodaj račun , izberite Izmenjava in vnesite svoj Office 365 , Informacije o računu Outlook.com ali Exchange z opisom, za kaj je namenjen e-poštni naslov (opis ni obvezen, vendar je lahko koristen).

Kako nastaviti e-pošto na napravah iPad in Apple

Izberite Naslednji in potem Vpis če želite začeti povezati svoj e-poštni račun z napravo in če morate med tem postopkom vnesti nastavitve strežnika, izberite Konfigurirajte ročno preden se prijavite.

Vpis

Ko to storite, vnesite geslo, ki je povezano z vašim e-poštnim naslovom, in izberite Naslednji ali Vpis . Zadel Sprejmi na vseh zahtevah za dovoljenje, ki vam jih lahko pošlje aplikacija za pošto iOS, da nadaljujete. Zdaj mora biti vaš e-poštni račun povezan z napravo iOS.

Office 365 entrer la clé de produit

Sinhronizirajte e-poštni naslov z različnimi aplikacijami

Ko povežete svoj e-poštni naslov z vašim iOS aplikacija za pošto , imeli ga boste možnost sinhronizirati tudi z drugimi aplikacijami v napravi.

Izberite, katere aplikacije želite sinhronizacijo svoj e-poštni naslov ali vnaprej izbrane programe, ki jih še ne želite sinhronizirati.Ko končate vsa navodila za postopek namestitve, izberite Shrani iz razdelka za sinhronizacijo aplikacij, zato bi morali biti pripravljeni.

comment installer bluetooth sur windows 10

Kako nastaviti e-pošto z aplikacijo iOS Mail

V mnogih primerih nastavitev vaš e-poštni naslov z aplikacijo iOS Mail se lahko izkaže za bolj koristnega, kot ste nekoč mislili. Povezovanje e-pošte z vami iOS Mail ap p vam bo omogočil priročen ogled vseh e-poštnih sporočil v napravi iOS.

Ko boste prejemali nova e-poštna sporočila, boste lahko prejemali obvestila in morda boste lažje organizirali pomembne informacije v svojem iOS aplikacija za pošto .Če ste študent, lahko e-poštni naslov fakultete povežete prek aplikacije za pošto za iOS in tako neposredno prejemate e-poštna obvestila na svojo telefon .


To je lahko veliko lažje kot nenehen dostop do e-pošte prek namiznih ali prenosnih naprav. Če imate kakršne koli težave, poskusite odpravljanje težav napravo ali se obrnite na Podpora Apple ali Microsoftova podpora odvisno od tega, kje je težava. Preberete lahko tudi naš vodnik o tem, kako nastavite e-pošto v aplikaciji Gmail za android.

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne iščite več kot SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.

To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes na +1 877 315 ​​1713 ali pošljite e-pošto sales@softwarekeep.com. Do nas lahko pridete tudi prek klepeta v živo.