Kaj je Microsoft Project: Vse, kar morate vedeti

What Is Microsoft Project

Poenostavitev vodenja projektov je stalni cilj vsakega podjetja. Ko se naenkrat odvija veliko obsežnih in okornih projektov, lahko podjetje na koncu povzroči drage zamude, preprosto zato, ker je tako težko vzdrževati vse dele v redu.

Microsoft ProjectZa lajšanje te težave obstajajo številne metode, morda pa je najboljši preprosto kupiti enega izmed njih najnovejše izdaje Microsoft Project.

Z Microsoft Project imate takoj na voljo številna uporabna orodja, ki vam lahko pomagajo organizirati projekte in jih z največjo učinkovitostjo nadaljevati.

Ko ste pripravljeni nakupni projekt , po najboljših cenah obiščite SoftwareKeep.com. Če pa želite najprej izvedeti več o programu, preberite naprej.

Microsoftove projektne zmogljivosti

Microsoft Project je sposoben zajeti vse podatke iz vaših projektov in vam jih na razumljiv način vrniti.

Ne glede na to, ali gre za proračun, plače, zaloge ali časovni okvir, vam Project lahko pomaga, da vse ohranite pošteno. To pomeni, da bo vaše podjetje delovalo toliko bolj učinkovito.

Prejeli boste vgrajene predloge ki vam omogočajo, da na dinamičen način prikažete dogajanje v vašem projektu, orodje za razporejanje pa vam omogoča, da načrtujete celoten projekt od začetka do konca.

S projektom lahko predčasno vidite naloge in dodelite sredstva (delavce, opremo, materiale itd.), Ki so potrebna za izvedbo dela, še preden se je začelo.

Izdaje Microsoft Project

Vse izdaje od leta 2010 so še vedno zelo priljubljene in ostajajo aktivne. Vendar se očitno izboljšajo in pridobijo funkcije z vsako novo izdajo. Če se želite odločiti za najboljšo izdajo za vas in vaše podjetje, si oglejte te preglede.

Microsoft Project 2010

Ta različica Project je še vedno v uporabi po skoraj desetletju in to z dobrim razlogom. Lastnosti so odlične.

Z letom 2010 lahko sestavite lahko razumljive časovnice od začetka do konca, vključno z gradnjo hipotetičnih projektov. Te hipotetične scenarije je mogoče uporabiti na več načinov.

Na primer, vire lahko povlečete in spustite, da vidite, kako se bodo odvijali različni scenariji. Prav tako lahko različne naloge aktivirate ali neaktivno vidite, kako bo to vplivalo na vaš urnik, vire in proračun.

le contrôle du volume a disparu windows 10

Vendar ti projekti niso nujno hipotetični. Projekt lahko ustvarite tudi z informacijami o rezerviranih mestih, ko vse podrobnosti o prihajajočem projektu še niso jasne.

Poleg tega lahko z inšpektorjem opravil ugotovite, kje v projektu obstajajo konflikti, in jih enostavno odpravite. Tako boste prihranili čas za kasnejše spoprijemanje s tovrstnimi napakami.

Na koncu lahko s sinhronizacijo Sharepoint projekt objavite kot seznam opravil in ga delite tako, da redno prejemate povratne informacije članov ekipe.

gestionnaire de tâches windows 10 processeur élevé

Na splošno je Project 2010 odličen program za osnovne potrebe načrtovanja projektov, čeprav je v poznejših izdajah, kot je Project 2013, veliko več funkcij.

Microsoft Project 2013

Ta različica se začne z vse večjim zanimanjem Microsofta za izboljšanje komunikacijskih možnosti. Z letom 2013 lahko Lync Integration uporabljate za sporočanje neposrednih sporočil drugim v vašem podjetju, da dobite takojšnje odgovore na vaša vprašanja.

Časovne roke in urnike projekta lahko delite tudi na spletnih sestankih ali drugje s povečano uporabo SkyDrive in Sharepoint.

K temu pripomore povečana uporaba shranjevanja v oblaku. Ko je na voljo tudi Project Online, lahko svoje delo vzamete kamor koli in ste še naprej nenehno povezani s svojo ekipo.

Leto 2013 pa se ne ustavi samo s komunikacijo. Imate tudi neverjetno uporabno funkcijo Poročila, ki vam ponuja nove načine za vizualizacijo vaših projektov. Možnosti poročila vključujejo:

  • Pogoreti: Oglejte si vse načrtovano, dokončano in levo kot črte na grafu, da boste bolje razumeli, kje v projektu ste.
  • Pregled stroškov: Oglejte si vse, kar je povezano z vašim proračunom, vključno z načrtovanimi stroški, preostalimi stroški, dejanskimi stroški, kumulativnimi stroški, osnovnimi stroški in odstotkom zaključka projekta. Tako lahko veste, ali izpolnjujete proračunske cilje.
  • Pregled projekta: Oglejte si, koliko vašega projekta je končano, katerim mejnikom se približujete in katere naloge so zaostale za vašimi roki.
  • Prihajajoče naloge: Oglejte si, kaj je bilo končano ta teden, kaj prihaja v roke in kako daleč je in kakšne naloge se začnejo naslednji teden. Odličen pogled na vaše neposredne prioritete.
  • Pregled dela: Oglejte si vse o svojih nalogah na najvišji ravni, da boste lahko vedeli, kako daleč ste in kaj je še treba storiti.

Nazadnje Trace Track Path vam omogoča, da označite pot opravila, tako da si lahko ogledate celotno zgodovino te naloge, pa tudi, kaj prihaja na tej poti.

Kot lahko vidite, Project 2013 izda več ključnih dodatkov k izdaji Project 2010.

Če se želite poglobiti v podatke svojih projektov in učinkoviteje komunicirati s svojimi projektnimi skupinami, je leto 2013 velik napredek v letu 2010 in odlična splošna izbira. Vendar pa ima leto 2016 še veliko ponudbe.

Microsoft Project 2016

Ta izdaja še enkrat izboljšuje komunikacijo in upravljanje podatkov. Ena najboljših novih funkcij je funkcija vključevanja virov, ki vam omogoča, da zahtevate vir. Ko je ta vir odobren, ga zaklenite za prihajajoče naloge.

Na podlagi tega obstaja tudi upravitelj virov, ki omogoča odobritev ali odziv aplikacij za vire, hkrati pa določa zmogljivosti, ki so na voljo za vire.Poleg tega vam 2016 ponuja možnost, da hkrati delate z več časovnimi premicami, hkrati pa vam omogoča več prilagoditev s časovnimi obdobji.

Tudi nova analiza podatkov se tam ne konča. Z novo funkcijo toplotnega zemljevida lahko bolj neposredno vidite, kako se uporabljajo vsi vaši viri.Vse to prihaja z dodatnimi prednostmi Posodobitve za Office 2016 , vključno s funkcijo Povej mi. To pospeši iskanje orodij in funkcij.

Če iščete najboljše od vsega Microsoft Project z vso komunikacijo , analiza podatkov in funkcije na voljo, potem je Project 2016 izdaja za vas.

Nakup Microsoft Project od SoftwareKeep

Ne glede na to, pri kateri izdaji projekta se dogovorite, ga kupite pri SoftwareKeep.com, kjer kjer koli v spletu zagotavljamo najnižje cene za vse vaše potrebe po programski opremi.

Imamo tudi strokovnjake, ki so vam pripravljeni pomagati izbiro prave programske opreme in ga pravilno namestite, tako da ga lahko začnete uporabljati takoj, ko pritisnete gumb za prenos.

Microsoft Project 2019

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne iščite dlje od SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.