Ta aplikacija je blokirana zaradi vaše zaščite

This App Has Been Blocked

Med vsemi opozorili in prekleto 24-urno novico smo postali cinični. Torej, ko se prikaže obvestilo, ki vam prepreči opravljanje vaše naloge 'zaradi vaše zaščite', je povsem naravno, da ga dvomite.

Ali ste morda iz šole misli, da če je na zaslonu, mora biti res? Sem spadata obe miselni šoli.clé win 10 ne fonctionne pas

Koda napake »Ta aplikacija je blokirana zaradi vaše zaščite« sicer prihaja iz programske opreme vašega računalnika, vendar je lahko tudi del večjega dnevnega reda. Tu se zgodi, da lahko varnostna programska oprema zmede nize aplikacije, ki jo poskušate uporabiti za viruse.

Toda včasih so dejansko virusi.

Sorodno branje: Upravljanje gesel v Googlu - Naučite se, zakaj in kako to storiti

Kdaj me programska oprema ščiti?

Kako vedeti? Če poskušate prenesti nov del zakonite programske opreme in prejmete kodo »Ta aplikacija je blokirana zaradi vaše zaščite«, se pogosto prikaže sporočilo »Obrnite se na skrbnika«.

Zdi se kot dober nasvet. Razen, to je vaš stroj. Ste skrbnik. Ribje.

Če prejmete to sporočilo, ko poskušate uporabiti preverjeno aplikacijo, ste lahko prepričani, da protivirusna oprema, na primer preglednik vozovnic, ki daje globe na večini javnih prevoznih sredstev, jemlje svoje delo preveč resno.

Preden poskušate sklepati in obtoževati nedolžne javne delavce, pomislite, od kod je vloga. Je bilo to zaupanja vredno spletno mesto?

Ali spletno mesto, ki je na vašem območju ponujalo tudi izboljšave in single? So bila pojavna okna? Pojavna okna so vedno darilo.

Ne pravimo, da ne obiskujte spletnih mest s pojavnimi okni, vendar vedite, da lahko škodujejo vašemu sistemu in vsekakor je možno, da kar koli, kar prenesete od tam, vpliva na vaš računalnik, ko govorimo.

Če temu ni tako in ste to dobili neposredno s spletne strani proizvajalca, ja. Imate težavo in pokazali vam bomo, kako jo rešiti.

Dovoli dostop

Dovoli dostop
Če želite odpraviti to težavo, lahko namestite ali zaženete aplikacijo iz povišan ukazni poziv , kar je nov izraz, ki ste se ga pravkar naučili za bližnjice, v tem primeru: Win + x ali, tipka Windows in tipka X hkrati.

Korak 1 : Pridobite celotno pot aplikacije. Verjetno veste, kako se imenuje aplikacija, a pot so njena navodila. Na primer: Sally’s Beauty Race, pot je lahko d: / programfiles (x79) firefox sally applications games.exe

Windows 10 ne me laisse pas réinitialiser

Ne bo nekaj takega, ker so to sestavljene poti, vendar bo videti podobno in vam bo toliko pomenilo. Toda za vaš računalnik in njegove gonilnike je razlika med varno aplikacijo in rdečo zastavico.

Odprite mesto aplikacije. Z desno miškino tipko kliknite bližnjico in izberite Lastnosti. Ko se odpre okno Lastnosti, boste našli celotno pot. Zapišite si, kasneje se bo pojavilo.

2. korak : Odprite povišano okno ukaznega poziva, veste, o čem zdaj govorim. V tem primeru: tipka Windows + X, nato pritisnite tipko A na tipkovnici.

3. korak : V okno za odpiranje vnesite celotno pot aplikacije, ki jo poskušate z vso silo namestiti, in pritisnite Enter.

Na primer: »C: Program Files (x86) Google Chrome Application chrome.exe«

Takoj, ko postavite pot, lahko zaprete okno in poskusite. Pravkar ste dobili prijavo na seznam gostov. Dobro opravljeno.

Odpravite težavo »Ta aplikacija je blokirana zaradi vaše zaščite« v pravilniku lokalne skupine

Odpravite težavo »Ta aplikacija je blokirana zaradi vaše zaščite« v pravilniku lokalne skupine
Drug način, kako se izogniti celotni stvari »Ta aplikacija je blokirana zaradi vaše zaščite«, je spreminjanje pravilnika lokalne skupine. Kaj to pomeni?

Urejevalnik pravilnikov skupine naredi za računalniško programsko opremo enako kot pravilnik skupine za vaše delo. Poskrbi, da smo vsi na isti strani. V idealnem primeru.

Kako do njega? No, obstaja nekaj načinov, danes pa smo se resnično ukvarjali z bližnjicami, zato bomo delili hiter in enostaven način:

Korak 1 : Prikličite pogovorno okno Run s pritiskom na kombinacijo tipk Windows + R.

2. korak : V polje vnesite gpedit.msc in kliknite V redu. Tam boste videli lokalnega urejevalnika pravilnika skupine.

Zdaj, ko ste to že vstali, pojdimo naprej.

3. korak : V levem podoknu urejevalnika pravilnikov lokalnih skupin pojdite na: Konfiguracija računalnika> Nastavitve sistema Windows> Varnostne nastavitve> Lokalni pravilniki> Varnostne možnosti.

Na desni plošči dvokliknite Nadzor uporabniškega računa: Zaženite vse skrbnike v načinu odobritve skrbnika.

4. korak : Varnostno nastavitev preklopite na Onemogočeno in kliknite V redu.

Ko končate, zaprite urejevalnik pravilnikov lokalnih skupin in znova zaženite sistem.

Opomba : Če spremenite zgornji pravilnik, se bo tudi UAC samodejno izklopil.

impossible de se connecter au compte microsoft sur windows 10

Prepričajte se, da ste previdni pri onemogočanju kakršne koli protivirusne programske opreme, ki je dejansko ne puščate nobenih grozov!