Prevara za Microsoft Office Outlook

Microsoft Office Outlook Cheat Sheet

Outlook varalnica

Microsoft Outlook je aplikacija za upravljanje vaših osebnih podatkov in urnika. Čeprav je v glavnem znan in se uporablja zaradi zmožnosti pošiljanja po e-pošti, vključuje tudi funkcije, kot so koledar, dnevnik, zapiski, upravljanje stikov, upravljanje opravil in brskanje po spletu. Je del širše družine izdelkov Microsoft Office, čeprav ga lahko kupite kot samostojen program. Delo skupaj Microsoft Exchange Server možen je tudi strežnik Microsoft SharePoint Server, ki je nagnjen organizacijam, ki si morajo deliti mape »Prejeto«, koledarje ali druge podatke.Outlook je z več kot milijonom uporabnikov eden vodilnih e-poštnih odjemalcev in aplikacij za osebno upravljanje po vsem svetu. Zato je pri delu z njimi pomembno poznati vse trike in funkcije. Naš goljufivi list vam prinaša navodila, kako začeti uporabljati Outlook, in deli nekaj koristnih nasvetov, ki jih lahko uporabite v prihodnosti.

 • Namig: Ali poznate koga, ki šele začenja z Outlookom? Delite članek o goljufiji v programu Outlook s prijatelji, sošolci, sodelavci ali zaposlenimi, da zagotovite hitrejše učenje. Znanje je moč in vi lahko pomagate drugim tako, da jim pošljete ta goljufiva lista.

Trajna licenca za naročnino na Vs? Katero naj izberete?

Outlook je del zbirke Microsoft Office, zaradi česar je na voljo v dveh različnih različicah. Obe različici ponujata različne prednosti in slabosti, ki so primernejše za nasprotno občinstvo, zato je pomembno, da pred nakupom pregledamo vaše možnosti.

»Trajna« licenca ponuja zelo stroškovno učinkovito rešitev, saj morate za vedno plačati samo eno plačilo, če želite imeti v lasti Outlook. Zaradi tega Microsoft v prihodnosti ne ponuja nobenih posodobitev - ko nekaj kupite, boste v lasti različice, ki je takrat na voljo, in boste morali kupiti prihodnje različice.

Po drugi strani pa ima naročnina na Office 365 svoje prednosti, tudi če to ni nekaj, kar boste imeli za vedno. Čeprav je morda dražje, dobite takojšen dostop do več Officeovih aplikacij, pa tudi prihodnje posodobitve in dodatne edinstvene funkcije. Če potrebujete stvari, kot sta skupna raba v oblaku in sočasno sodelovanje z ekipo, je naročnina vsekakor prava pot.

Spoznajte vmesnik traku

Vedeti morate, da je trak že nekaj let glavni del Officeovih aplikacij. Predstavljen je bil že v Officeu 2007 z namenom olajšati navigacijo. Staromodni meniji in več nivojev podmenijev lahko hitro zmedejo in utrudijo. S trakom lahko uporabite vizualni vmesnik, ki vam pomaga veliko bolje poiskati orodja, ki jih poznate in imate radi.

Trak je vaš način krmarjenja v Outlooku, odpiranje priložnosti za oblikovanje besedila, vstavljanje elementov, prilagajanje e-pošte in dostop do drugih funkcij. To pomeni, da se moramo v prvi vrsti naučiti vsega o traku.

Tračni vmesnik Outlook nabiralnik

V nasprotju s prejšnjimi različicami Outlooka je trak v novih izdajah bolj položen, da omogoča manj nereda na zaslonu, ki vas moti. Minimalističen dizajn daje programski opremi sodoben in eleganten videz, ki jo ločuje od konkurentov. Če želite iti v korak s časom, vsekakor priporočamo uporabo katerega koli Outlook 2016 ali Outlook 2019.

Preklopi trak

Preklopi trak v pogledu

Obstaja več nastavitev in načinov, kako spremeniti način prikaza traku. V zgornjem desnem kotu zaslona boste videli ikono z naslovom »Možnosti prikaza traku«, ki odpre spustni meni s tremi različnimi možnostmi:

 • Samodejno skrij trak: Ta možnost privzeto skrije sam trak ter zavihke in ukaze v njem. Ko je to izbrano, se trak in njegova vsebina prikažeta le tako, da klikneš zgornji del zaslona Outlook.
 • Pokaži zavihke: Ta možnost ohrani zavihke traku, vendar skrije vse ukaze spodaj. Ukaze lahko prikažete tako, da kliknete enega od zavihkov in pritisnete Ctrl + F1 tipke na tipkovnici ali izberete Pokaži zavihke in ukaze '.
 • Pokaži zavihke in ukaze: s to možnostjo lahko vidite celoten trak z zavihki in ukazi, ki so ves čas vidni.

Bodite učinkoviti z vrstico Povej mi

Povej mi kaj želiš

Čeprav je Outlook razmeroma začetnikom prijazna aplikacija, se v njej enostavno izgubite, zlasti za nove uporabnike. Microsoft je spremenil spremembo, ki vsem pomaga z lahkoto poiskati orodja v aplikaciji. Zaradi velikega števila funkcij in zmožnosti Outlooka lahko postane težko slediti, kje vsaka funkcija živi na traku. Veliko časa za učenje in zapomnitev orodij ni vsaka možnost, zato bi vas radi seznanili s to novo funkcijo.

Novo »Povej mi, kaj želiš početi« ali preprosto » Povej mi 'želi odpraviti to težavo. Uporabite ga lahko tako, da ga kliknete tik ob zadnjem zavihku na traku ali pritisnete Alt + Q tipke na tipkovnici. Opazili boste, da vam funkcija omogoča tipkanje - takrat lahko Outlook poveste, kaj želite storiti.

Recimo na primer, da želite na koncu e-pošte vstaviti digitalni podpis. V tem primeru odprite Povej mi in vnesite »digitalni podpis«. Nato bo Outlook vrnil vsako orodje, povezano s podpisi, in vam omogočilo uporabo orodij, ne da bi sploh vedeli, kje so v samem traku.

Tudi drugi rezultati vam bodo morda prav prišli in predlagajo možne rešitve za vaš problem. Pri vsaki nalogi, ki jo vtipkate, imate vedno povezavo za pomoč pri temi ali za iskanje po spletu s funkcijo Smart Lookup.

Skratka, Tell Me vam omogoča hitrejše izvajanje nalog in iskanje rešitev takoj v njem Outlook 2019 . Tudi če se štejete za veterana s programsko opremo, lahko še naprej iščete načine za pospešitev dela. Povej mi, se spomni nalog, ki ste jih že iskali, kar omogoča še boljšo dosegljivost v prihodnosti.

Uživajte v osredotočeni nabiralnici

Osredotočeno nabiralnik

Očitno je, da ima Outlook enostavne naloge, na primer opominjanje, če ste pozabili priložiti datoteko v e-pošto, preverjanje črkovanja, oblikovanje besedila ali vstavljanje lastnega digitalnega podpisa s klikom na gumb, vendar ponuja veliko več kot to .

Nova funkcija Focused Inbox vam pomaga ločiti dohodna e-poštna sporočila v dva različna nabiralnika z oznakama »Focused« in »Other«. Ta sprememba je bila uvedena, da vam pomaga takoj videti pomembne stvari, v nasprotju z neurejenim pregledom vse dohodne pošte. Pomembne stvari prispejo na vaš zavihek Osredotočeno.

 • Opomba: Focused Inbox nadomešča staro funkcijo Clutter, ki je bila prvič predstavljena v Officeu 2013. Če uporabljate trajno različico Officea 2016, obstaja možnost, da še vedno imate funkcijo Clutter in nimate dostopa do Focused Inbox. V tem primeru je edina stvar, ki jo lahko naredite, da dobite funkcijo Focused Inbox, nadgradnja na različico Outlooka, ki jo vključuje, na primer Outlook 2019 .

Vse ostalo teče v mapo Prejeto. To vključuje stvari, kot so glasila, računalniško ustvarjena e-poštna sporočila in promocije. Lahko preprosto preklapljate med zavihki in kljub temu dobivate opozorila o e-poštnih sporočilih, ki prispejo tudi v drugo mapo »Prejeto«. To funkcijo lahko prilagodite tudi svojim lastnim željam, kar pomeni, da če menite, da bi se moralo nekaj prikazati na drugem zavihku, lahko to enostavno postavite sami.

Izkoristite svoj glas in ušesa

Diktat v obetih

Funkcija narekovanja vam omogoča, da govorite v mikrofon in besede samodejno spremenite v besedilo s pomočjo prepoznavanja govora. Je ena od Officeovih inteligentnih storitev, ki storitve za prepoznavanje govora dvigne na višjo raven. Med simultanim pogovorom lahko enostavno dodate ločila, uredite in popravite besedilo ter uživate v hitrem delu, ki ga lahko dosežete s samo glasom.

Svojo e-pošto lahko poslušate tudi prek funkcije enostavnosti dostopa. Z Dictate gre z roko v roki, saj omogoča, da Outlook glasno bere vaša sporočila. Zdaj je ljudem z manjšimi sposobnostmi veliko lažje komunicirati kot kdaj koli prej. Tudi če nimate nobene invalidnosti, lahko močno povečate večopravilnost in povečate produktivnost.

Sodelujte s skupinami Office 365

Skupine Office 365

Če vaše podjetje ali skupina sodeluje s skupinami Office 365, se lahko zdaj pridružite skupinam, ustvarite nove skupine in celo načrtujete sestanke v koledarju skupine iz Outlooka. Te skupine so na voljo v večini poslovnih in poslovnih načrtov za Office 265, kar olajša spletno sodelovanje in organizacijo kot prej. To vam omogoča skupno rabo virov, kot so knjižnice dokumentov, koledarji, zapiski in e-poštni računi, tudi med oddaljenim delom.

Pritegnite nekoga s pomočjo @Mentions

@menitve v obeti

Tisti, ki so prisotni na spletu in v družabnih medijih, bi morali biti seznanjeni z omembami. Če vstavite simbol @ pred uporabnikov ID, mu lahko pošljete obvestilo, s čimer lahko pritegnete pozornost, tudi če je oseba oddaljena od tipkovnice. Tako kot v družabnih medijih lahko tudi v sporočilih @Mention ljudi, tako da vsi označeni prejemniki prejmejo kopijo vašega sporočila, kar omogoča neprekinjeno komunikacijo tudi v različnih časovnih pasovih.

affichage windows 10 non détecté

Uporabne bližnjice do Outlooka, ki bi jih morali poznati vsi

Za konec te varalnice smo se odločili, da vključimo nekaj najbolj uporabnih bližnjic do tipkovnice Outlook, s katerimi lahko pospešite svoje delo:

 • Ctrl + Shift + M : Ustvarite novo e-poštno sporočilo.
 • Ctrl + A : Izberite vsa sporočila v mapi Prejeto, če želite naenkrat hitro premakniti ali izbrisati svežnje sporočil.
 • Ctrl + D : Izbrišite izbrane elemente.
 • Ctrl + Q : Označi e-poštna sporočila kot prebrana.
 • Ctrl + U : Označi e-poštna sporočila kot neprebrana.
 • Ctrl + Shift + G : Označite sporočilo za nadaljnje ukrepanje, da se spomnite pozneje.
 • Ctrl + Shift + K : Naredite novo nalogo.
 • F3 : Odprite iskalno polje, da hitro pregledujete mapo »Prejeto«.

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne glejte dlje od SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji. To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes +1 877 315 ​​1713 ali po e-pošti sales@softwarekeep.com. Do nas lahko pridete tudi prek klepeta v živo.