Pregled System Mechanic Professional

Review System Mechanic Professional

System Mechanic je izdal novo različico in o novem System Mechanic Professional smo slišali že veliko dobrih stvari, zato smo mislili, da ga bomo odpeljali na testno vožnjo. iolo tehnologije ponujajo dve različici System мехаnike. The standardna različica bo popravil in pospešil vaš računalnik tako, da ga bo optimiziral za največjo zmogljivost, odpravil težave in napake, odpravil nered v sistemu in odpravil varnostne ranljivosti. The Profesionalna različica vse to plus vključuje nekaj dodatnih dobrot. System Mechanic Professional vključuje sistemski ščit ANTIVIRUS Kaj je novega in Anti-Spyware program, Search and Recover za reševanje izbrisanih datotek in DriverScrubber za zaščito in brisanje podatkov z rabljenega trdega diska.

System Mechanic zdaj ponuja storitev, imenovano Whole Home Licensing. Medtem ko vam nekatera podjetja s programsko opremo dovoljujejo, da svoje izdelke namestite le na največ 3 osebne računalnike, se lahko takšne omejitve za današnja gospodinjstva z več osebnimi računalniki zdijo samovoljne in zastarele.S sistemom Iolo, ki je prvo licenciranje za celoten dom, System Mechanic prebija omejitev 3-osebnih računalnikov, da vam pomaga popraviti in pospešiti vsak vaš osebni računalnik.

Ta inovativna nova funkcija vam olajša nadaljnje izkoriščanje celovite palete storitev za prilagajanje zmogljivosti, ki jih zdaj ponuja še večja vrednost kot kdaj koli prej!

Oglejte si, kaj je novega v System Mechanic 16, ki vključuje PowerSense, ki v realnem času spremlja vašo dejavnost in prilagaja ravni moči osebnega računalnika, da po potrebi zagotavlja največjo zmogljivost, Ultra Performance Mode, Endurance Mode in še več.

Kaj je novega v System Mechanic 16

Sys Mech 12 2

Namestitev System Mechanic Professional je precej enostavna. Programi, ki so priloženi profesionalni različici, so Search and Recover, DriveScrubber, System Shield ANTIVIRUS Analizirajte in so vse neobvezne komponente.

Na naslednjem zaslonu je nameščena naprava, ki bo v realnem času prikazovala zdravstveno stanje sistema. Za namestitev pripomočka sem se odločil, ker imam pripomočke zelo preprosto.

Sys Mech 12 5

To je glavna nadzorna plošča, ki kaže, da je potrebna sistemska analiza. Ni veliko izbire, kot da pritisnem gumb za analizo zdaj, zato sem to storil.

Sys Mech 12 6

Tu je posnetek zaslona System Mechanic v akciji, ki izvaja začetno analizo.

Sys Mech 12 7

Analiza kaže, da je moje stanje sistema slabo in imam možnost popraviti vse ali si ogledati težave. Najprej sem si ogledal težave, ki so vključevale naslednje zaznane težave:

  • Vaš računalnik ima 10 jedrnih podatkovnih konfliktov znotraj komunikacijske infrastrukture Windows
  • V računalniku je 350,53 MB nereda v sistemu
  • Vaš računalnik ima 61 težav z registrom
  • V vašem računalniku je 11 potencialno neželenih zagonskih programov
  • Vaš računalnik ima popravljivo varnostno ranljivost
  • Vaša internetna konfiguracija ni optimizirana za največjo hitrost
  • Vaš spomin je nizek (na voljo 30%)
  • Register ni bil nikoli varnostno kopiran
  • Vaše nastavitve za nastavitev so zastarele. Popolno iskanje virusov in vohunske programske opreme še nikoli ni bilo zagnano

Nisem želel slabega stanja sistema, zato sem seveda udaril gumb za popravilo vse.

Sys Mech 12 8

Ko sem končal s popravljanjem stvari, mi je to povedal z naslednjim povzetkom. Povzetek je bil precej podroben, kar kaže, koliko neredov je odstranil, napake v registru, ki jih je odpravil, in še veliko več potrebnih ukrepov za nemoteno delovanje tega računalnika. Prav tako so me obvestili, da je za uveljavitev enega ali več ukrepov potreben ponovni zagon sistema, zato sem hitro zaprl to spletno stran in znova zagnal računalnik.

Sys Mech 12 9

Po ponovnem zagonu je stanje mojega sistema dobro in težav ni bilo mogoče najti. Program ima tudi tako imenovano SafetyNet, ki vam omogoča pregled ali vrnitev vseh sprememb sistema, kar je prijetna lastnost, če bi se kaj zalomilo. Del pripomočka za optimizacijo je šele začetek stvari, ki jih je zmožen narediti System Mechanic.

Sys Mech 12 11

Del programa ActiveCare je patentirana tehnologija, ki analizira vaš računalnik in nato samodejno popravi vse zaznane težave, tako da je računalnik optimiziran in brez težav. ActiveCare se zažene samo, če ne uporabljate računalnika, zato ne bo motil vašega dela in lahko omogočite ali onemogočite naloge, ki se bodo izvajale samodejno. Uporabil sem standardno nastavitev, ki jo je priporočil System Mechanic.

Sys Mech 12 10

Če želite raje optimizirati in izboljšati posamezne nastavitve delovanja računalnika, vam System Mechanic ponudi to možnost.

pokaži? id = sYZWWQeqRbc & ponudbe = 163695

Obstaja tudi razdelek Internet Security, ki sistem iolo System Shield uporablja kot obrambo pred vohunsko programsko opremo in virusi. Obstaja tudi Toolbox, ki je poln vseh vrst električnih orodij za geeke v vseh nas. Na voljo je PC Accelerator, ki sistem Windows napolni do 300%, čarovnik za popravilo računalnika za popravilo motečih in skrivnostnih napak, drugo orodje je čiščenje računalnika in varnost računalnika.

pokaži? id = sYZWWQeqRbc & ponudbe = 245689

Pripomoček za optimizacijo računalnika System Mechanic je videti kot dober program, s katerim lahko računalnik deluje v največji zmogljivosti. To je preprost program, narejen za začetnika, ki ima nekaj odličnih električnih orodij za zadovoljitev uporabnikov. To je priporočen pripomoček za optimizacijo računalnika, ki ga imate v orodjarni.

Iolo Technologies ponuja dve različici pripomočka za optimizacijo računalnika Sistemski mehanik 16 in Sistemski mehanik Professional 15 pokaži? id = sYZWWQeqRbc & ponudbe = 163695da bodo vsi računalniki v najboljšem primeru delovali z zelo malo dela z vaše strani.

windows 10 changer l'heure de l'écran de verrouillage

Sistemski mehanik 16 je bil izdan z veliko napredka v računalniški optimizaciji in zaščiti.

Oglejte si video preglede System Mechanic v akciji >>>

Prihranite 50% pri System Mechanic 16 Pro, System Mechanic 16 ali System Mechanic Business s kodo kupona: AF50iolo pokaži? id = sYZWWQeqRbc & ponudbe = 163695

Sistemski mehanik Professional 15 združuje več močnih izdelkov za pospešitev in zaščito vašega računalnika in ponuja popolno računalniško oskrbo v enem paketu, ki vključuje vse pripomočke, ki jih bo računalnik potreboval za njegovo varno delovanje in optimizacijo. Vključena je polna različica System Mechanic, najbolje prodajane programske opreme za računalniško optimizacijo na svetu. Funkcije varnosti podatkov vključujejo polno ANTIVIRUS in zaščito požarnega zidu, resnično obnovitev podatkov za obnovitev izgubljenih ali izbrisanih datotek in čiščenje pogonov vojaškega standarda. Preberite več o System Mechanic Professional.

69,95 USD

Orodja, vključena v Sistemski mehanik 16 računalniški program za optimizacijo vam bo znova omogočil občutek »novega računalnika«. Ta pripomoček samodejno popravi napake in razdrobljenost, odstrani nered in prilagodi vaš računalnik, tako da deluje nemoteno, zanesljivo in do 300% hitreje! Sistemski mehanik iolo Technologies POPRAVILA REGISTRACIJA WINDOWS napake in težave s trdim diskom s tehnologijo ActiveCare.

49,95 USD