Kako samodejno posodobiti Office za Mac

How Update Office

Posodabljanje vašega Office za Mac je zelo priporočljivo, tudi če programske opreme ne uporabljate zelo pogosto. Posodobljen Office vam ne bo prinesel le več Lastnosti in novo priročno orodje ampak tudi pomagajo stabilizirati aplikacijo.

Kolikor vsi radi uporabljamo najnovejšo različico naše programske opreme, je včasih težko najti čas za to jih ročno posodobite . Vendar je vaš Office dejansko sposoben posodabljanje samodejno , ki vam omogoča, da pozabite na to. Najprej morate aktivirati to funkcijo, mi pa vam bomo pokazali, kako.Funkcija se imenuje Microsoft AutoUpdate in zagotavlja, da bodo vse vaše kopije storitve Micorosft Office posodobljene z najnovejšimi izboljšavami in popravki. Uporabniki z naročnino na Office 365 bodo upravičeni tudi do najnovejših funkcij in orodij.

Hoe za nastavitev Microsoftovega samodejnega posodabljanja

Nastavitev Microsofta Samodejno posodobi je prvi in ​​najpomembnejši korak za prejemanje samodejnih posodobitev za vaš Office. Takole:

  1. Odprite katero koli aplikacijo Microsoft Office, kot so Word, Excel, PowerPoint ali Outlook.
  2. V zgornjem meniju kliknite Pomoč . Ko se vrstica spusti, izberite Preveri za posodobitve . Nekateri morda trenutno ne bodo videli gumba Preveri posodobitve, ker je njihova programska oprema zastarela.

How to check for Office updates in Mac go Help>Preveri posodobitve

Če želite odpraviti to težavo, boste morali prenesti najnovejšo različico Microsoft AutoUpdate orodje . Ko je prenos končan, zaženite orodje, da ga nastavite. Nato lahko začnete znova in ponovite korak. Do zdaj je preveril Gumb za posodobitve mora biti pripravljen.

3. Videli bi razdelek z naslovom ' Kako želite, da se namestijo posodobitve ? '. Pod njo izberite Samodejno naloži in Namestite . Možnost je tudi ročno posodabljanje, vendar je zelo priporočljivo, da dovolite, da se programska oprema samodejno prenaša in namesti njene posodobitve. Tako boste lahko uživali v najnovejših izboljšavah in varnostni popravki , nekateri morda dejansko shranijo vašo podatkov.

Microsoft Autoupdate

Štiri. Izberite Preveri posodobitve . Tako bo programska oprema samodejno preverila, ali je vaša programska oprema zastarela. Če je na voljo nova posodobitev, bo na voljo povezava do spletnega mesta z več informacijami o popravku. Preko tega spletnega mesta lahko posodobitve tudi naložite in namestite sami.

Zgodnji dostop z Office Insider

Office Insider je odlična funkcija, ki vam omogoča, da z zgodnjim dostopom uživate v najnovejših novostih za Office. To je precej bolj vključena izkušnja kot pri običajni različici, saj boste s svojimi povratnimi informacijami imeli aktivno vlogo pri razvoju Microsoft Officea.

Vendar posodobitve zgodnjega dostopa še niso stabilizirane, zato lahko pride do nestabilnosti, ki negativno vpliva na vašo programsko opremo. Previdno se prijavite za to funkcijo. Postopek je pravzaprav precej preprost. Vse, kar morate storiti, je, da potrdite polje »Pridružite se programu Office Insider«, da dobite zgodnji dostop do novih različic.

Odpravljanje težav

Seveda ima vsaka programska oprema svoje pomanjkljivosti. Tu je nekaj najpogostejših napak, s katerimi se srečujejo ljudje pri posodabljanju sistema Office Mac samodejno , skupaj s kratkim vodnikom, kako jih popraviti.

Ena najpogostejših napak je ta Microsoft AutoUpdate se ne posodobi pravilno. Tu je najboljši popravek te napake:

  1. Odprite brskalnik in prenesite najnovejšo različico Microsofta Samodejno posodobi.
  2. Odprto Finder in vnesite ukaz + Shift + H .
  3. Pojdi do Knjižnica , potem PrivilegedHelperTools in preverite, ali je datoteka com.microsoft.autoupdate.helper orodje obstaja. Teči Microsoft AutoUpdate če se. Če ne, znova naložite Microsoft AutoUpdate .

Za nekatere ljudi zOffice 365naročnine, morda ne boste videli funkcij naročnine. Če se to zgodi, je verjetno, da ste enkrat kupili Office za svoj Mac, zdaj pa ste naročeni na Office 365. Vaša enkratna licenca je morda še vedno aktivna, kar pomeni, da je to v nasprotju z naročninsko licenco. V tem primeru morate odstraniti svojo enkratno licenco.

Včasih Microsoft AutoUpdate zruši, najverjetnejši razlog pa je, da je starejša različica Silverlight povzročila konflikt z Officeom. Na srečo je bila ta težava odpravljena v zadnjih popravkih, zato je dvomljivo, da se bo v prihodnosti znova pojavila.

qu'est-ce qu'un pilote de robinet

Posodabljanje Officeove programske opreme morda ni nekaj, o čemer ste vedno razmišljali, vendar je zelo koristno, če želite programsko opremo uporabljati dlje časa. Nastavitev programske opreme na samodejno posodobi vam bo prihranilo veliko dragocenega časa, zato vsekakor razmislite o tem.