Microsoft Skype za poslovni strežnik 2019

Microsoft Skype Business Server 2019

Microsoft Skype za poslovni strežnik

Kaj je Skype za poslovni strežnik 2019?

Skype za podjetja ponuja varno, nadzorovano in kombinirano komunikacijo v vašem strežniku. Ta vrhunska aplikacija vam omogoča varno in zaupno komunikacijo v celotnem podjetju. Če potrebujete pomoč, da ostanete v stiku z osebjem in vodite poslovne sestanke ali predstavitve, je Skype za podjetja 2019 nedvomno tisto, kar potrebujete.Skype sam je bil zadnjih nekaj let eden vodilnih programov, ki se uporabljajo za takojšnje sporočanje. Dovoljenje uporabnikom, da kadar koli komur koli pošljejo sporočila, hkrati pa lahko prenašajo datoteke, začnejo video klice ali glasovne klice, se je kot komunikacijska aplikacija povzpela na vrh.

Skype za podjetja več kot le običajna brezplačna različica Skypea omogoča organizacijam in zaposlenim še lažji dostop do video klicev, glasovnih klicev, spletnih sestankov, konferenc in neposrednih sporočil, hkrati pa zagotavlja vrhunsko varnost v podjetju.

Zakaj kupiti Skype za poslovni strežnik 2019?

Morda se sprašujete, ali se res splača kupiti Skype za poslovni strežnik 2019. Tu smo, da vam pomagamo pri odločitvi, tako da vam pokažemo razširjene zmogljivosti in odlične funkcije programske opreme. Kot je bilo ugotovljeno zgoraj, je Skype na voljo tudi v brezplačni obliki, ki jo lahko uporabite do mile volje. Vendar boste kmalu opazili pomanjkanje orodij in funkcij, ki bi bile potrebne v profesionalne in poslovne namene

Skype za podjetja vam omogoča, da izkoristite nove funkcije oblaka, ki prej niso bile na voljo, in novo lokalno izkušnjo strank. Datoteke lahko prenesete s preprosto funkcijo povleci in spusti, pri čemer vedno zagotovite, da boste lahko stvari hitro prenesli na drug konec. Prenos datotek je bil tudi veliko varnejši, ko vam nekdo pošlje datoteko, prejmete predogled naslova datoteke, vrste in celo njene velikosti, preden sprejmete prenos.

Nova funkcija glasovne pošte v oblaku ponuja alternativo poenotenemu sporočanju. Omogoča vam, da shranite glasovno pošto in dostopate do nje v nabiralniku za izmenjavo, kar vam omogoča, da se kadar koli vrnete nanjo in znova poslušate. Za upravljanje možnosti glasovne pošte lahko uporabite tudi spletni portal. S tem gre z roko v roki podatkovni priključek Cloud Call Data Connector, ki vam omogoča nalaganje vseh podatkov vašega glasovnega klica v zbirko Office 365. Dostopajte do podatkov in jih shranjujte v oblaku, namesto da bi se omejevali z lokalnim shranjevanjem.

Za poslovneže, ki iščejo lažjo komunikacijo med svojimi organizacijami, bo nakup Skype-a za podjetja 2019 zagotovo prinesel izboljšave. Zagotovljena dostopnost do video klicev, neposrednih sporočil in spletnih sestankov, vse pod Skypeovim uporabnikom prijaznim vmesnikom, vam bo brez dvoma olajšalo življenje.

excel 2013 il y a eu un problème lors de l'envoi de la commande au programme

Druge uporabne funkcije vključujejo Cloud Auto Attendant, ki je avtomatiziran sistem za sprejemanje vhodnih klicev, predvajanje pozivov za interakcijo s klicateljem in določanje cilja klica. Funkcijo nadzornika klicev lahko uporabite tudi za preklapljanje med celozaslonskim in kompaktnim oknom Skype za podjetja za spremljanje poteka klica.

Vse te funkcije (in še veliko več) v brezplačni različici Skype manjkajo, zato ne oklevajte in vlagajte v Skype za poslovni strežnik 2019

Nove funkcije Skype za poslovni strežnik 2019

Skype za poslovne funkcije

Skype za poslovni strežnik 2019 ponuja takojšnja sporočila in prisotnost, sestanke in zvočne konference ter glas podjetja s platformo za razvijalce strežnikov. Na voljo so aplikacije za Android, iOS, Mac, Windows in spletni brskalniki.

Kot zaposleni se lahko sestankom pridružite z enim dotikom ali klikom. Če je bil sestanek predviden vnaprej, se lahko udeleženci vedno priročno pridružijo tako, da preverijo opomnike za sestanke na koledarju. Na sestanku lahko delite datoteke, vklopite skupno rabo videa ali celo delite zaslon namizja z drugimi spremljevalci.

Organizirajte spletne sestanke, tudi na poti

Skype spletna srečanja

Ena najmočnejših lastnosti Skype za poslovni strežnik 2019 je zmožnost ustvarjanja ali razporejanja sestankov tudi na poti. Zvočne, video ali spletne konference lahko vodite skoraj od koder koli. To vam omogoča vnaprej načrtovanje sestankov ali njihovo gostovanje v realnem času od koder koli na svetu za do 250 ljudi.

Poleg tega vam spletni načrtovalec omogoča, da v nekaj minutah izvedete še več nalog. Pridobite jasen pregled prihajajočih sestankov, prilagodite podrobnosti posameznih sestankov ali jih popolnoma izbrišite, pošljite vabila več ljudem ali se pridružite sestanku, ki ste ga povabili k sebi. Vse to je na voljo na poti!

Integracija z Microsoft Officeom

Integracija Skype-office

Udeležencem z visoko ločljivostjo lahko dostavite predstavitve PowerPoint, Wordove dokumente in celo mapo »Prejeto« v Outlooku, tako da lahko delite svoje ideje in načrte, ne da bi morali v resničnem življenju načrtovati sestanek. Ta brezhibna integracija je mogoča samo z Microsoftovimi izdelki - noben konkurent se ne bo ujemal s številom možnosti in zmožnosti.

Ankete

Kako izvesti ankete na Skypeu

Med sestanki je treba sprejeti nekaj pomembnih odločitev. Namesto da bi morali hkrati ločevati več mnenj in najti pravičen način za odločitev, lahko preprosto ustvarite anketo in skupaj s spremljevalci pregledate njene rezultate. Anketiranje je praksa, ki vam pomaga izboljšati sodelovanje med udeleženci in predstaviteljem, določi nastavitve in vam pomaga, da dobite jasen pogled na mnenja, tudi če se sestankov udeleži na stotine ljudi.

Tabla

Kako uporabiti tablo za predstavitev na Skypeu

Skype za poslovni strežnik 2019 ima vgrajeno digitalno tablo, ki omogoča sodelovanje z udeleženci, kot da bi bili v isti sobi. Uporabite ga lahko za pisanje zapiskov, risanje ali celo uvoz slik in delo na njih. Ko je sestanek končan, lahko tudi shranite tablo in jo shranite za prihodnost.

Na tabli lahko hkrati dela več ljudi, vendar lahko vsako orodje za označevanje uporablja samo ena oseba hkrati. Če na primer nekdo že uporablja orodje za vizualni laserski kazalec, mu ga ne morete vzeti, razen če ga neha več uporabljati. To omogoča usklajeno timsko delo brez motenj.

Varnost in popoln nadzor uporabnika

Skype za poslovni strežnik 2019 izboljšuje komunikacijsko varnost z integriranim šifriranjem in avtorizacijo prek Active Directory. To lahko uporabite v vaših podatkovnih centrih in v celoti upravljate vi. Tudi če je nekdo sposoben prestreči vaš signal in medijski promet, bo videl samo šifrirano besedilo, zaradi česar je skoraj nemogoče najti občutljive podatke na zlonamerne načine.

Arhiviranje

Skype za podjetja vam omogoča arhiviranje neposrednih sporočil, neposrednih sporočil z več strankami in dejavnosti nalaganja vsebine. Ta zmožnost zahteva izmenjavo in jo nadzoruje vaš nabiralnik Exchange prek zadrževanja na mestu. Vse arhiviranje v Skypeu za poslovni strežnik 2019 se šteje za arhiviranje na ravni uporabnika. To lahko omogočite ali onemogočite samo za enega ali več določenih uporabnikov ali skupin uporabnikov, tako da ustvarite, konfigurirate in uporabite uporabniško politiko arhiviranja za te izbrane uporabnike. Ni neposrednega načina za nadzor nastavitev arhiviranja iz skrbniškega centra Skype for Business.

Skype za poslovni hibrid

Ta programska oprema uporabnikom omogoča razdelitev med strežniškim in spletnim načinom glede na njihove komunikacijske potrebe. Zdaj lahko uporabnike enostavno premaknete v oblak z boljšo integracijo v oblak in uporabite Skype za poslovni strežnik z Exchange Online.

Popolna interoperabilnost

Neposredna interoperabilnost SIP in prehodov s PBX sistemi, Skype for Business 2019 vam omogoča boljši nadzor v vašem omrežju s programsko opredeljeno mrežno podporo, QoS in nadzorom sprejema klicev. Izvorna interoperabilnost je na voljo tudi s starejšimi videoposnetki.

Več funkcij za ljubezen

  • Poenostavljena selitev ekip: Skype za podjetja 2019 omogoča skrbnikom, da preprosto preidejo lokalno v ekipe s preprosto skrbniško izkušnjo.
  • Povezovalnik podatkov v oblaku: olajšajte nadzor klicev v hibridnem okolju z uporabo spletnih orodij za spremljanje kakovosti klicev uporabnikov.
  • Podpora za glasovno pošto v oblaku: Vsi uporabniki programa Skype for Business 2019, ne glede na to, ali so lokalni ali v spletu, lahko imajo dostop do oblačne glasovne pošte.
  • Cloud Auto Attendant: Podpora za Cloud Auto Attendant. Ta funkcija samodejnega spremljevalca je bila odstranjena iz Exchange Server 2019 in namesto tega nameščena v Skype za podjetja 2019.

Odstranjene funkcije in boljše alternative

Nadgradnje na mestu


V prejšnjih različicah, kot je Skype za podjetja 2015 na voljo so bile nadgradnje na mestu, ki pa jih Skype za poslovni strežnik 2019 ne podpira. Vendar je podprta vzporedna nadgradnja in sožitje

Vztrajen strežnik za klepet


Vztrajni strežnik za klepet je neobvezna vloga, ki omogoča več uporabnikom v vašem podjetju, da sodelujejo na sestankih v klepetalnici. Skype za podjetja 2019 ne podpira trajnega klepeta, ta vloga strežnika je bila odstranjena iz programa Typology Builder in tudi iz kode.

Služba za mobilnost


Skype za podjetja 2019 ne podpira storitve mobilnosti, ki jo uporabljajo starejši odjemalci mobilnih naprav, kar je bilo uradno objavljeno v programu Skype for Business Server 2015.

Trenutno vsi odjemalci za Skype za podjetja uporabljajo Unified Communications Web API (UCWA) za podporo neposrednih sporočil, stikov in prisotnosti. Tisti, ki še vedno uporabljajo starejše odjemalce, ki uporabljajo Mcx, bodo morali nadgraditi na posodobljenega odjemalca.

XMPP prehodi za strežnike Skype for Business


Starejše različice strežnika Skype for Business (na primer Skype za poslovni strežnik 2015) vam omogočajo konfiguriranje strežnika proxy razširjenega sporočanja in prisotnosti (XMPP) na strežniku Edge in prehoda XMPP na strežniku Front End Server ali Front End, ki je daljši čas podprt na Skype za poslovni strežnik 2019 .

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne iščite več kot SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji. To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes +1 877 315 ​​1713 ali po e-pošti sales@softwarekeep.com. Do nas lahko pridete tudi prek klepeta v živo.