Kako odstraniti Microsoft Office za Mac

How Uninstall Microsoft Office

Vse aplikacije, izdelane za mac od leta 2011 in starejše, so še vedno na voljo, vendar ne bodo tako zanesljive kot novejše mac in bi lahko vsebovale škodljivi virusi . Še vedno je razumljivo in možno za uporabo mac apps sicer starejše, vendar zahtevajo drugačen način odstranjevanja kot novejše mac aplikacije.

Prepričajte se, da ste v računalnik prijavljeni kot skrbnik . Če gre za računalnik v lasti podjetja in ne delate za oddelek za IT, obstaja verjetnost, da niste skrbnik tega računalnika, zato jih boste morda morali poklicati za pomoč, preden poskusite katerega od spodnjih korakov. Če želite hitro odstraniti Office za Mac, Klikni tukaj .impossible de se connecter au hotspot

Odstranjevanje Officeovih aplikacij za starejše Mace

Če je to vaš računalnik, potem super! Najverjetneje ste skrbnik. Tu so koraki za odstranitev Microsoft Officea za Macs 2011 ali starejši.

Smetni vse aplikacije

  • Najprej se prepričajte, da ste v računalniku očistili koš za smeti. Nato boste našli vse Officeove programe, ki se nahajajo v vašem računalniku, in jih zaprli s pritiskom na 'prenehati 'Na aplikaciji.

Kako premakniti aplikacije v Mac

  • Vzemi vse Pisarniške aplikacije in jih premaknite na svoj koš za smeti . Ko to zaključite, boste nato izpraznili svoj koš za smeti , saj bodo vaše aplikacije še vedno ostale v računalniku, tudi če so v smetnjaku, dokler jih ne odstranite z brisanjem smeti.
  • Na koncu se prepričajte, da so bile vse vaše aplikacije že odstranjeno iz računalnika, ga morate znova zagnati. Ko se računalnik znova zažene, znova preverite, ali so bile vse te aplikacije resnično odstranjene. Če se še vedno zadržujejo v mapi z aplikacijami, ponovite zgornje korake znova, dokler jih sčasoma ne izginejo.

Odstranjevanje aplikacij za novejše računalnike

Najprej bomo premaknili vse neželenePisarnav smeti. To lahko storite v Zavihek Najdi , nato od tam kliknite Applications. Če želite izbrati več Officeovih programov, poskusite pritisniti tipko Ukazna tipka, čemur je sledil klik na vse želene aplikacije.

Nato jih lahko premaknete v koš za smeti, tako da pritisnete Tipka za upravljanje in znova kliknite aplikacije. Nato boste videli možnost, v kateri piše » Premakni v koš. ”Ko to storite, bodo vaše aplikacije uspešno sedele v vašem smetnjaku in čakale na naslednji korak.

Nato se prepričajte, da teh aplikacij ni več v mapi knjižnice. Če želite to narediti, morate obiskati Možnost iskalca. Tam notri boste istočasno zadržali shift in ukaz. Nato boste videli meni. Pogled> kot seznam in seznam se bo prikazal.

comment changer votre dpi sur windows 10

Kliknite to možnost, ki ji sledi Pogled> Prikaži Možnosti ogleda. Vrnite se nazaj k možnosti iskalca in odprite Knjižnica, nato Kontejnerji. Vse možnosti, ki vsebujejo besedo » Microsoft ”Bo treba izbrisati. Ponovite prejšnji korak pritiska na Control, nato kliknite vsako želeno mapo, ki jo želite odstraniti, in kliknite Premakni v Možnost smeti .

Zdaj se znova vrnite v knjižnico in kliknite Group Containers. Ponovite te iste korake z mapami, označenimi z naslednjim: UBF8T346G9.OfficeOsfWebHost, UBF8T346G9.ms in UBF8T346G9.Office. '

Za konec preverimo še vaš dock, tako da ga obiščemo. Če vidite preostale Officeove aplikacije, pritisnite 'Opcije 'Nato pritisnite' Odstranite s priklopne postaje '. Morali bi izginiti iz priklopne postaje računalnika.

Kako odstraniti aplikacijo iz priklopne postaje, preden jo odstranite

Ko končate vse te korake, bi morali aplikacije prenesti iz celotnega računalnika. Zdaj se moramo le ponovno zagnati.

Ko končate znova, znova preverite, ali vseh teh aplikacij ni več. Če ne, ponovite zgornje korake še enkrat, dokler se ne pojavijo več v računalniku.

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne iščite dlje od SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.

outil de création de média microsoft pour windows 10

To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes +1 877 315 ​​1713 ali po e-pošti sales@softwarekeep.com. Do nas lahko pridete tudi prek klepeta v živo.