PhoneRescue Review - Potop v globino 2021

Phonerescue Review 2021 Deep Dive

Kazalo

Globok potop v telefonRescue

PhoneRescue je čudovito orodje, ki deluje na vseh napravah iOS, Android ali Windows in vam omogoča obnovitev izgubljenih slik, datotek in drugega. Pomaga vam tudi obiti pozabljene gesla za zaklenjeni zaslon in čas zaslona ter odpraviti težave s sistemom iOS.Če želite brezskrbno vedeti, da so vaše pomembne datoteke varne, ne glede na to, kaj se zgodi s telefonom, razmislite o uporabi PhoneRescue ali podobnega programa.

Vsi smo izgubili telefon ali pomotoma izbrisali stvari, ki smo jih želeli obdržati. Na srečo vam ni treba skrbeti, da boste kaj izgubili, če ste v računalnik namestili priročen obnovitveni program. V samo treh kliki bodo programi, kot je PhoneRescue, vrnili vašo napravo na staro, kot je bilo prej - brez iskanja po smetenih datotekah ali poskušanja krmarjenja po zmedeni neredu skrivnostnih map in spletnih računov.

PhoneRescue ni edino orodje za obnovo telefona, vendar je enostaven za uporabo vmesnik in zmogljive funkcije so ena izmed boljših odločitev na trgu. V tem pregledu bomo natančno opisali, zakaj je tako uporaben in zakaj ga lahko ali ne želite uporabljati.

Komu je namenjeno?

PhoneRescue, za koga je

PhoneRescue je popoln, če ne naredite varnostne kopije vsake spremembe datoteke. Odlično je tudi za tiste, ki ne vemo veliko o notranjem delovanju pametnega telefona, vendar se moramo nanj vseeno zanesti v službi, šoli in splošnem življenju (kot večina od nas). Če ste naveličani skrbi, da boste izgubili najpomembnejše podatke, vam bo ta program verjetno všeč.

PhoneRescue je idealen za:

 • Nekdo, ki potrebuje zmogljiv, a enostaven sistem za obnovo telefona
 • Oseba s kritičnimi podatki v svoji napravi, ki si je ne more privoščiti, da bi jo izgubila
 • Nekdo, ki nima časa za zapravljanje spopadov z nastavitvami telefona ali uvažanjem datotek

Med hitrostjo, prilagodljivostjo in enostavnostjo uporabe boste videli veliko razliko med PhoneRescue in podobnimi ponudbami na trgu. Če iščete brezskrbnost in hitre, enostavne rezultate, boste morda ravno tisto, kar iščete, da bi svojo varnost podatkov dvignili na višjo raven.

PhoneRescue ni primeren za:

 • Supergeniji pametnih telefonov, ki jih ne skrbi izguba datotek
 • Nekdo, ki ga ne moti vsak dan varnostno kopirati in uvoziti podatke
 • Nekateri, ki jih ne skrbi trajna izguba slik, sporočil in datotek

Ta aplikacija ne naredi ničesar, česar dražje in zapletenejše ponudbe ne morejo. Izstopa predvsem tako enostavna uporaba in zmogljive funkcije, ki jih prinaša. Če iščete samo osnovno orodje za obnovitev datotek, morda ne boste potrebovali nečesa tako zmogljivega.

Če po drugi strani iščete nekaj dovolj zmogljivega, da lahko hitro zaženete in zaženete svojo napravo, ne da bi pri tem izgubili kritične podatke, je to morda tisto, kar iščete.

Kaj nam je všeč pri PhoneRescue

Za pametne telefone ne manjka obnovitvenih programov, vendar PhoneRescue med njimi izstopa kot dobra izbira. Všeč nam je, da traja le trenutek za namestitev in konfiguracijo, zato je tako enostavno obnoviti celoten telefon. Če imate veliko slik in drugih pomembnih datotek, ki jih želite varovati, boste cenili čas in skrb, ki vam jo prihrani ta priročna aplikacija.

Odstranjevanje zaklenjenega zaslona in gesla in omejitev časa zaslona je priročna funkcija, ki je ne omenjamo dovolj. Morda se sprašujete, zakaj bi si želeli takšno funkcijo, dokler ne pozabite PIN-a ali pa se kdo zmeša z vašimi nastavitvami in pretvori telefon v drago utež za papir. Potem boste veseli možnosti, da te funkcije izklopite in omogočite, da se stvari spet pravilno zaženejo.

Prednosti, ki jih imajo ljudje radi pri telefonu Reševanje:

 • Hitro in enostavno obnovite izbrisane datoteke
 • Prihranite čas, tako da natančno izberete, katere datoteke želite obnoviti
 • Odpravlja težave s sistemom iOS, na primer zataknjenost pri logotipu Apple itd
 • Lahko odstrani gesla in omejitve za zaklenjeni zaslon in čas zaslona
 • Nadomestna različica deluje v napravah Android

Zmožnost preprostega reševanja težav z operacijskim sistemom, odstranjevanja geslov in selektivnega obnavljanja datotek, varnostno kopiranih v oblaku, naredi to aplikacijo izjemno uporabno za vse, ki se ukvarjajo s katero koli ali vsemi temi težavami, še posebej, ko upoštevate, kako enostaven in intuitiven uporabniški vmesnik te naloge.

In ne pozabite, da obstaja različica PhoneRescue, ki deluje na vseh napravah Android, zato niste omejeni v tem, kaj lahko počnete samo zaradi blagovne znamke vašega telefona. Zaradi enostavnosti uporabe, moči in prilagodljivosti je fantastična izbira za vsakogar, ki želi prenehati skrbeti, da bi za vedno izgubil pomembne podatke.

Kaj nam ni všeč pri PhoneRescue

Noben izdelek ni popoln, čeprav se nekateri precej približajo. Oglejmo si nekaj stvari, ki smo jih ugotovili, zaradi katerih boste morda dvakrat premislili o namestitvi tega programa.

Za enega ni brezplačno. Namesto tega se boste morali odločiti, katero licenco potrebujete, če jo želite še naprej uporabljati po poteku brezplačnega preskusnega obdobja. Načrti so na voljo v individualnih, družinskih ali poslovnih okusih in so primerni samo eno leto (razen če kupite življenjsko licenco).

Včasih so na voljo znižane cene, ki so lahko ali pa ne dovolj, da vas prepričajo v skok. V tem primeru lahko izkoristite popust na ceno dobra priložnost, da prihranite nekaj dolarjev in hkrati ugotovite, ali programska oprema ustreza vašim potrebam.

Druga slabost je licenca, ki jo kupite, morda dobra samo za eno napravo, zato, če razmišljate o dodajanju te aplikacije v več naprav za svojo družino ali podjetje, boste potrebovali nadgrajen načrt, ki bo povečal vaše skupne stroške.

Nazadnje nekateri uporabniki poročajo, da tako dobro najde izbrisane datoteke, da vrne celo stvari, ki ste jih dejansko želeli izbrisati, na primer stara sporočila in stike. Če se to zgodi, boste morali razvrščati obnovljene datoteke, da se odločite, katere vas dejansko skrbijo in katere je treba znova izbrisati.

comment éclaircir l'écran sur windows

PREDNOSTI

 • Enostavna namestitev in uporaba, ki vas hitreje vrne na delo
 • Z zmogljivimi funkcijami imate nadzor nad svojo napravo
 • Sposobnost zaobiti gesla za zaklenjeni zaslon in čas zaslona, ​​če je potrebno
 • Različice za naprave iOS in Android za pomoč vsem, ne glede na strojno opremo

SLABOSTI

 • Nekateri uporabniki so lahko preveč zmogljivi in ​​najdejo datoteke, za katere niso vedeli, da jih imajo in niso prepričani, da jih potrebujejo
 • Aplikacija ni brezplačna, zato je katera licenca programske opreme za vas najboljša in koliko bo stala, se bo razlikovalo

Kaj je vključeno?

PhoneRescue ima možnost varnostnega kopiranja, obnovitve in popravljanja telefona. Čeprav bi to moralo biti več kot dovolj za večino uporabnikov, matično podjetje iMobie ponuja številne dopolnilne module. Ti pomagajo pri vsem, od prenosa datotek v druge naprave do čiščenja in optimizacije datotek.

 • Osnovna aplikacija naj naredi vse, kar potrebujete
 • Za izboljšano funkcionalnost lahko z doplačilom namestite dodatne module

PhoneRescue naredi točno to, kar piše, zato ne pričakujte, da vas bodo presenečene s skritimi funkcijami, ki napihnejo njegovo velikost datoteke in vam požrejo prostor za shranjevanje. Čeprav za obnovo datotek in popravljanje operacijskega sistema ne bi potrebovali ničesar drugega, lahko še vedno najdete dopolnilne dodatke istih razvijalcev, če jih potrebujete.

Če je vse, kar potrebujete, zmožnost enostavnega obnavljanja datotek ali odpravljanje pogostih težav z napravami iOS in Android, bo PhoneRescue naredil vse, kar potrebujete. Vendar je treba upoštevati nekaj dejavnikov zunaj programske opreme. Zagotoviti morate naslednje stvari:

 • ITunes ali iCloud za varnostno kopiranje datotek (ali enakovreden Android)
 • Če želite namestiti programsko opremo, morate računalnik priključiti nanj, da bo program lahko deloval.
 • Kreditna ali debetna kartica ali kakšen drug način plačila programa prek spleta

Pregled funkcij

Pregled PhoneRescue

Osnovne značilnosti te programske opreme so naslednje:

 • Dovolj zmogljiv za reševanje izgubljenih ali izbrisanih podatkov iz naprav iPhone in naprav Android
 • Preprost vmesnik vam omogoča, da obnovite ključne datoteke v samo minuti ali dveh
 • Omogoča izbiro datotek, ki jih želite obnoviti, s čimer povečate prostor za shranjevanje
 • Odpravlja sistemske težave z iOS in Android, s čimer prihranite čas, denar in preglavice
 • Brezplačna preizkusna različica in 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja odpravljata tveganje, da kupite nekaj, kar ne bo ustrezalo vašim potrebam

Pogovorimo se o moči in zmogljivosti

Nič ni hujšega kot izbrati orodje za službo, le da se zavedate, da mu primanjkuje moči, da bi naredili, kar potrebujete. Če ne izberete pametno, lahko na koncu zapravite celo več denarja, kot če bi prvič našli pravo rešitev. Zato je pomembno, da najprej opravite raziskavo. Šele takrat boste lahko prepričani, da bo rešitev, ki ste jo našli, ustrezala vašim potrebam.

Kaj v tem primeru pomeni moč? Pomeni, da lahko hitro in enostavno obnovite telefon, ne da bi morali vedeti o zapletenem programiranju. Tovrstna moč izhaja samo iz programske opreme, ki je bila posebej zasnovana za določeno delo čim bolj učinkovito s strani ljudi, ki težavo razumejo z vseh zornih kotov.

Na koncu je največja prednost uporabe tako zmogljive programske opreme čas, denar in frustracije, ki jih boste prihranili. Iskanje rešitve, ki naredi vse, kar potrebujete, bo vedno premagalo cenejšo alternativo, ki nima ključnih funkcij, ki jih potrebujete.

Intuitiven vmesnik, enostaven za uporabo

Najmočnejša razpoložljiva programska oprema je neuporabna, če je za povprečnega človeka preveč zapletena. Vsi smo že uporabljali takšne programe, preden so se sprva zdeli kot nalašč za naše potrebe, dokler nismo naleteli na zmeden, zapleten ali zgolj slabo zasnovan uporabniški vmesnik, ki nas je oviral, da smo ga dejansko uporabljali toliko, da smo se odrekli .

PhoneRescue ve, kako pomemben je dober dizajn uporabniškega vmesnika, in kaže, kako enostavno je njihova programska oprema uporabljena. Potrebni so le trije kliki, da se naprava iOS ali Android hitro pospeši - brez razumevanja napredne tehnologije ali strme učne krivulje, ki jo je treba premagati.

Prilagodljivost

PhoneRescue ponuja funkcijo, ki jo boste zagotovo cenili: možnost izbiranja datotek, ki jih želite obnoviti, hkrati pa preskočite tiste, ki jih ne. Programi za obnovo datotek pogosto poskušajo navdušiti uporabnike tako, da najdejo vse, kar lahko, ne glede na to, ali te datoteke dejansko potrebujete. Nato je potreben dodaten čas, da se pregledajo vsi rezultati in se določi, katere datoteke dejansko želite obdržati.

PhoneRescue vam omogoča, da predčasno zaobidete vse neželene datoteke, tako da lahko izberete, kaj je treba obnoviti v napravi in ​​kaj lahko varno prezrete. Tako je dejanski postopek obnove hitrejši, da o tem niti lažje razumem.

comment trouver l'adresse mac de l'ordinateur windows 10

Odpravlja zrušitve, slabe posodobitve in zanke za ponovni zagon

Ste že kdaj naleteli na težave pri zamrzovanju ali poškodovanju datotek v telefonu? Če ne, imate nenaravno srečo. Za ostale nas ste verjetno že sami našli način, kako to popraviti na eni ali drugi točki. Bodisi to bodisi ste opustili to napravo in šli skozi težave pri uvozu datotek v novo.

Nič od tega ni potrebno, če imate program, ki lahko težavo preprosto odpravi in ​​vam omogoči, da se v nekaj trenutkih vrnete na delo.

Ali telefon po posodobitvi ne deluje? Zaljubljen v logotip Apple / Android ali črni zaslon? Ujeti v zanko za ponovni zagon? Orodje iMobie vam lahko pomaga pri vrnitvi naprave v delovno stanje, ne da bi jo osvežili na tovarniške nastavitve in med postopkom izgubili pomembne datoteke.

Velikodušna garancija za preizkus in vračilo denarja

Nič ni hujšega od plačila za orodje, ki ne naredi tistega, kar potrebuješ. Zato je brezplačna preskusna različica iMobie tako dragocena. V prostem času ga preizkusite v telefonu in računalniku. Poigrajte se z njegovimi funkcijami in eksperimentirajte z obnavljanjem datotek in odpravljanjem težav. Če ugotovite, da njihova programska oprema ne konča tistega, kar ste pričakovali, preden se preizkus konča, preprosto prekličite naročnino.

Po koncu brezplačnega preskusnega obdobja imate 60 dni časa, da se odločite, ali je programska oprema primerna za vas. To pomeni, da imate dovolj časa, da se naučite, kako deluje programska oprema, zlasti z vašo določeno nastavitvijo. Če ugotovite, da ne ustreza vašim potrebam, se za celotno vračilo kupnine obrnite na podjetje. To vam omogoča nakup brez strahu pred izgubo denarja za programsko opremo, ki je ne želite.

Povzetek pregleda

Na voljo je obilo programov, ki pomagajo obnoviti vašo mobilno napravo, vendar niso vsi ustvarjeni enako. Tisti, ki vam najbolj ustreza, bo zmogljiv, enostaven za uporabo in vključuje vse funkcije, ki jih potrebujete za ohranitev naprave in ključne podatke, ki jih vsebuje. Vključevati mora tudi podporo, če naletite na težave.

Tisti, ki imate težave s telefonom ali iščete solidno zavarovalno polico, če se zgodi najhujše, boste morda želeli razmisliti, kako enostavna bo vsaka možnost in ali lahko stori vse, kar potrebujete. Tu bo koristna primerjava lastnosti enega programa z drugimi.

Upamo, da vam je ta pregled PhoneRescue dal znanje, ki ga potrebujete za iskanje najboljše možnosti za obnovitev datotek in odpravljanje težav z operacijskim sistemom v telefonu. Ne pozabite, da vam ni treba živeti v strahu pred odpovedjo telefona, če že imate načrt, kaj storiti, ko bo. Nehajte odlagati neizogibno in kupite orodje, ki je najbolj primerno za vaše delovno mesto!

Pogosta vprašanja:

Ali bo ta programska oprema delovala v moji napravi?

Da. PhoneRescue deluje z vsemi napravami Apple iPhones, iPad in iPod touch. Obstaja tudi različica, ki deluje tudi na napravah Android. Prenesete ga lahko za Windows (od XP do 10) in macOS X (10.8 ali novejši). To pomeni, da bo brez težav deloval na veliki večini naprav, ki so danes na voljo.

Ali še kdo uporablja PhoneRescue?

Da. To programsko opremo je že uporabljalo več kot 30 milijonov ljudi v več kot 230 državah in ozemljih po vsem svetu, v zadnjem desetletju pa je omenjena v več kot 500 tehničnih publikacijah. Jasno je, da se je ta programska oprema izkazala kot uporabna in zmogljiva, da ne omenjam dovolj enostavne za uporabo vseh vrst za uspešno obnovo kritičnih datotek in izvedbo popravkov za prihranek denarja.

Ali lahko pred nakupom preizkusim programsko opremo?

Da, PhoneRescue ima brezplačno preskusno različico, zato se lahko prepričate, da bo pred nakupom delovala tudi pri vas. Obstaja tudi 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja, zato, če po prenosu programske opreme niste zadovoljni, preprosto zahtevajte vračilo kupnine v tem roku.

Kdo izdeluje PhoneRescue?

iMobie, Inc. je razvijalec te programske opreme in je odgovoren za njen razvoj ter posodobitve in podporo strankam. Že več kot devet let razvijajo programsko opremo za pomoč uporabnikom, tako kot vi ohranjate njihove pomembne datoteke. Ukvarjajo se s tem, da drugim pomagajo pri reševanju tehnoloških problemov vseh vrst, od obnavljanja izbrisanih datotek do prenosa teh datotek in z njimi povezanih nastavitev na povsem nove naprave.

Ali se lahko obrnem na koga za pomoč glede PhoneRescue?

Da, pri kakršnih koli težavah se lahko obrnete na iMobie. Ponujajo tudi bogato dokumentacijo in podporo na spletu prek njihovega spletnega mesta, od vadnic do navodil do celotnega YouTubovega kanala, ki uporabnikom pomaga, da kar najbolje izkoristijo nakup.

Katere licence so na voljo?

Na voljo sta dva načrta. Prva je enoletna licenca, druga življenjska. Oba vključujeta 24-urno podporo strankam in brezplačne nadgradnje. Letna licenca bo samodejno nadgrajena, zato vam ni treba skrbeti, da boste pozabili obnoviti in izgubili zaščito. Če kupite dosmrtno licenco, vam nikoli več ne bo treba skrbeti, ali boste znova plačali za posodobitve ali podporo.

Ali bom moral še kaj plačati, če kupim dosmrtno dovoljenje?

Ne. Doživljenjska licenca vključuje brezplačne nadgradnje, dokler ste v njeni lasti. To je v nasprotju z drugimi podobnimi ponudbami, ki vam bodo zavrnile posodobitve, če ne boste vsako leto kaj plačali.

Ali moram registrirati to programsko opremo?

Da, po namestitvi programa ga boste morali registrirati. To je tako enostavno, kot da odprete program in kliknete gumb »Registriraj« v zgornjem desnem kotu, nato pa prilepite registracijsko kodo, ki ste ji bili poslani po nakupu programske opreme. Če naletite na kakršne koli težave pri registraciji, je na voljo podpora za reševanje morebitnih težav.

Ali ima PhoneRescue dobre ocene?

Da. Ima povprečno oceno 4,6 od 5, kar je zelo dobro za vsak izdelek, še posebej za digitalnega. Programski izdelki imajo v primerjavi s stvarnimi dobrinami pomanjkljivost, saj niso vsi zadovoljni s tehnologijo.

Ne glede na to, kako enostavno si razvijalci olajšajo uporabo svoje programske opreme, bo neizogibno prejel negativne ocene razočaranih uporabnikov, ki preprosto ne morejo razumeti, kako z njimi upravljati ali kako deluje njihov račun. To pomeni, da je ocena programske opreme 4,6 precej težko doseči in če to lahko storimo, govori o tem, kako resno razvijalci jemljejo zadovoljstvo strank.

Ali naj še vedno kupim program, če telefon deluje pravilno?

Da. Pomislite na to kot na zavarovalno polico za svoj telefon (ali drugo, če že imate telefonsko zavarovanje). Za avtomobilsko ali zdravstveno zavarovanje ne plačate samo takrat, ko ga potrebujete, prav tako ne smete čakati, da se pojavijo težave z napravo, preden veste, kako z njimi ravnati.

V nasprotju z vašim avtomobilom ali zdravjem ni zakonov ali mandatov, ki bi zahtevali načrt varnostnega kopiranja podatkov, če bi šlo kaj narobe, vendar to ni razlog, da preprosto prezrete možnost, dokler ni prepozno. Če bi se zgodilo najhujše, bi lahko imel pripravljen program, kot je PhoneRescue, razliko med shranjevanjem najpomembnejših datotek in dragocenih slik ter videoposnetkov ali njihovim trajnim izgubljanjem?