Pregled odprte licence licenc CAL za Microsoft Windows Server 2019

Microsoft Windows Server 2019 Single User Cal Open License Review

Microsoft Windows Server 2019 je operacijski sistem, ki povezuje lokalna okolja z Azurejem in dodaja dodatne ravni zaščite, ki vam pomagajo posodobiti vaše aplikacije in infrastrukturo.

Windows Server 2019 je v oblaku združljiv operacijski sistem, ki podpira trenutne delovne obremenitve, hkrati pa prinaša sveže nove tehnologije za prehod na c glasno računalništvo tako lažje.Windows strežnik 2019

Ta strežnik je opremljen z novimi nivoji varnosti. Sistem dodaja številne nove plasti varnosti, saj si izposoja navdih Azure inovacije za aplikacije in infrastrukturo pri preoblikovanju našega poslovanja.

Microsoft Server 2019 je zasnovan za fizično ali minimalno virtualizirano strežniško okolje

Zakaj naj kupujem licence CAL?

Ko stranka kupi a Windows Server Standard ali Datacenter , prejmejo strežniško licenco, ki jim omogoča namestitev operacijskega sistema v računalnik. Upoštevajte, da licenca strežniške programske opreme sama po sebi ne daje pravice do licence, ki bi komu dovoljevala povezavo s tem računalnikom. Namesto tega vsak uporabnik potrebuje licenco CAL.

Licence CAL zahteva Microsoftovo licenciranje za vse uporabnike ali naprave, ki dostopajo do sistema Windows Server. Uporabniški CAL je dodeljen uporabniku in mu omogoča, da uporablja več naprav.

iphone dit se connecter à itunes mais ne se connecte pas

Model licenciranja za Windows Server 2019

Model licenciranja za Windows Server 2019 uporablja oboje Cores + Licence za dostop odjemalca (Licence CAL)

Kar zadeva zahteve za licenco CAL, mora vsak uporabnik, ki želi pridobiti dostop do licenčnega strežnika Windows Server (bodisi Standard ali Datacenter), CAL za strežnik za Windows , ali Windows Server in RDS CAL.

Pri dostopu do strežnika licenca CAL za Windows Server omogoča ta dostop do katere koli izdaje sistema Windows Server v isti ali starejši različici.

Upoštevajte, da vsaka licenca za dostop do strežnika Windows Server omogoča dostop do več licenc sistema Windows Server.

Prednosti hibridne uporabe Azure

Dobra novica je, da bodo uporabniki plačali samo osnovno stopnjo za izračun, namesto da bi plačali polno ceno za novi navidezni stroj Windows Server. Poleg tega boste pripravljeni na prenos obremenitev v javni oblak, tako da boste izkoristili svojo obstoječo naložbo v Windows Server.

Nenehne Microsoftove inovacije podpirajo vaš današnji razvoj in prihodnjo vizijo izdelkov. The Prednosti hibridne uporabe Azure vam bo omogočilo, da prinesete svoje lokalna licenca za Windows Server s programom Software Assurance za Azure.

Z zavezanostjo odprtokodni programski opremi in podporo za vse jezike in ogrodja lahko ustvarite, kaj želite uvesti, kako želite uvesti in kam želite.

Hibridno lahko neovirano upravljate v krajih, v oblaku in na robu. Svoje okolje lahko integrirate in upravljate s storitvami, zasnovanimi za hibridni oblak.

Specifikacije izdelka

  • Vključuje 1 uporabniški klic
  • Podpira 1 lokalnega uporabnika / 1 sočasno lokalno povezavo na uporabniško licenco
  • Digitalna dostava v roku 5-7 delovnih dni
  • Deluje v sistemu Windows
  • Licencirano za osebno in komercialno uporabo
  • Podrobnosti o licenci: Open Business
  • Vrsta licence: trajna
  • Licenčni izraz: nedoločen
  • Podprta platforma: strežnik
  • Podprto delovanje operacijskega sistema Windows: Windows Server 2019

Glavne funkcije sistema Windows Server 2019

Windows Server 2019 je zgrajen na trdnih temeljih sistema WindowsStrežnik 2016in prinaša številne novosti na štirih ključnih področjih, ki so H ybrid Cloud, aplikacijska platforma, varnost in hiperkonvergirana infrastruktura (HCI)

Splošne značilnosti

Skrbniški center za Windows

Skrbniški center Windows je lokalno nameščena aplikacija, ki temelji na brskalniku, za upravljanje strežnikov, hiperkonvergirane infrastrukture in Računalniki z operacijskim sistemom Windows 10 . Na voljo je brez dodatnih stroškov poleg sistema Windows in je pripravljen za uporabo v proizvodnji.

Izkušnje z namizjem

Windows Server 2019 vključuje izkušnjo z namizjem, saj je licenca za dolgoročno servisiranje kanala. Izdaje ne vključujejo Desktop Experience by design, saj so strogo Server Core in Nano strežniki.

Vpogledi v sistem

System Insights je nova funkcija, ki jo dobite skupaj Windows Server 2019 . Prinaša lokalna napovedna analitika ki je domač za Windows Server. Napovedovalne zmogljivosti podpira model strojnega učenja, ki je odgovoren za lokalno analizo podatkov sistema Windows Server, naj gre za števce zmogljivosti in dogodke itd., In ponuja vpogled v delovanje strežnikov.

Hibridni oblak

Na zahtevo je na voljo funkcija združljivosti strežniških aplikacij. To je neobvezna funkcija na zahtevo, ki je na voljo na ločeno ISO in ga je mogoče dodati v namestitev in slike Windows Server Core samo z uporabo DISM. Ta funkcija je bila narejena za povečanje funkcionalnosti in združljivosti Server Core, hkrati pa je bila čim bolj vitka.

la configuration de Windows côte à côte est incorrecte

Varnost

Najpomembnejša varnostna nadgradnja je Napredna zaščita pred grožnjami v programu Windows Defender . ATP-jevi globoki senzorji platforme in odzivni ukrepi izpostavljajo napade na pomnilnik in jedro ter izvajajo odziv z zatiranjem zlonamernih datotek in ukinitvijo zlonamernih procesorjev.

Windows Defender ATP Exploit Guard

ATP Exploit Guard

To je nov niz vdorov gostitelja preventivne zmogljivosti . Obstajajo štirje glavni sestavni deli programa Windows Defender Exploit Guard, ki so namenjeni zaklepanju naprave pred širokim naborom vektorjev napadov. Te komponente vključujejo Attack Surface Reduction, Network Protection, Controlled Folder Access in Exploit Protection.

Izboljšave navideznega stroja

Poleg tega ima strežnik različne zaščitene izboljšave navideznih strojev. Sem spadajo pisarne blagovnih znamk izboljšave, izboljšave za odpravljanje težav in podpora za Linux . Tukaj je HTTP / 2 za hitrejši in varnejši splet , ki izboljšuje združevanje povezav in zagotavlja neprekinjeno in pravilno šifrirano izkušnjo brskanja.

Izboljšave shranjevanja

Kar zadeva shranjevanje, obstaja nekaj izboljšav. Storitev selitve pomnilnika je nova tehnologija, ki olajša selitev strežnikov na novo različico sistema Windows Server. Je tudi Izboljšave v dnevniku prostora za shranjevanje in shranjevanje kopij.

Kar zadeva izboljšave vsebnikov, je izboljšana integrirana identiteta, boljša združljivost aplikacij, manjša velikost ter večja zmogljivost in upravljana izkušnja z uporabo Skrbniški center za Windows.