Vodič za namestitev sistema Windows Server 2012

Windows Server 2012 Installation Guide

Pred namestitvijo sistema Windows Server 2012 se prepričajte, da računalnik izpolnjuje minimalne sistemske zahteve.

Za Windows Server 2012 so to:  • Procesor: 1,4 GHz 64-bitni procesor (ali hitrejši)
  • RAM: najmanj 512 MB
  • Prosti prostor na disku: najmanj 32 GB

Po potrditvi ste zdaj pripravljeni za namestitev Windows Server 2012 . Samo sledite spodnjim korakom:

Priročnik po korakih za namestitev strežnika Windows 2012

1. korak: Če imate namestitveni paket na DVD-ju ali zagonskem USB-ju, boste morali najprej spremeniti vrstni red zagona računalnika, da bo ob zagonu zagnal namestitveni paket.

Lahko spremenite zagonski vrstni red iz pripomočka za nastavitev BIOS-a v računalniku.

2. korak: S spremenjenim zaporedjem zagona lahko zdaj vstavite DVD s sistemom Windows Server 2012 ali zagonski USB in nato zaženete računalnik.

  • Opomba: Morda boste pozvani, da zaženete z DVD-ja ali USB-ja, samo sledite navodilom na zaslonu

Kako zagnati s CD-ja ali DVD-ja

3. korak: Namestitev bo zdaj naložila vse potrebne datoteke, kar lahko traja nekaj minut

nastavitev potrebnih datotek

votre ordinateur manque de mémoire mais ce n'est pas le cas

Ko končate, boste videli naslednji zaslon.

  • Opomba: privzete vrednosti lahko ohranite takšne, kot so, ali pa jih spremenite glede na vaše potrebe

Namestitev strežnika Windows 2012

4. korak: Za nadaljevanje namestitve kliknite Naprej in na naslednjem zaslonu kliknite Namesti zdaj.

namestiti zdaj

Namestitev se bo začela nastavljati, samo počakajte, da se nalaganje konča

nastavite nastavitve

5. korak: Na naslednjem zaslonu boste izbrali izdajo, ki jo želite namestiti. Če nameščate izdajo Standard ali Datacenter, boste morali izbrati tudi, ali želite namestiti kot Server Core ali Desktop Experience (z GUI).

  • Opomba: Server Core vam ponuja odstranjeno različico strežnika Windows z manjšim odtisom, ki zavzame manj CPU in RAM-a, vendar je zasnovan za daljinsko upravljanje in ga je težje lokalno upravljati. GUI pa nudi uporabniku prijazno izkušnjo, ki jo je lažje upravljati z udobno armaturno ploščo

izberite jedro namestitvenega strežnika ali namizje

6. korak: Ko izberete možnost namestitve, kliknite Naprej in prikazali se bodo licenčni pogoji. Ko jih preberete, obkljukajte, da sprejemam licenčne pogoje in znova kliknite Naprej

licenčni pogoji

Korak 8: Nato boste pozvani, kje želite namestiti Windows Server. Lahko ga namestite na enega od pogonov ali particij, prikazanih na seznamu, ali pa ustvarite novo particijo, tako da kliknete Možnosti pogona in nato izberete Novo.

  • Opomba: če tega še niste storili, pred nadaljevanjem varnostno kopirajte vsebino trdega diska, sicer lahko med namestitvijo izgubite podatke na izbranem pogonu / particiji

izberite pogonsko particijo

Korak 9: Ko izberete, kam namestiti Windows Server, kliknite Next. Ta korak lahko traja nekaj časa in med namestitvijo se bo računalnik morda znova zagnal, kar je normalno

čarovnik za namestitev

10. korak: Ko je namestitev končana, se bo računalnik znova zagnal in zagnal Windows Server 2012 prvič. Zdaj boste pozvani, da nastavite uporabniško ime in geslo. Ne pozabite izbrati močnega gesla in nato kliknite Dokončaj.

nastavitve

11. korak: Namestitev bo dokončala vaše nastavitve. Ko končate, se boste s klikom lahko prijavili v Windows Server Ctrl + Alt + Delete , z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ga ustvarili zgoraj

kako ustvariti gesla za strežnik

Ko se prijavite, vam Windows Server prikaže Server Manager

Upravitelj strežnika

To je to! Zdaj ste namestili Windows Server 2012 in že smo pripravljeni! Preberete lahko tudi našo vodnik tukaj , kako namestiti Windows Server 2012 R2.

Če iščete podjetje s programsko opremo, ki mu lahko zaupate zaradi njegove integritete in poštenih poslovnih praks, ne iščite dlje od SoftwareKeep. Smo Microsoftov certificirani partner in pooblaščeno podjetje BBB, ki skrbi za to, da našim strankam zagotovimo zanesljivo in zadovoljivo izkušnjo s programskimi izdelki, ki jih potrebujejo. Z vami bomo pred, med in po prodaji.

To je naše 360-stopinjsko jamstvo za programsko opremo. Torej, kaj še čakaš? Pokličite nas danes na +1 877 315 ​​1713 ali pošljite e-pošto sales@softwarekeep.com. Do nas lahko pridete tudi prek klepeta v živo.