Kaj je WiFi Direct v operacijskem sistemu Windows 10?

What Is Wifi Direct Windows 10

Dandanes se uporablja več novih naprav WiFi Direct kot kdaj koli prej. Wi-Fi Direct omogoča, da dve napravi vzpostavita a neposreden, peer-to-peer WiFi povezava brez potrebe po brezžični usmerjevalnik . To pomeni, da WiFi zdaj postaja način brezžične komunikacije, podobno kot uporaba Bluetootha.

comment augmenter le dpi sur la souris

WiFi Direct je v konceptu podoben ' za to ”Način WiFi. V nasprotju s priložnostno povezavo WiFi pa WiFi Direct ponuja enostavnejši način iskanja naprav v bližini in povezave s temi napravami.Obstajajo različne vrste aplikacij WiFi Direct, toda kaj točno je WiFi Direct Windows 10, kako deluje, kako ga povežete? Preberite, če želite najti več.

Ali WiFi Direct podpira Windows 10?

WiFi Direct je podprtWindows 10 IoT Core naprave z uporabo WiFi DirectUSB WiFi adapter . Če želite zagotoviti, da je omogočen WiFi Direct, se morata zgoditi dve stvari.

  1. Strojna oprema USB WiFi adapterja mora podpirati WiFi Direct in
  2. Ustrezni gonilnik USB WiFi adapterja mora podpirati WiFi Direct .

WiFi Direct ponuja storitev za povezavo WiFi med napravami, ki ne zahteva a Brezžična dostopna točka (brezžični AP) za nastavitev povezave.

Kaj je Wi-Fi Direct

WiFi Direct v sistemu Windows 10 omogoča uporabnikom Win 10 enako izkušnjo WiFi povezljivost ki jih uporabljajo številne druge naprave. Z njim lahko računalnik nastavite na televizor ali pa ga uporabite za internetno povezljivost, ki ima veliko boljšo varnost. Pravzaprav vam WiFi Direct omogoča, da se z osebnim računalnikom povežete s katero koli drugo napravo veliko bolje in lažje kot celo Bluetooth.

la luminosité de mon ordinateur ne change pas windows 10

WiFi Direct SetUp

  1. Vklopite napravo, ki jo želite povezati z računalnikom.
  2. Pomaknite se do Nastavitve, Omrežje, in Internet, in izberite Upravljanje Nastavitve WiFi .
  3. Pobrskajte po meniju, da odkrijete Alternativa Wi-Fi Direct . Omogočite Wi-Fi Direct po posebnih navodilih za svojo napravo.
  4. Upoštevajte ime omrežja (SSID) in geslo. Potrebovali jih boste.
  5. Vklopite računalnik. Odprite vrvico čarobnih oken sistema Windows in kliknite » Iskanje 'In vnesite' Brezžično. 'Izberi' Upravljanje brezžičnih omrežij 'Med možnostmi.
  6. Kliknite » Dodaj, «Nato izberite omrežje Wi-Fi v svoji napravi Wi-Fi Direct in vnesite geslo. Vaš računalnik je zdaj povezan z omrežjem Wi-Fi Direct.

Prednosti uporabe WiFi Direct so številne. je lažje in učinkovitejši od Bluetooth in lahko enostavno prenese prenos velikih količin podatkov. Z Wifi Direct boste lahko računalnik povezali s katero koli napravo in uživali v hitrejši brezžični povezljivosti in večji storilnosti.

Za več takšnih novic se naročite na naše glasilo.