Rešitve za obnovitev podatkov Stellar Phoenix

Stellar Phoenix Data Recovery Solutions

Obnovitev podatkov Stellar ima rešitev za skoraj vse vrste scenarijev obnovitve podatkov. V tej digitalni dobi so navadno gigabajti in v nekaterih primerih terabajti podatkov, shranjenih v osebnih in poslovnih računalnikih. Nekateri so lahko ključni podatki v zvezi s podjetjem ali financami, drugi podatki so lahko le dragocene fotografije ali glasba. Ne glede na vrsto podatkov, ki ste jih shranili v računalnik, jih lahko v trenutku utrip ali blisk izgubite. Z vso programsko opremo za varnostno kopiranje, ki je na voljo, ne bi smela biti potrebna rešitev za obnovitev podatkov, vendar če teh podatkov ni bilo varnostno kopirano in bi se zgodilo, da bi se vse skupaj uničilo, ne skrbite, ker je verjetno, da vam lahko pomaga Stellar Data Recovery.

comment trouver le dpi de ma souris

Zvezdnik ima široko paleto obnovitvenih orodij za obnovitev večine vrst datotek s katerega koli izmed najbolj priljubljenih pomnilniških medijev. Če so bile fotografije pomotoma izbrisane, imajo programsko opremo, ki posebej obnavlja fotografije v sistemih Windows ali Mac. Če ste izgubili generične datoteke, kot so besedilni dokumenti, preglednice ali datoteke PDF, jih mora njihova programska oprema za obnovitev podatkov obnoviti.Obstajajo tudi pripomočki za popravilo datotek, ki so morda iz kakršnega koli razloga poškodovane. Imate poškodovano datoteko .pst? Pripomoček Stellar Outlook PST Repair je na voljo za vas. Imate poškodovano datoteko Excel? Na voljo je pripomoček Stellar Phoenix Excel Repair. Dobiš sliko?

Domača različica sistema za obnovitev podatkov Stellar Phoenix Windows

Ta programska oprema vam omogoča obnovitev izgubljenih in izbrisanih datotek, fotografij, glasbe in videoposnetkov v primeru izgube podatkov, na primer nenamernega brisanja, poškodbe diska ali formatiranja nosilcev podatkov itd. Iz računalnikov s sistemom Windows. Ta pripomoček si opomore s trdih diskov Windows, pogonov USB, pomnilniških kartic, digitalnih kamer in mobilnih telefonov. Možnosti običajnega in naprednega optičnega branja. Običajno skeniranje vam v nekaj trenutkih omogoči skoraj vse, kar ste izgubili iz sistema Windows, medtem ko boste morda prešli na napredni pregled, ko boste obravnavali težje obnovljive elemente.

Obnovitev podatkov Stellar Phoenix Mac

Ta programska oprema za Mac omogoča obnovitev izgubljenih, manjkajočih ali izbrisanih datotek in map s trdih diskov Mac in drugih izmenljivih medijev. Po skoraj vseh primerih izgube podatkov lahko obnovite vse vrste datotek, vključno z dokumenti, e-pošto, fotografijo, glasbo in videoposnetki. Ta vseobsegajoči pripomoček obnavlja izgubljene podatke iz zvezkov, ki so poškodovani, poškodovani, izbrisani in celo preoblikovani. Ta reševalec podatkov za Mac deluje, ko je vaš sistem prizadel programsko napako, nenamerno formatiranje pogona ali podobno katastrofo, da bi izbrisal vse nedavno izbrisane datoteke s prvotnimi imeni.

comment changer dpi windows 10

Obnovitev fotografij Zvezdni Phoenix

Ta programska oprema vam omogoča, da obnovite izgubljene ali izbrisane fotografije, videoposnetke in druge večpredstavnostne datoteke, v katerih ste računalnik, in druge snemljive naprave za shranjevanje, kot so pomnilniške kartice, digitalni fotoaparati, zunanji trdi diski, pogoni USB in pametni telefoni. Dokler lahko računalnik prepozna naprave, lahko datoteke obnovite. Preprosto povejte pripomočku, kaj naj optično prebere, in pokaže, katere datoteke je mogoče obnoviti. Ima možnost obnovitve večine video in foto formatov, kot so GOM, iTunes, MP4, MPEG, MOI, MOV, VLC, 3GP, JPG, JPEG, CRW, NRW, TIFF in še več. Mac in Windows različice so na voljo.

Obnovitev programa PST za Zvezdni Phoenix

Ta pripomoček vam omogoča skeniranje in obnovo poškodovanih ali nedostopnih datotek Outlook PST, ki so se morda poškodovale zaradi okužb z virusi, napak programske ali strojne opreme, nenadnih izklopov sistema, izpadov napajanja, poškodovanih naprav in drugih sistemskih ranljivosti. Z uporabnikom prijaznim vmesnikom je enostaven za pomoč pri obnovitvi pošte. Stellar Phoenix Outlook PST Recovery lahko obnovi e-poštne podatke iz datoteke PST, tudi če je zaščitena z geslom, in podatke shrani v novo datoteko PST z nepoškodovano prvotno obliko. Izvede globoko skeniranje poškodovanih ali nedostopnih datotek PST in obnovi vse podatke, vključno z e-pošto, priloženo vsebino, stiki, razporejenimi nalogami, prilagojenimi koledarji in drugimi podatki, tudi če so izbrisani.

V programu Stellar Data Recovery je na voljo veliko drugih orodij za pomoč pri obnovitvi diska, obnovitvi in ​​popravilu e-pošte, obnovitvi gesel, popravi zbirke podatkov in še več. Na voljo so tudi orodja za profesionalno in tehnično uporabo. Ustavite se na njihovem spletnem mestu in si oglejte vsa razpoložljiva orodja za obnovo in popravilo.