Kaj storiti, ko se neskladje ne bo odprlo

What Do When Discord Won T Open

Discord je postal izjemno priljubljena aplikacija za besedilno in glasovno komunikacijo. Tam, kjer je nekoč vladal Skype, je ta aplikacija prevzela in obstajala že nekaj časa. Ta se pogosto uporablja za najrazličnejše namene, od iger do klepetov na temo.

Kljub temu lahko Discord ima težave kot kateri koli drug program. Morda boste ugotovili, da se Discord noče odpreti, če v preteklosti ni imel nobenih težav. Ne skrbite z naslednjimi nasveti, težavo boste lahko našli in rešili brez večjih težav.Sorodno branje: Kako odstraniti Roblox

iphone désactivé la connexion à itunes ne fonctionne pas

Kazalo

Preizkusite svoje poverilnice v spletni različici

V nekaterih primerih lahko uporabniki Discorda ugotovijo, da lahko samo odpiranje spletne različice Discord v celoti reši njihov problem. Morda se vam niti ne bo treba dejansko prijaviti, vendar to verjetno ne bo škodilo situaciji. V bistvu vlečenje spletne različice omogoča ponastavitev programa, zaradi česar aplikacija Discord znova deluje. To je odlična prva možnost za preizkus, saj je precej preprosta in hitra.

Ubijte opravilo v upravitelju opravil

Morda boste ugotovili, da se aplikacija Discord zažene, ko jo izberete, vendar dejansko ne deluje tako, kot bi morala. Posledično boste morda ugotovili, da morate nalogo končati in jo nato znova zagnati. Za to lahko uporabite nekaj različnih metod.

Preberite članek: Kaj storiti, ko se Malwarebytes ne more povezati s storitvijo

Prva metoda

Ta prva metoda je enostavnejša od obeh. Verjetno ste v preteklosti to metodo uporabljali za druge vrste procesov. Zaradi tega je najbolje, da najprej preizkusite to.

Prvi korak

Na tipkovnici hkrati pritisnite CTRL, ALT in DEL. To bi moralo prikazati meni, ki vam omogoča odprite upravitelja opravil. Nekateri uporabniki lahko hkrati uporabijo CTRL, Shift in Esc, da neposredno odprejo upravitelja opravil.

Odprite zavihek procesi v upravitelju opravil in poiščite aplikacijo Discord.

1 9

Drugi korak

Z desno miškino tipko kliknite postopek razdora in kliknite »končaj opravilo«. Poskrbite, da boste to storili za vsak postopek Discord, ki ga vidite, saj je včasih lahko več.

Poskusite znova zagnati Discord, da preverite, ali je težava odpravljena.

2 9

Druga metoda

Če vam prva metoda iz nekega razloga ne uspe, poskusite to metodo.

windows + r ne fonctionne pas

Prvi korak

Hkrati pritisnite tipko 'Windows' in 'R'. V polje, ki se odpre, vnesite »Cmd« in pritisnite »Enter«.

V naslednje polje vnesite »taskkill / F / IM discord.exe«. Pritisnite Enter.

3 9

Drugi korak

Poskusite zagnati Discord.

Oglejte si podatke o svojih aplikacijah

V poskusih, da bi Discord znova zaživel, redko poskusite odstraniti in znova namestiti aplikacijo. Vendar to morda ne bo delovalo, če ne boste izbrisali tudi podatkov o aplikacijah, ki jih med postopkom pogosto lahko zamudite.

Tukaj je opisano, kako odstranite aplikacijo in podatke o njej, tako da boste lahko pravilno vstavili.

Prvi korak

Hkrati pritisnite tipko 'Windows' in 'R'. V polje, ki se prikaže, vnesite »appwiz.cpl« in pritisnite enter.

Na seznamu poiščite aplikacijo za discord in kliknite nanjo, da potrdite odstranitev. Na tej točki boste morali počakati, da se Discord odstrani.

4 9

Drugi korak

Zdaj še enkrat pritisnite tipko 'Windows' in 'R'. Tokrat vnesite '% appdata%' in pritisnite enter.

Če iz nekega razloga ne vidite nobene mape, boste morali pritisniti in držati »Windows«, pritisniti »E«, izbrati »Pogled« in se nato odločiti za ogled skritih elementov. Nato poskusite prva dva koraka.

Poiščite mapo za Discord in jo kliknite z desno miškino tipko. Nato izberite možnost, da jo izbrišete, ki se prikaže.

Vodili vas bodo skozi nekaj pozivov za izbris informacij. Samo jim sledite. Nato znova zaženite računalnik in v celoti znova namestite aplikacijo Discord.

5 9

Spremenite čas in datum

Čeprav se morda zdi čudno, da si ga lahko ogledate, lahko nastavitve ure in datuma igrajo pomembno vlogo pri težavah, ki se dogajajo z aplikacijo Discord. Ker je tako enostavno prilagoditi, se splača preizkusiti.

Za to morate le pritisniti »Windows« in »I«. Izberite možnost z naslovom »Čas in jezik«. Nato vklopite možnost samodejne nastavitve ure.

Poskusite onemogočiti proxy

Druga metoda, ki jo lahko poskusite, je onemogočiti VPN-je in proxyje. V nekaterih primerih ti dodatki morda ne bodo dobro delovali skupaj z Discordom. Ko se to zgodi, lahko Discord preprosto sploh ne deluje, kar lahko za uporabnike postane moteče. Preprosto onemogočite VPN-je ali proxyje, ki jih imate na mestu, in nato še enkrat preizkusite Discord.

Ponastavite svoj DNS

V nastavitvah DNS obstaja še ena težava, zaradi katere lahko Discord ne deluje dobro. Včasih se lahko te nastavitve poškodujejo, kar lahko prepreči dostop programov, kot je Discord, do interneta. Ko se to zgodi, boste morali ponastaviti DNS, da bo Discord spet dobro deloval.

Prvi korak

Hkrati pritisnite »Windows« in »R«. V pojavno okno vnesite »Cmd« in pritisnite enter.

deuxième disque dur n'apparaissant pas dans la gestion des disques

6 7

Drugi korak

Nato vnesite 'ipconfig / flushdns' in pritisnite enter. S tem se bo začel postopek ponastavitve DNS.

Verjetno boste morali malo počakati, da se ta postopek zaključi. Ko končate, lahko še enkrat poskusite uporabiti Discord.

7 6

Zaključek

Če imate še vedno težave, se morda splača obrniti na enega od njih Discord storitve za stranke ali storitve za stranke za vaš računalnik (Windows ali Mac). Morda boste ugotovili, da težave povzroča druga aplikacija ali nastavitev, zato ne pozabite, kaj ste morda namestili v času, ko je Discord začel imeti težave. Z dovolj sproščanja bi lahko težavo rešili brez prevelike težave.

Viri