Kaj storiti, ko YouTube ne deluje v Chromu

What Do When Youtube Is Not Working Chrome

Veliko jih je, ki imajo raje brskalnik Chrome kot druge, ki so na voljo. Obstaja veliko popolnoma izvedljivih razlogov, zakaj bi imeli to prednost. V primerjavi z možnostmi, kot je Internet Explorer, ni mogoče zanikati, da je Chrome pogosto priljubljen za tiste, ki imajo izbiro.

Vendar ima lahko tudi ta odličen brskalnik včasih težave. Na primer, včasih lahko ugotovite, da YouTube ne deluje pravilno, ko ga poskušate uporabiti v Chromu. Ne bojte se! Obstajajo možnosti, ki vam omogočajo, da težavo rešite brez preveč težav.Preberite in izvedeli boste, kaj morate storiti, da popravite YouTube v Chromu!

Kazalo

Le cache du magasin de fenêtres peut être endommagé

Imate težave z YouTubom?

Nastavljate se, da si ogledate svojega najljubšega YouTuberja, le da boste ugotovili, da YouTube preprosto ne bo deloval. Čeprav je to lahko moteč problem, ima lahko tudi številne rešitve. Sledite in preizkusite naslednje metode.

Popravljanje YouTuba v Chromu

Obstajajo trije glavni načini, ki jih lahko preizkusite med reševanjem težav z YouTubom v Chromu. Dobra novica je, da je večina sorazmerno preprostih, zato lahko preprosto začnete. Po vsakem preverite YouTube, ali je težava odpravljena.

Sorodno branje: Kaj je Google Chrome Helper?

Poskusite znova zagnati Chrome

Včasih morate le ugasniti brskalnik in ga znova zagnati, da rešite težavo. Če ta rešitev deluje za vas, je še toliko bolje, ker je neverjetno enostavna rešitev, da jo izkoristite, ko jo potrebujete.

Korak 1

Zaprite brskalnik Chrome. Sem spadajo vsi zavihki, ki ste jih morda odprli.

1 12

2. korak

Znova zaženite Chrome, vendar počakajte, preden obnovite vse zavihke, ki ste jih morda že imeli. Namesto tega preverite YouTube, ali bo deloval.

2 12

3. korak

Če prejšnji koraki niso uspeli, boste morda morali poskusiti zapustiti brskalnik. V računalniku Mac morate hkrati pritisniti Command, Option in Escape. Pojavi se meni, v katerem so navedeni vsi programi, ki jih lahko zaprete. Od tu kliknite »Chrome« in izberite »Force Quit«.

Če uporabljate Windows, lahko hkrati pritisnete CTRL, ALT in DEL. V meniju, ki se odpre, izberite Upravitelj opravil. Od tam lahko z desno miškino tipko kliknete Chrome in izberete »Končaj opravilo«.

3 12

4. korak

Če imate še vedno težave, boste morda morali zagotoviti, da je brskalnik Chrome popolnoma posodobljen. Če želite to narediti, morate samo klikniti tri pike, ki jih najdete v zgornjem desnem kotu. To bo odprlo prelivni meni.

Realtek désactive la détection de la prise du panneau avant manquante

Od tam lahko kliknete Pomoč in O brskalniku Google Chrome. Tukaj boste lahko preverili, ali so na voljo posodobitve. Če vaš Chrome potrebuje enega, nadaljujte in dokončajte posodobitev. Če ne, je čas, da poskusite z naslednjo metodo.

4 12

Brisanje piškotkov

V nekaterih primerih lahko piškotki in drugi predpomnjeni podatki povzročajo težave v brskalniku in povzročajo težave z YouTubom. Ko se to zgodi, boste morali vzeti trenutek, da odstranite piškotke in datoteke, ki morda povzročajo težavo.

Za odstranitev piškotkov sledite tem korakom.

Korak 1

Najprej boste morali priti v pravi meni. Ko povlečete Chrome, boste v zgornjem desnem kotu našli serijo treh pik. Začnite tako, da izberete pike in nato kliknete na nastavitve. Od tam se pomaknite navzdol, dokler na strani z nastavitvami ne vidite »napredno«. Kliknite to možnost in videli boste razdelek »Izbriši podatke brskanja«. Izberite to možnost.

5 12

2. korak

Nato boste želeli prilagoditi izbire tako, da bodo samo »Piškotki« in »Predpomnjene slike / datoteke« označene.

6 10

3. korak

Zdaj boste želeli izbrati »Počisti podatke« in dovoliti brskalniku, da deluje. To lahko traja kratko sekundo ali minuto, odvisno od tega, koliko podatkov se izbriše.

7 9

4. korak

Ko je brisanje končano, izklopite Chrome in ga znova zaženite, nato znova preverite YouTube.

Preverjanje JavaScripta in pospeševanja

V običajnih okoliščinah je strojno pospeševanje, ki se uporablja v Chromu, zelo koristno. Če ste preizkusili vse druge metode in ste ugotovili, da niso pomagale, je rešitev morda težava z izklopom.

Korak 1

Tako kot pri piškotkih boste tudi vi morali vstopiti v svoje Napredne nastavitve za Chrome da boste imeli dostop do strojne opreme in JavaScript. Če želite priti tja, v zgornjem desnem kotu izberite trojne pike in pojdite na »Nastavitve«. Nato se pomaknite navzdol do »napredno« in izberite to.

8 8

2. korak

V razdelku »Sistem« najdete možnost za uporabo strojnega pospeševanja. Samo kliknite drsnik na desni, da ga izklopite.

9 8

3. korak

Nato boste želeli vklopiti JavaScript. Na napredni strani se pomaknite navzgor do »zasebnost in varnost«. Tu boste videli možnost »Nastavitve spletnega mesta«. Kliknite puščico poleg te izbire.

V meniju, ki se odpre, boste videli »JavaScript«. Kliknite drsnik in ga nastavite na 'dovoljeno', če še ni.

10 7

4. korak

Znova zaženite brskalnik chrome in preverite YouTube.

le processus hôte pour les services Windows a cessé de fonctionner sous Windows 7

Druge možnosti za preizkus

Če imate še vedno težave z YouTubom, ki se izvaja v Chromu, obstaja še nekaj možnosti, s katerimi lahko poiščete težavo. To vključuje razširitve, ki se morda izvajajo v vašem brskalniku kot tudi ponovni zagon računalnika. Dobra novica je, da je preverjanje zanje precej enostavno.

Ponovni zagon računalnika

Ponovni zagon računalnika je enostavna, a ne okusna možnost. Preprosto odprite svoj meni Start in izberite znova zaženi. Dovolite, da se računalnik izklopi in znova zažene, nato znova preizkusite YouTube.

Testiranje načina brez beleženja zgodovine

Lahko tudi poskusite uporabiti način brez beleženja zgodovine , ki preprečuje uporabo razširitev in piškotkov ali zavzemanje prostora. Če ugotovite, da YouTube deluje v načinu brez beleženja zgodovine, je težava verjetno posledica problematičnih razširitev Chroma, ki jih lahko onemogočite za rešitev težave.

Viri