Notranja napaka načrtovalnika videoposnetkov: kaj storiti

Video Scheduler Internal Error

Občasno se lahko v naših računalnikih pojavijo težave, ki lahko postanejo zelo moteče. Kljub temu gre običajno za težave, ki jih lahko rešimo s pomočjo nekaterih postopkov za odpravljanje težav in njihovo reševanje.

Na srečo smo tu, da vam pomagamo pri tem postopku s petimi različnimi metodami. Vsak od teh načinov preveri nekaj malce drugačnega, da lahko težavo napadete iz več smeri. Verjetno je, da vam bo ena od teh metod lahko rešila težavo, da se boste lahko vrnili k delu, igranju iger ali brskanju.Kaj se zgodi, ko imate notranjo napako načrtovalnika videoposnetkov

Če znova zaženete računalnik in ugotovite, da nekaj minut zamrzne, boste morda imeli težave s sistemom za načrtovanje videoposnetkov. V nekaterih primerih lahko dobite tudi modri zaslon, ki vam sporoča, da je prišlo do težave.

Obstajajo številne težave, ki lahko povzročijo težave z načrtovalnikom videoposnetkov. Vključujejo lahko poškodovane sistemske datoteke ali zlonamerno programsko opremo, ki je začela okužiti vaš računalnik. Poleg tega lahko težavo povzročijo tudi težave z grafične kartice, programske ali strojne opreme, ki je na nek način nezdružljiva z vašim računalnikom ali ima težave z registrskimi ključi, ki jih imate za Windows.

S spodaj navedenimi metodami lahko preverite, kaj lahko povzroča težavo z načrtovalnikom videoposnetkov. Ko najdete rešitev, lahko tudi odpravite težavo, da bo računalnik spet pravilno deloval.

Sorodno branje: Kaj je Superfetch?

Kaj lahko storite glede tega

Čeprav je to lahko moteča težava, lahko za njeno reševanje uporabite veliko načinov. Sledite korakom v teh metodah in po vsakem preverite, ali je bila težava odpravljena. Tako na koncu ne naredite več, kot bi morali.

Poiščite korupcijo

Če je kjer koli v računalniku korupcija, lahko to povzroči težave z načrtovalnikom videoposnetkov. Zaradi tega boste morali zagnati preverjanje morebitnih poškodb.

Prvi korak

Začnite tako, da hkrati pritisnete »S« in tipko Windows.

1 8

Drugi korak

Na tem mestu bi morali videti iskalno polje, vnesite »Ukazni poziv«.

utiliser rufus pour créer une clé USB amorçable

Z desno miškino tipko kliknite možnost ukaznega poziva, ki se odpre, in izberite možnost, ki vam omogoča, da zaženete program kot skrbnik. Pojavilo se bo polje, kjer boste morali izbrati »da«.

2 8

Tretji korak

Na tej točki se mora zagnati ukazni poziv. V program vnesite »chkdsk / f / r«. Nato pritisnite Y. Zdaj boste morali znova zagnati računalnik. S tem boste aktivirali preverjanje trdega diska.

3 8

Četrti korak

Dajte računalniku čas za ponovni zagon in v iskalno vrstico vnesite »Cmd«. Znova zaženite program ukaznega poziva kot skrbnik in v program vnesite »sfc / scannow«.

4 8

5. korak

Od tod bo naprava v vašem računalniku izvedla preverjanje in odpravila morebitne poškodbe, ki jih najde. To lahko traja nekaj časa, zato je morda dobro, če se še kaj lotite in se po končani nalogi vrnete v računalnik.

Zaženite skeniranje

V nekaterih primerih lahko ugotovite, da so težave z načrtovalnikom videoposnetkov posledica okužbe z zlonamerno programsko opremo, ki je niste poznali. Če želite poiskati takšno okužbo, morate samo iskati.

Prvi korak

Za začetek vnesite » Windows Defender «V iskanje, ki ga najdete v opravilni vrstici.

5 8

Drugi korak

Odprite Windows Defender. Na levi strani kliknite možnost »Odkrivanje virusov in groženj«.

6 6

Tretji korak

Pod možnostjo izvajanja običajnega skeniranja lahko izberete tudi »zagon naprednega skeniranja«. Izberite to izbiro.

7 5

Četrti korak

Izberite možnost za zagon celotnega pregleda in počakajte, da se pregled zaključi.

8 5

installer skype entreprise 2016

5. korak

Od tega trenutka vas bo Defender vodil skozi postopek obdelave najdene zlonamerne programske opreme. V nasprotnem primeru je čas, da preidemo na naslednjo metodo.

Posodobitve sistema Windows

Če so v računalniku zastareli sistemi ali pa preprosto ne delujejo povsem tako, kot želite. To lahko povzroči težave, kot je napaka razporejevalnika videoposnetkov, zato je pomembno, da zagotovite, da je vse posodobljeno. Na srečo to ni težaven postopek.

Prvi korak

Začnite s hkratnim pritiskom tipk I in Windows. To bo prikazalo vaše nastavitve.

9 5

Drugi korak

Izberite možnost »Posodobitev in varnost«.

10 4

Tretji korak

Na desni strani boste morali klikniti »preveri posodobitve«. Na tej točki bo program poiskal potrebne posodobitve sistema Windows in jih začel prenašati.

Ko bodo posodobitve za Windows pripravljene, boste morali znova zagnati računalnik, da jih boste lahko popolnoma namestili. Nato lahko preverite, ali je težava odpravljena.

11 5

Počisti nedavno strojno opremo

Včasih lahko težave povzroča nedavno nameščena strojna ali programska oprema. Zaradi tega je morda dobro preveriti strojno in programsko opremo, ki ste jo namestili, in jih odstraniti, da bi rešili težave z razporejevalnikom videoposnetkov.

Prvi korak

V iskanju, ki ga najdete v opravilni vrstici, vnesite »Aplikacije in funkcije«. Nato kliknite rezultat, ki se prikaže. Pojdite lahko tudi skozi »Vse aplikacije«.

12 4

Drugi korak

Tu boste našli seznam nameščene strojne in programske opreme. Preden začnete, bo najbolje, če razvrstite po »novo«, saj je najverjetneje težavo povzročilo nekaj nedavnega.

Preglejte najnovejše namestitve in odstranite vse, kar se vam zdi sumljivo. V nekaterih primerih lahko odstranite vse od datuma začetka težave.

mon icône d'alimentation a disparu windows 10

13 3

Tretji korak

Nato boste morali znova zagnati računalnik in preveriti, ali je težava odpravljena. To boste morda morali storiti večkrat, razen če ne želite odstraniti več elementov hkrati.

Viri