Katere možnosti naj izberem 32- ali 64-bitni Microsoft Office?

Which Options Should I Choose 32

Če delate s sistemom Office 2016, 2013, 2010 in novejšimi različicami, boste dobili dve različni možnosti Officea: 64-bitno in 32-bitno različico.

V tem priročniku ne boste več zmedeni glede tega, katera različica bitov je za vas najboljša, če uporabljate novejšo Pisarna različice ali druga leta, navedena prej. Naučili se boste tudi, kako namestiti tako 64-bitno kot 32-bitno različico.32-bitna vs 64-bitna pisarna mS

Začeli bomo z različicami bitov za novejše različice Officea.

Izbirajte med 64-bitno ali 32-bitno novejšo različico Officea

Ta razdelek je namenjen uporabnikom novejših različic Officea. Če ne uporabljate Officeove novejše različice, si oglejte spodnje oddelke, da najdete svoje določeno leto.

calculatrice win 10 ne s'ouvre pas

Če že veste, kateri bit želite, morate le določiti, katero različico. Če pa pred postopkom namestitve ne določite, da želite 32-bitno različico, potem 64-bitna različica se samodejno namesti na vse novejše različice.

Na splošno je 64-bit bolj zaželen, če boste delali z velikimi podatki in datotekami. In seveda, če je v vašem računalniku že nameščen 64-bitni Windows.

Če ste zaljubljeni, katero različico bitov bi morali izbrati, je tukaj nekaj prepričljivih argumentov za obe različici.

Kdaj naj izbere 64-bitno različico:

 • Med uporabo Powerpointa boste delali z velikimi videoposnetki, slikami ali animacijami. 64-bitna različica ponavadi deluje veliko bolje z napredno grafiko in velikimi slikami / videoposnetki.
 • Delali boste z velikimi nabori podatkov, kot so vrtilne tabele, Power Pivot, 3D Map in še več podobnih. 64-bitna različica je za obdelavo naborov podatkov, kot so ti, bolje opremljena kot 32-bitna.
 • V Projectu uporabljate več kot 2 GB datotek, vključno z datotekami z veliko podprojekti.
 • Sami ustvarjate svoje rešitve za Office. 64-bit vam bo omogočil, da dobite 64-bitno različico rešitev, ki jih ustvarjate. Dostavili boste lahko tudi 32-bitno različico. Vaš razvijalec naj uporablja 64-bitno različico za preizkušanje, preizkušanje in posodabljanje rešitev.
 • Med uporabo boste delali s podatkovnim tipom Big Number Dostop. 32-bit je sposoben delati s tem. Rezultati pa morda niso tako učinkoviti, kot bi bili med uporabo 64-bitne različice.

Kdaj naj izbere 32-bitno različico:

 • Slučajno uporabljate 32-bitne kontrolnike, ki nimajo druge možnosti za 64-bitne različice. Enako velja za 32-bitne dodatke COM brez alternative za 64-bitno različico.
 • Imate kodo VBA, ki uporablja izjave Declare. Kode VBA večinoma ni treba spreminjati, če jo uporabljate v 32-bitni ali 64-bitni različici. Vendar pa bo morda potrebna sprememba, če za izjave API Windows uporabljate izjave Declare.
 • Potrebujete 32-bitne datoteke zbirke podatkov .ade, accde in .mde Microsoft Access.
 • Uporabljate SharePoint Strežnik 2010 in slučajno potrebujejo Urejanje v podatkovnem listu. Ker je ta različica starejša, bo z njo delovala le 32-bitna različica.
 • Aktivirati želite 32-bitni strežnik / objekt OLE.
 • Za Outlook imate aplikacije MAPI, ki so posebej 32-bitne

Izberite med 64-bitno ali 32-bitno različico sistema Office 2016

Ta razdelek se bo osredotočil na različico sistema Office 2016. Če ne uporabljate Officea 2016 in uporabljate starejšo različico, preskočite naprej na naslednje razdelke, da poiščete svojo različico.

Za razliko od novejših različic Officea se 32-bitna različica Officea samodejno namesti v nasprotju s 64-bitno. Če ste že pred namestitvijo vedeli, katero različico želite in je ta različica 64-bitna, jo pred namestitvijo določite.

démarrage lent de windows 10

Če niste prepričani, katero različico izbrati, glejte zgoraj prepričljiv argument za 64-bitno različico, saj so prednosti novejših različic enake kot za Office 2016.

Zgoraj lahko preberete tudi nekatere 32-bitne prednosti, vendar spodaj preverite nekaj novih in drugačnih razlogov za izbiro 32-bitne različice.

Zakaj bi morali izbrati 32-bitno različico:

 • V predstavitvi s PowerPointom imate staro predstavnostno datoteko, za 64-bitno različico pa ni na voljo kodeka.
 • V programu Word potrebujete urejevalnik zapuščinskih enačb (ali WLL).

Izberite med 64-bitno ali 32-bitno Office 2013

Ta različica sistema Office nima samodejno nameščene bitne različice. Namesto tega se morate odločiti sami.

Priporočamo, da 32-bitno različico uporabljate z Officeom 2013, ker je najbolj združljiva z večino programov, vključno z dodatki tretjih oseb. Če želite delati z večjo grafiko in več informacij, je priporočljiva 64-bitna različica.

Ko se odločite med seboj, pojdite na postopek namestitve.

Izberite med 64-bitno ali 32-bitno različico sistema Office 2010

Čeprav je prva različica Officea, ki vam omogoča izbiro med 32- in 64-bitno različico, bo samodejno namestil 32-bitno različico. Odločitev, katero različico izbrati, vam ne bo tako težko, če že poznate svoje namene za Office.

le périphérique audio ne semble pas branché

S posebnimi dodatki za 32-bitna različica , morda ne boste želeli izbrati 64-bitne različice. Enako velja za določene 64-bitne dodatke, ne izbirajte 32-bitnih, če nameravate to narediti.

Če niste prepričani, katero različico želite izbrati, se vrnite na prvi razdelek tega članka, kjer so obravnavane novejše različice Officea. Tam lahko najdete prepričljive razloge, zakaj bi morali namestiti obe.

Zdaj ste lahko bolj zanesljivi pri odločitvi med 64-bitno in 32-bitno različico na podlagi zgoraj naštetih argumentov.

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne iščite dlje od SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji. To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes +1 877 315 ​​1713 ali po e-pošti sales@softwarekeep.com. Prav tako nas lahko dobite prek Klepet v živo.