Pregled pripomočka za obnovitev datotek PC Tools

Review Pc Tools File Recover Utility

Pripomoček za obnovitev datotek PC Tools ni več na voljo.

Tukaj si oglejte druge priporočene pripomočke za obnovitev podatkov.

Tu je pregled ali predstavitev pripomočka za obnovitev datotek PC Tools. PC Tools je Microsoftov certificirani partner, zato pričakujem, da bo obnovitev datoteke delovala brezhibno. Če ste vi ali uporabnik v vašem omrežju kdaj po naključju popolnoma izbrisali datoteko, je datoteke po odstranitvi iz koša skoraj nemogoče obnoviti.Samo previdno. Če ste datoteko že pomotoma izbrisali, čim manj delajte z računalnikom, dokler datoteke ne obnovite. Če shranite ali ustvarite druge datoteke, ima nenamerno izbrisana datoteka, ki jo potrebujete za obnovitev, več možnosti, da bo trajno prepisana brez možnosti za obnovitev.

Programska oprema za obnovitev datotek PC Tools se ponaša z možnostjo obnovitve izbrisane datoteke. Dajmo na preizkušnjo.

Najprej morate prenesti in namestiti program za obnovitev datotek PC Tools.

obnoviti1

Namestitev programa PC Tools File Recover je potekala brez zapletov. To je prvi zaslon, ki ga boste videli, ko se odpre File Recover. To je glavni vmesnik.

si opomore2

Videti je kot preprost program za uporabo. Program File Recover ima navsezadnje le eno funkcijo. Njegova glavna naloga je obnoviti izgubljene datoteke. Tako bom vzel nekaj datotek iz bliskovnega pogona in preveril, ali jih lahko obnovim s programom PC Tools File Recover. Naslednja slika zaslona prikazuje datoteke, ki jih bom izbrisal. V mapi je varnostna kopija spletnega mesta What’s byte.

si opomore3

Datoteke sem izbrisal. Ko izbrišete datoteke iz bliskovnega pogona, ta samodejno zaobide koš. Vseeno sem izpraznil koš za smeti.

obnovite4

Za obnovitev izgubljenih datotek sem se odločil za napredno skeniranje. Možnost naprednega optičnega branja datotek omogoča iskanje po pogonu, kjer so bile datoteke sprva, namesto da bi iskali po celotnem računalniku. Omogoča tudi hitro, globoko ali fizično skeniranje.

obnovite5

Z možnostmi filtra za obnovitev datotek lahko obnovite samo nekatere vrste datotek. Omogoča tudi iskanje po celotnem ali delnem imenu datoteke. To je priročno, če želite obnoviti samo določeno datoteko.

si opomore6

Windows 10 ne se réinitialise pas en usine

Na tem posnetku zaslona je prikazano orodje za obnovitev datotek PC Tools za obnovljive datoteke.

si opomore7

Ko je bilo skeniranje datotek za obnovitev datotek v orodju PC prikazano datoteke, ki sem jih pravkar izbrisal, in nekaj drugih, ki sem jih v preteklosti že moral izbrisati. Pripomoček File Recover mi je dal možnost, da izberem vse datoteke ali samo tiste, ki sem jih potreboval. Za zabavo sem izbral vse datoteke, ki sem jih pravkar izbrisal, in še nekaj. Nato sem udaril gumb Obnovi.

si opomore8

Program za obnovitev datotek PC Tools obnavlja izbrisane datoteke.

si opomore9

Nato sem preveril bliskovni pogon, ali so bile datoteke res tam, kjer naj bi bile. Izbrisane datoteke so bile uspešno obnovljene nazaj na bliskovni pogon.

si opomore10

Če lahko PC Tools obnovi izbrisano datoteko iz bliskovnega pogona, ki ob izbrisu datotek obide koš, potem verjamem, da bi lahko obnovil datoteke s katerega koli drugega pogona. PC Tools File Recover deluje tako, kot trdijo. PC Tools File Recover trdi, da lahko datoteke takoj obnovi s trdih diskov, disketnih pogonov in drugih vrst fiksnih medijev.

Ta pregled programske opreme PC Tools File Recover je pokazal, da je program naredil vse, kar trdi, da zmore. Zaradi tega program PC Tools File Recover dobi častni Brontobyte na lestvici Bytes to Brontobytes. File Recover je zelo impresiven in priporočljiv pripomoček, ki ga imate v orodjarni.

Pripomoček za obnovitev datotek PC Tools ni več na voljo.

Tukaj si oglejte druge priporočene pripomočke za obnovitev podatkov.