Kako uporabljati Officeove aplikacije v mobilni napravi z naročnino na Office 365

How Use Office Apps Mobile Device With An Office 365 Subscription

Veliko sprememb se je zgodilo na Microsoft v zadnjih nekaj letih. Ker Microsoft še naprej širi svoj zmožnosti urejanja različnih orodij in aplikacij, z nadgradnjami lahko naredite toliko.

Ogledali si boste lahko in urejali dokumente ter uporabili tudi dodatne funkcije, ki so pri uporabi zelo učinkovitePisarniške aplikacije.Prednost kakršnega koli načrta za Office 365

Ena dobra stvar je, da z vsemi Office 365 pakete si lahko brez težav ogledate dokumente z Officeovimi aplikacijami, kot je Word,Excelin vse druge za naprave Android, iOS ali Windows.

Toda te funkcije je mogoče uporabiti le, če imate prave načrte. To so Ustrezni načrt za Office 365, neupravičeni načrt ali enkratni nakup Officea.

To pomeni, da boste morali preverite kaj lahko vaš načrt stori z aplikacijami Office.

Obstajajo nekatere omejitve pri načrtih z nekaterimi načrti, ki izpolnjujejo pogoje, in vsi načrti, ki ne izpolnjujejo pogojev, z velikostjo zaslona približno 10,1 palcev ki omogoča urejanje v Officeovih aplikacijah.

Na primer, če uporabljate iPad Pro ki ima a 12,9-palčni zaslon, priložen mora biti ustrezen načrt za Office 365, ki vam omogoča dostop do namiznih aplikacij in urejanje datotek.

Funkcije, ki so na voljo na podlagi načrtov

Spodaj so funkcije, ki so na voljo glede na vaš načrt oz Office različica .

Načrt, ki ne izpolnjuje pogojev, ne dovoljuje uporabe dodatnih funkcij aplikacije, čeprav lahko ustvarjate datoteke, si jih ogledujete ali izvajate osnovna opravila urejanja v kakršnih koli neposlovnih računih ali dokumentih.

Ko gre za učinkovito uporabo mobilnih aplikacij, morate zagotoviti, da je katera koli naprava, ki jo uporabljate, združljiva z Officeovimi aplikacijami. To pomeni spoštovanje sistemskih zahtev.

Koraki za namestitev pisarniških aplikacij v napravah Android in iOS

1. Na iPhonu ali iPadu

Korak 1. Namestitev in namestitev Officea

Ta navodila veljajo, če uporabljate Office 365. S pomočjo Officeove mobilne aplikacije , lahko delate s katere koli lokacije. Lahko se prijavite z brezplačni šolski račun, Microsoftov račun ali službo za Office 365 . Če imate upravičeno naročnino na Office 365, boste lahko uporabljali dodane funkcije aplikacije.

Korak 2. Nastavitev Officea za iOS

Kliknite katero koli Aplikacija Office kot Excel, da ga zaženete in nato prijavite s svojim šolskim računom, Office 365 za delo ali Microsoftov račun . Nato tapnite Naslednji nadaljevati.

Opomba: Microsoftov račun lahko ustvarite tudi brezplačno z e-poštnim naslovom, ki že obstaja, če ga še nimate.

Kako namestiti pisarno na napravo iOS

Korak 3. Prijava

Prijava z Microsoftovim računom, ki je povezan z Office 2016 oz Office 2019 , vam lahko da možnost nadgradnje na Office 365 .

Na voljo imate dve možnosti: ali kupiti načrt ali izbrati Mogoče pozneje, čeprav uporabite Naročnina na Office 365 vam omogoča dostop do aplikacij.

Izbira Mogoče kasneje vam bo omogočal uporabo aplikacij brez naročnine.

Kako se prijaviti v Microsoftov račun Office 365

Korak 4. Sprejem ali zavrnitev

Sprejmite s klikom na Ja ali ne zavrniti. Izberete lahko tudi Vklopite obvestila če želite, kar bo omogočilo opozorila. Če ne, preprosto tapnite Ne zdaj. Nato morate klikniti na Ustvari in Uredi in pripravljeni bi morali biti na urejanje dokumentov.

Ko se enkrat prijavite, to samodejno doda vaš račun v Officeove aplikacije ki so v vaši napravi.

Če želite dodati dodaten račun ali storitev v oblaku, se lahko dotaknete Odpri in kliknete Dodaj mesto. Za uporabnike OneNote tapnite Nastavitve in potem Računi .

Korak 5. Dokončajte

Izberite katero storitev v oblaku in vnesite e-poštni naslov.

Nato vnesite geslo. To vas bo prijavilo in morali bi biti pripravljeni za nadaljevanje.

Microsoftove storitve v oblaku

2. Na telefonu ali tabličnem računalniku Android

Brezplačni delovni račun, Microsoftov račun ali šolski račun s kvalificirano naročnino na Office 365 vam omogoča uporabo katere koli dodatne funkcije aplikacije. Če pa uporabljate Chromebook , obstajata dva načina. Mobilne aplikacije Office za Android lahko namestite v Chromebook prek Trgovina Google Play ali Office Online, če imate Google Spletna trgovina .

Korak 1. Nastavitev Officeovih aplikacij

Za prvo nastavitev aplikacije Office kliknite vaš prednostna aplikacija Office, na primer Excel ali Word. Nato kliknite Dovoli možnost . To aplikaciji Office omogoča dostop do datotek in stikov.

Korak 2. Prijava

Naslednji korak je prijava z vašim Microsoftov račun, službeni ali šolski račun za Office 365 . Upoštevajte pa, da vas bo prijava z Microsoftovim računom, povezanim s sistemom Office 2016 ali Office 2019, morda zahtevala nadgradite na Office 365.

Če se to zgodi, lahko katero koli nakup načrta ali izberite Mogoče kasneje, tako kot prejšnja navodila za iPhone ali iPad. Če želite, da ustvarite Microsoftov račun, vnesite geslo in dokončajte naslednje korake.

Če želite vključiti drug račun, kliknite Odpri, nato Dodaj mesto in sledite pozivom. Za uporabnike OneNote tapnite Nastavitve in potem Računi .

Kot v pripravi za Pisarniške aplikacije v iPhonu ali iPad, lahko tudi izberete, katero storitev v oblaku želite dodati. Vnesite e-poštni naslov in geslo in biti pripravljeni na uporabo storitve.

désactiver le verrouillage de l'écran windows 10

3. Kako namestiti Office Apps v naprave Windows Mobile

To je lahko telefon s sistemom Windows ali tablični računalnik.

Korak 1. Prijava

Pri prijavi v Office z Microsoftovim računom se lahko prikaže sporočilo, ki zahteva dovoljenje staršev ali preverjanje starosti. Če aplikacijo namestite prvič, se prijavite tako, da vnesete svoj Microsoftov račun in geslo.

Pri prijavi z Microsoftovim računom, povezanim zOffice 2016ali Office 2019, boste morda pozvani, da nadgradite na Office 365. Če se to zgodi, lahko kupite načrt ali izberete Mogoče pozneje, tako kot navodila za uporabo Officea na iPhonu ali iPadu.

Ko je namestitev aplikacij končana, se aplikacije prikažejo na začetnem zaslonu. Kliknite Vse aplikacije in kliknite katero koli aplikacijo, na primer Excel, in nato preberite uvod.

Odločite se za uporabo računa Office 365 ali Microsoft in kliknite Start. Dokumenti bodo v OneDrive v vašem računu.

Če si želite ogledati datoteke za drugo aplikacijo, jo morate odpreti. Če želite dodati še en račun za Office 365 ali Microsoft, preprosto kliknite svoje ime in nato A dd račun. Potem, lahko se prijavite.

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne iščite dlje od SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.

To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes na +1 877 315 ​​1713 ali pošljite e-pošto sales@softwarekeep.com. Do nas lahko pridete tudi prek klepeta v živo.