Pregled Microsoft Outlook 2019

Microsoft Outlook 2019 Review

Ne dobite vsak dan tako dobre izdaje izdelka, kot je bogata s funkcijami Microsoft Office 2019 Suit. V obleki je izboljšana, samostojna in lokalna Različice Microsoft Office Outlook s in modnim slogom.
Logotip Microsoft Outlook

Outlook 2019 ima v primerjavi z Office 2016 in Office 365 na novo posodobljene funkcije za izboljšanje vaše zmogljivosti in je ena izmed najboljših Microsoftovih izdaj. Z izboljšavami uporabniškega vmesnika, popravki stabilnosti in novimi funkcijami - prilagodljiv grafični prikaz Vector Vector Graphics, prenos priponk iz oblaka itd. Outlook 2019 je izdelek, ki bi ga želeli imeti v računalniku.Za razliko od Officea 365, ki zahteva, da se odločite za naročninski načrt, je nakup Accessa 2019 (in Officea 2019) enkratna stvar. Ne potrebujete nobene naročnine.

Outlook 2019 ni na voljo kot samostojna aplikacija za osebni računalnik. Če želite torej nadgraditi ali izvesti novo namestitev Outlooka 2019, lahko izbirate med Office 365 Home, Office 365 Personal ali Office Home & Student 2019. To pomeni, da namestite najnovejšo različico Office 2019 ali Office Paket 365 vam samodejno omogoči Outlook 2019.

Zakaj torej rečemo, da je Outlook 2019 ena najboljših izdaj izdelkov? Ugotovimo tukaj spodaj v našem pregledu.

comment installer windows 10 avec usb

Nove funkcije v programu Microsoft Outlook 2019

Če nadgrajujete Outlook 2019 ali ga nameščate svežega, boste še vedno imeli vse znane funkcije - in opazili nekaj novih.

Kaj je novega v programu Outlook 2019? Oglejmo si natančno

Osredotočeno Prejeto
Outlook usmerjen Inboox

Morali ste poiskati in se osredotočiti na e-poštna sporočila, ki so za vas najpomembnejša, in Microsoft jih je poslušal. Ta funkcija zmanjša nered v mapi »Prejeto« in loči vaša pomembna (komercialna) e-poštna sporočila od ostalih. Focused Inbox deli vašo mapo Prejeto na dva:

 • Osredotočeno
 • Drugi

Osredotočeno nabiralnik

Osredotočeni zavihek vsebuje vaša najpomembnejša e-poštna sporočila. Preostala vaša e-poštna sporočila ostanejo zlahka dostopna, vendar na poti - na zavihku Drugo. Zanimivo je, da lahko kadar koli preklopite med zavihki in si na hitro ogledate.

Opomba: za uporabo Focused Inbox boste potrebovali e-poštni račun Microsoft 365 ali Microsoft Exchange.

Dodajte vizualni vpliv s SVG

Outlook ima zdaj edinstveno funkcijo, imenovano razširljivo vektorsko grafiko, ki omogoča dodajanje vidnega zanimanja za vaše delovne liste, predstavitve in dokumente ter tako, da so videti edinstveno.
Outlook: prilagodljiva vizualna grafika

SVG so risbe in grafike, razen fotografij in slik, ki jih lahko posnamete s kamero z edinstvenimi filtri. Vašim datotekam bodo dodali privlačnejši in vizualno prijeten videz.

Brati naglas

Outlook: preberite naglas

S funkcijo branja naglas, naj Outlook glasno bere vaša e-poštna sporočila in nadaljuje z vašo e-pošto med opravljanjem drugih dejavnosti. Vklopiti morate samo glasnost. Če želite vklopiti branje na glas:

 1. Izberite mapa > Opcije nato izberite Enostavnost dostopa s.
 2. Na izbiri zaslona aplikacije lahko izberete ali opustite polje Prikaži branje na glas.
 3. Izberite sporočilo, ki ga želite, da Outlook prebere namesto vas.
 4. V meniju Domov kliknite Preberi na glas.

Opomniki po e-pošti
Outlook: e-poštni opomniki

Outlook 2019 pravi 'Ne zamudite opomnika po e-pošti.'

Zdaj lahko opomnike nastavite tako, da se pojavljajo v oknih, v katerih delate. Če imate raje kaj bolj subtilnega, bo Outlook 2019 utripal v opravilni vrstici, da bo pritegnil vašo pozornost.

To vam daje priložnost, da se pravočasno odzovete ali se udeležite svojih e-poštnih sporočil in ustrezno poskrbite za bistvena vprašanja. Poleg tega vam Outlook 2019 omogoča dodajanje dogodka ali lokacije s predlogi, kot so nedavno uporabljene konferenčne sobe, lokacije sestankov in druge priljubljene lokacije.

Razvrstite svojo e-pošto

Outlook 2019 je poleg Focused Inbox prinesel tudi razvrščanje e-pošte in poenostavil.
Outlook: razvrščanje e-pošte

Uporabite lahko neprebran filter nad seznamom sporočil. Neprebrana e-poštna sporočila se privzeto prikažejo na vrhu seznama sporočil in vam omogočajo enostavno izbiro, katerim e-poštnim sporočilom se boste najprej pridružili in na katerih pozneje.

Ta funkcija je pomembna, če ne uporabljate Focused Inbox.

Načrtovanje časovnega pasu

To je še ena edinstvena funkcija v programu Outlook 2019. Zdaj si lahko v programu Outlook 2019 ogledate tri časovne pasove.
Outlook: razporejanje časovnega pasu

Sposobnost razporejanja več časovnih pasov v programu Outlook 2019 je idealna za vse, ki sodelujete s strankami in sodelavci v različnih časovnih pasovih. Poznali boste časovni pas in razpoložljivost posamezne osebe ter razpored dejavnosti v času, ki ustreza vsem.

Načrtujte sestanek z drugimi

Outlook 2019 spodbuja timsko delo. Pošljete lahko zahteve za sestanke in enostavno sledite odzivom ljudi na zahtevo. Vedeli boste, kdo zavrne ali kdo sprejme poslano obvestilo o sestanku, in vedeli boste, koga boste sestali, tudi če niste organizator sestanka.

Na srečanjih z Outlookom 2019 lahko tudi razvijete stranske priloge, ustvarite lokacijo in razporedite pomočnika.Ustvarite načrt sestanka tako:

 1. Na zavihku mape Prejeto ustvarite novi predmeti, nato srečanje
 2. V koledarju izberite novo srečanje .
  Kako nastaviti sestanke v Outlooku
 3. V e-poštnem sporočilu v mapi Prejeto kliknite odgovor s sestankom.
  Odgovorite z i

Uporabite posodobljeni program za preverjanje dostopnosti
Outlook: posodobljen preveritelj dostopnosti

Outlook 2019 vam zdaj omogoča odpravljanje težav z dostopnostjo z enim klikom. Preverjevalnik dostopnosti je zdaj posodobljen, podpira mednarodne standarde in vam daje koristna priporočila za večjo dostopnost dokumentov.

Preden pošljete e-pošto, delite preglednico ali dokument, najprej uporabite preverjevalnik dostopnosti, da zagotovite, da lahko sprejemnik dostopa, bere in ureja njegovo vsebino.

Več o tem Pravila za preverjanje dostopnosti .

Označi e-pošto kot prebrano pri brisanju
Označi e-pošto kot prebrano pri brisanju

Outlook 2019 ima zdaj novo edinstveno funkcijo za izbrisana e-poštna sporočila. Če je vaš e-poštni naslov Izbrisani predmeti mapa vsebuje neprebrane elemente, zdaj lahko z hitrim popravkom Outlooka označite vsa izbrisana sporočila kot prebrana. Evo kako

 1. Z desno miškino tipko kliknite prejeti signal.
 2. Nato izberite označi kot neprebrano .
 3. Označi več besed kot neprebranih hkrati.

Nasveti in triki za Microsoft Outlook 2019

Ti nasveti in triki so vam zelo pomembni za produktivno uporabo programa Microsoft Outlook 2019.

Tu smo

 1. Zaščitite svoj e-poštni račun

  Zaščita vašega e-poštnega naslova vam prihrani čas pri nasvetih za seznam napovedi za leto 2019. Vaš e-poštni naslov je pomemben, saj vsebuje osebne predmete, kot so gesla, bančni izpiski in izpiski lastnih računov. Zaščita e-poštnih sporočil v Outlooku z meritvami varnosti Outlook zmanjša tveganje in prihodnje težave.

  comment calculer le dpi de la souris
  • Uporabite geslo : Outlook bo zahteval geslo, ko nekdo odpre vaš računalnik
  • Izberite močno geslo : izogibajte se geslom, ki jih vsiljivci zlahka uganejo. Uporabite močna gesla, ki se razlikujejo od ostalih v Outlooku.
 2. Prihranite svoj čas s preprostimi bližnjicami na tipkovnici

  Bližnjične tipke uporabite za izvajanje dnevnih opravil v programu Outlook 2019. Bližnjične tipke so odličen način za prihranek časa.
 3. Bodite pred vitalnimi nalogami, vključno s seznamom opravkov

  Microsoft Outlook 2019 vam ponuja možnost, da na enem mestu preverite vse svoje dejavnosti, ki so povezane z opravili. Vse, kar morate storiti, je, da kliknete gumb opravil in prikazale se bodo vse vaše dejavnosti.
 4. Uporabite funkcijo Dovoljeno branje, da poenostavite lektoriranje

  S funkcijo branja dovoljenih v programu Outlook 2019 lahko lektorirate svoja e-poštna sporočila, preden jih pošljete. Ta odlična lastnost poskrbi, da ne boste pošiljali e-poštnih sporočil s črkovalnimi in slovničnimi napakami.
 5. Uredite svojo mapo »Prejeto« z mapami

  Outlook 2019 vam omogoča, da ustvarite čim več map, v katere lahko shranite različna e-poštna sporočila glede na različne kategorije, kot so stranke, dobavitelji, osebje itd. Tako boste vedeli, v kateri mapi so e-poštna sporočila, da boste lahko lažje sledenje vaših e-poštnih sporočil.
 6. Sodelujte v nabiralnikih sodelavca s pomočjo @Mentions

  Outlook 2019 ima funkcijo @Mentions, ki vam omogoča, da v sporočilu med skupinskim delom v e-pošti označite in omenite posameznike. Tako kot @metions deluje na drugih platformah družabnih medijev, če v e-pošto vstavite simbol ‘@’, se prikaže spustni seznam imen stikov, kjer lahko izberete želeno ime. Vsi omenjeni prejemniki bodo prejeli tudi kopijo sporočila.

Nastavitev Microsoft Outlooka 2019

Če želite nastaviti Outlook 2019, najprej začnite z dodajanjem e-pošte.

 1. Kliknite gumb za zagon sistema Windows
 2. Izberite pošto.
 3. V ikono za prikaz profilov vnesite svoje ime.
 4. Kliknite V redu
 5. Pri nastavitvi računa vključite vse svoje podatke, geslo in izberite Naprej.
 6. Microsoft Office 2019 se bo začel nastavljati v vašem računu.

Varnost sistema Windows bo zahtevala vaše geslo in uporabniško ime. Vnesite svoj e-poštni naslov v režo za uporabniško ime in pozneje vnesite geslo. Kliknite V redu.

Outlook 2019 bo končno odkril vaše poverilnice in dokončal celoten postopek. Kliknite končaj in odprite nov Outlook.

Zavijanje

Če želite namestiti in uporabljati Outlook 2019, morate prenesti in namestiti Microsoft Office 2019 ali kupiti katero koli naročnino na Office 365. Ampak ne bo vam žal. Outlook 2019 je izdelek s številnimi funkcijami, ki vam bo olajšal življenje.

Morda vas bodo zanimale tudi naslednje ocene izdelkov