Kako nadgraditi sistem Windows 10 Home na Professional Edition

How Upgrade From Windows 10 Home Professional Edition

Ali želite z urejevalnikom pravilnikov lokalnih skupin spremeniti nekatere nastavitve? Ali želite samo omogočiti BitLocker za zaščito vaših podatkov? Vendar te funkcije niso na voljo v izdaji Windows 10 Home.

quel est le contrôleur sata ahci standard

Če želite uporabljati te napredne funkcije, morate nadgraditi na različico Professional. Pred nami je nekaj korakov, vaš računalnik bo nadgrajen na Windows 10 Professional in lahko boste uporabljali urejevalnik pravilnikov lokalnih skupin, BitLocker ali oddaljeno namizje.Želite vedeti razliko med Windows 10 Home in Windows 10 Pro? Preveri !

Postopek nadgradnje z Home na Pro različico je zelo preprost. Vse, kar morate storiti, je samo kupiti novo in zakonito licenco sistema Windows 10 Professional v Microsoftovi trgovini ali kje drugje. Po tem lahko odprete Nastavitve -> Vizitka in nadgradite na različico Professional. Sledite navodilom na zaslonu.

Kako nadgraditi sistem Windows 10 Home na Professional Edition

V primeru, da ne veste, kaj storiti, vam bom predstavil korak za korakom priročnik za nadgradnjo sistema Windows 10 Domača stran sistema Windows 10 Professional. Torej, sedite, preberite vodnik in sledite mojim navodilom.

Preden nadaljujete, se prepričajte, da že imate zakonito licenco za Windows 10 Pro, pripravljeno za uporabo.

1. Pomaknite se doNastavitve->O tem.

nadgradnja Windows izdaja -

2. Poglejte glavno okno, poiščiteSpremenite ključ izdelka ali nadgradite izdajo sistema Windows'In kliknite nanjo, da se odpre.

3. V razdelku Posodobi ključ izdelka kliknite »Spremenite ključ izdelka'.

spremenite ključ izdelka

* Če je omogočen nadzor uporabniškega računa, morate izbrati “Da', Da potrdite, da želite iti na naslednji korak.

4. Prišlo boVnesite ključ izdelka”S poljem, ki vam omogoča, da izpolnite svoj novi ključ izdelka.

vnesite ključ izdelka

comment installer un appareil audio

5. Potem ko je licenca sistema Windows 10 Professional prilepila na polje, jo sistem Windows samodejno preveri. Ko bo končano, bi prišlo doZačnite z nadgradnjo', Da kliknete. Samo kliknite nanjo, da začnete postopek nadgradnje.

začni nadgradnjo Windows 10

6. Postopek nadgradnje lahko traja nekaj minut. Prosimo, ne izklopite ali znova zaženite računalnika. Če uporabljate prenosni računalnik, poskrbite, da bo v njem ostalo dovolj baterije. Med postopkom se lahko računalnik nekajkrat znova zažene.

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s tem člankom, mi sporočite tako, da spodaj pustite komentar! Odgovoril jim bom v najkrajšem možnem času.