Kaj je Unsecapp in ga lahko odstranite?

What S Unsecapp Can You Remove It

Kot uporabnik sistema Windows lahko naletite na težavo, pri kateri se program v vaši napravi pojavi od nikoder. Vaša naprava začne v kratkem času nalagati programe, ki vam lahko povzročijo neprijetnosti med delom.

Program lahko porabi tudi preveč pomnilnika procesorja, zaradi česar se naprava pregreje. Eden od programov, ki se lahko prikaže na vašem računalniku, je unsecapp.exe . Ta program se običajno pojavi nenadoma, če uporabljate protivirusne programe, kot je Avast.Kazalo

Kaj je sporočilo o napaki med izvajanjem unsecapp.exe?

Zahtevani vir je v uporabi

Unsecapp pomeni 'Universal Sink za sprejemanje povratnih klicev iz aplikacij.' Delo tega programa je sinhronizacija informacij med sistemom in oddaljenim računalnikom.

Ta program je del operacijskega sistema MS Windows, ki omogoča skriptiranje jezikov, kot sta VBScript in Windows PowerShell. Ko je ta program aktiviran, začne postopek »Sink za sprejem asinhronih povratnih klicev za odjemalsko aplikacijo MWI«.

Unsecapp.exe je sporočilo o napaki v času izvajanja Microsoft Office Access 2010, ki se pojavi med izvajanjem. Med izvajanjem pomeni, da se napake EXE sprožijo, ko poskušate naložiti unsecapp.exe, ko se MS Office Access 2010 izvaja ali zažene.

Ko se med izvajanjem programa zgodi napaka med izvajanjem unsecap.exe, se program nenavadno ustavi. To se zgodi, ker Microsoft Office Access 2010 pri zagonu ni mogel najti te datoteke.

Datoteka je lahko tudi poškodovana, kar povzroči predčasno prekinitev zagonskega postopka. Na koncu se MS Office Access ne bo zagnal, če napake ne bodo odpravljene.

Unsecapp.exe je vedno vnaprej nameščen v najnovejših različicah sistema Windows, kot so Windows 10, Windows 8 in Windows 8.1. To je bistvena programska oprema v računalniku, saj jo nekateri programi, nameščeni v računalniku, uporabljajo za komunikacijo z drugimi računalniki. Ne smete ga odstraniti, saj lahko povzroči težave z nekaterimi aplikacijami.

comment supprimer accès rapide windows 10

Zakaj bi unsecapp.exe začel nenadoma zagnati?

Razlog, zakaj boste nenadoma začeli videti unsecapp.exe, je nekaj novih aplikacij. Če ste namestili nekaj novih programov, bodo morda potrebovali pomoč za izvajanje določenih nalog.

Večina programov uporablja unsecapp.exe za komunikacijo z drugimi strežniki, aplikacije, kot je Steam, pa lahko povzročajo težave.

Je lahko unsecapp.exe nevaren?

Program unsecapp.exe ni škodljiv, saj ga je zgradila družba Microsoft Corporation. Zato je del primarnega okvira operacijskega sistema Windows.

Lahko pustite, da ostane tam, kjer je bila zgrajena. Unsecapp.exe se običajno nahaja v mapi sistema 32 ali na območju 'C: Windows System32 whem'. Če najdete ta program v drugi mapi, obstaja možnost, da ima vaš računalnik virus ali zlonamerno programsko opremo.

Hekerji lahko zlonamerno programsko opremo imenujejo z imeni, kot so zakonite datoteke vašega operacijskega sistema. Zaradi tega bodo morda videti resnične in morda ne boste sumili.

Če dobite takšno datoteko v drugem imeniku, jo morate odstraniti.

Mesto datoteke lahko določite tako, da v opravilni vrstici z desno miškino tipko kliknete datoteko unsecapp.exe. Nato kliknite »odpri lokacijo datoteke«. Če je v mapi 32 sistema, vam ni treba nič skrbeti.

Unsecapp.exe je lahko nevaren ali škodljiv, če se nahaja na drugem mestu, razen v sistemski mapi 32. Če imate to težavo, morate s protivirusnim programom opraviti pregled zlonamerne programske opreme.

Kako lahko zaznate katero koli sumljivo različico unsecapp.exe?

Ali je zlonamerna programska oprema le modna beseda za virus

Datoteka unsecapp.exe se konča z EXE. To kaže, da gre za izvedljivo datoteko.

Morda se sprašujete, ali gre morda za virus ali ne, ker večina datotek EXE potencialno skriva viruse. Kot smo že omenili, nekateri ustvarjalci virusov izkoristijo določene datoteke v računalniku in gradijo viruse, ki posnemajo njihova imena.

Spodaj so navedeni dejavniki, ki namigujejo, ali je unsecapp.exe različica virusa.

 • O datoteki ni podatkov
 • Program Unsecapp.exe se nahaja v podmapi
 • Program nima vidnega okna
 • Datoteka je shranjena v mapo Windows, v jedrni datoteki sistema Windows pa je ni
 • Unscepp.exe lahko natančno pregleduje programe in manipulira z drugimi programi
 • Aplikacija uporablja vrata za povezavo do interneta ali LAN-a ali z njega.
 • Unsecapp.exe se nahaja v podmapi C: Program Files ali C: Windows
 • Datoteka ni jedro datoteke Windows
 • Unsecapp.exe - Napaka aplikacije
 • Unsecapp.exe-Slaba slika
 • Unsecapp.exe - Pravilne inicializacije ni bilo mogoče pravilno inicializirati
 • Unsecapp.exe - Ni ga bilo mogoče najti
 • Ne najdem Unsecapp.exe

Če izpolnjujete katero koli od zgoraj omenjenih meril, je v računalniku morda virus in morate takoj ukrepati.

Nujno je vedno najti vir izdaje unsecapp.exe. Nobenega dvoma ni, da se večina napak, povezanih z unsecapp.exe, zgodi ob zagonu.

Vzrok je lahko slabo programiranje s strani korporacije Microsoft. Drugi vzroki, zaradi katerih bi lahko prišlo do te napake, so nenamerno odstranjevanje datoteke, prisotnost virusa ali poškodovane zlonamerne programske opreme ter zastarele ali poškodovane strojne opreme.

Redno posodabljanje računalnika je zato ključnega pomena.

Kako lahko rešite težavo z Usecapp.exe?

Odpravljanje te težave traja nekaj minut. Spodaj je nekaj korakov za odpravljanje težav.

Korak 1

Preden je prišlo do napake, obnovite računalnik na najnovejšo obnovitveno točko »posnetek« ali varnostno sliko.

Obnovitev sistema Windows lahko nudi nekatere ključne funkcije za lažje okrevanje po poškodovanih namestitvah sistema Windows. Ne pozabite, da je poškodovana datoteka morda razlog, da imate napako unsecapp.exe.

Če želite odpraviti to napako, boste morda želeli obnoviti računalnik tako, da je deloval prej. Ko ga obnovite, bo sistemske nastavitve in register zamenjal z različicami, shranjenimi na prejšnje datume.

Z obnovitvijo lahko dostopate do aplikacij, ki ste jih dobili z računalnikom, in tistih, ki ste jih namestili. Če obnovite računalnik, Windows ne bo znova nameščen in tudi datoteke ne bodo izbrisane.

Morda bodo izbrisani samo programi in aplikacije, ki ste jih namestili po datumu obnovitve. Na kratko, to je način za razveljavitev trenutnih sprememb sistema brez veliko truda.

Nadomešča vašo trenutno različico s starejšimi različicami programov in nastavitev. S tem bodo razveljavljene spremembe, ki bi lahko povzročile napako unsecapp.exe.

Upoštevajte spodnje nasvete za obnovitev nastavitev računalnika

 • V sistemu Windows kliknite gumb Start
 • Pojavilo se bo iskalno polje. Vnesite »Obnovitev sistema« in kliknite gumb Enter.
 • Med rezultati iskanja poiščite »Obnovitev sistema« in kliknite nanjo.
 • Če ste pozvani, vnesite skrbniško geslo. V nasprotnem primeru nadaljujte z naslednjim korakom.
 • Izberite ustrezno obnovitveno točko, tako da sledite korakom v čarovniku za obnovitev sistema.
 • Nato lahko računalnik obnovite na podano sliko.

Če s tem ne odpravite napake, pojdite na naslednji korak.

2. korak

Odstranite Microsoft Office 2010, če ste ga pred kratkim namestili

Običajno imate težave s programsko opremo v računalniku, težavo pa lahko reši odstranitev programa Microsoft Office 2010. Poškodovane datoteke v računalniku so lahko razlog, da imate težave.

Odstranitev in ponovna namestitev pozneje bi lahko nadomestila take datoteke. Spodaj so navedeni načini odstranjevanja MS Office 2010.

 • Odstranite MS Office v nastavitvah ali na nadzorni plošči

Vaš prvi način odstranjevanja programa MS office je uradni program za odstranjevanje. Najdete ga v programu in funkcijah v aplikacijah v nastavitvah sistema Windows 10 ali na nadzorni plošči.

Na seznamu izberite Microsoft Office in pritisnite gumb Odstrani. Prejeli boste poziv za potrditev, ali želite odstraniti MS Office iz računalnika. Pritisnite uninstall ali Yes, nato nadaljujte z odstranjevanjem. Če namestitvenega programa, vgrajenega v vaš računalnik, ne more odstraniti, poskusite z naslednjo metodo spodaj.

 • Odstranite Office z orodjem za podporo za odstranitev Microsoft Office

Microsoft ima čudovito orodje, s katerim se lahko ukvarjajo z odstranjevanjem. To orodje za odstranitev pisarne lahko v programu Office 2007, 2013. 2010, 2019 in 2016 odstrani programe MS Office.

To orodje lahko prenesete z uradne spletne strani Microsft. Po prenosu dvokliknite. Najprej bo namestil pomočnika za obnovitev in Microsoftovo podporo.

comment rendre le menu démarrer transparent windows 10

Zaženite izvedljivo še enkrat, kot da izberete različico Office, ki je bila zaznana. Kliknite Naprej. Preberite dana opozorila, potrdite polje in kliknite Naprej.

Postopek se bo končal po nekaj minutah. Prejeli boste opozorilo, da se bo računalnik znova zagnal.

Po ponovnem zagonu se to orodje prikaže z rezultati, ki prikazujejo postopek odstranitve. Videli boste tudi nekaj povezav za ponovno namestitev, če vam manjkajo DVD / CD / IMG / ISO skupaj z namestitvenimi datotekami.

Odstranite pomočnika za obnovitev in Microsoftovo podporo v meniju Nastavitve> Aplikacije ali Programi in funkcije.

 • Izbrišite Microsoft Office s programom FixIt

Microsoft je FixIt uporabljal pri odpravljanju težav in odpravljanju različnih pogostih težav, kot je odstranjevanje Officea. Žal je bil FixIt leta 2018 ustavljen v korist vgrajenih v sistem za odpravljanje težav.

FixIt kot majhna orodja, vsako osredotočeno na eno ali več specifičnih nalog. Zato morate uporabiti pravo različico za nameščeno različico sistema Windows in MS Office.

Za uporabo enega od teh orodij morate prenesti Fixit in dvokliknite datoteko MSI ali diagcab. Večkrat pritisnite gumb Da ali Naprej, ko orodje poskuša poiskati ali popolnoma odstraniti namestitev Officea.

 • Izbrišite Microsoft Office s programom Remove Office 2007/2010

Obstaja razvijalec programske opreme z imenom »Zavrni trpljenje«, ki je pripravil dve brezplačni orodji za čiščenje MS Office 2007 in 2010, kadar običajni postopek namestitve ne deluje.

Čeprav razvijalca in spletnega mesta ni več, so orodja še vedno na voljo. Programe morate zagnati kot skrbnik, nato pa pritisnite GO, da ga dobite.

Pred uporabo orodja »Odstrani Office 2010« ali »Odstrani Office 2007« morate vedeti nekatere stvari. Upoštevati morate, da to orodje samodejno znova zažene računalnik, ko končate postopek odstranjevanja.

Odlično bi bilo shraniti in zapreti vse datoteke, ki se morda izvajajo. Izogibajte se uporabi tega orodja, če ste v računalnik namestili dve različici Microsoft Officea.

la luminosité de l'écran ne s'ajuste pas

To je zato, ker to orodje ne hrani ključnih datotek, ki so v skupni rabi.

Zgornje metode bi vam morale pomagati izbrisati Microsoft Office 2010, da bi rešili težavo unsecapp.exe. Če to ne deluje, lahko nadaljujete z naslednjim korakom.

3. korak

Izvedite posodobitev sistema Windows

AdobeStock 283433420 Samo za uredniško uporabo 2 1

Zastareli operacijski sistem Windows je lahko razlog, da imate težave z unsecapp.exe. Če druga dva koraka te težave nista odpravila, je rešitev morda posodobitev sistema Windows. Če želite zagnati sistem Windows Update, sledite spodnjim korakom.

 • Kliknite gumb Start v sistemu Windows

V iskalno polje vnesite besedo »Posodobi« in kliknite »Vnesi«.

V pogovornem oknu Windows Update kliknite »Preveri posodobitve«, odvisno od različice sistema Windows.

Ali naj bodo posodobitve na voljo za prenos, pritisnite na »Namesti posodobitve«?

Ko končate posodobitve, znova zaženite računalnik

Če postopek posodobitve sistema Windows ne odpravi težave z unsecapp.exe, bo morda v pomoč naslednja rešitev.

4. korak

Prenesite in zamenjajte datoteko unsecapp

Včasih zgornje rešitve morda še vedno ne bodo rešile te težave. V tem primeru lahko prenesete in zamenjate datoteko unsecapp.exe.

Če pa ste ljubiteljski uporabnik računalnika, ta metoda za vas ni priporočljiva. Za uspešno prenos in zamenjavo datoteke sledite spodnjim korakom.

 • Pridobite operacijski sistem Windows s seznama pod »Prenos datotek unsecapp.exe«.
 • Pritisnite »Prenesi zdaj«, če želite prenesti različico datoteke Windows
 • Kopirajte to datoteko na pravo mesto mape MS Office Access 2010.
 • Znova zaženite računalnik

Po ponovnem zagonu računalnika se mora ta težava ustaviti.

Povzemanje

Napaka unsecapp.exe je pogosta težava, s katero se srečujejo številni uporabniki računalnikov. Datoteke unsecapp.exe ne morete odstraniti, ker ima v vašem računalniku ključno vlogo.

Pomembno je, da to težavo razvrstite glede na vzrok. To so lahko zastareli gonilniki, poškodovane datoteke ali posebne spremembe v vaših nastavitvah. Zgornja priporočila bi vam morala pomagati, da to uredite.