Zakaj se moja slušalka Beats Heaphone nenehno odklopi? (6 vzrokov)

Zakaj Se Moja Slusalka Beats Heaphone Nenehno Odklopi 6 Vzrokov

Zavrnitev odgovornosti: Ta objava lahko vsebuje pridružene povezave, kar pomeni, da prejmemo majhno provizijo, če opravite nakup prek naših povezav, in to za vas brezplačno. Za več informacij obiščite našo Stran z omejitvijo odgovornosti .

Slušalke Beats imajo ugledno blagovno znamko zaradi visokokakovostnega zvočnega izhoda in povezave Bluetooth. Slaba zvočna povezava je lahko zelo moteča, zlasti v javnih okoljih, kjer poslušanje prek zvočnika ni možnost.Vaši utripi nenehno prekinjajo povezavo zaradi nezdrave baterije, povezave zunaj dosega ali tovarniške napake. Bluetooth uporablja radijske valove ultra visoke frekvence. Do teh radijskih valov je treba zlahka dostopati, bodisi z dobro delujočo napravo ali dobrim elektromagnetnim okoljem za odkrivanje.

  AdobeStock_375882815 od blizu bele slušalke Beats z zamegljenim ozadjem

Oglejmo si pogoste vzroke za neuspešno povezavo s slušalkami Beats, ponudimo rešitve, da ponovno začnejo delovati, in se pogovorimo o tem, kako lahko pravilno skrbite za svoje Beats.

barre d'outils devant le plein écran

Ali lahko uporabljate svoj telefon, če odklopite ... 6 razlogov, zakaj se vaše slušalke Beats nenehno odklopijo

eno. Ste izven dosega povezljivosti

Bluetooth je z leti napredoval daleč, pri čemer je Bluetooth 5.0 nova norost, ki avdio sistemom omogoča, da naredijo nepredstavljivo.

Vendar so nekatere stvari še vedno enake, vključno s potrebo po bližini vaš zvočni vir .

Svojih utripov ne morete povezati s telefonom več kot 800 čevljev (240 metrov) stran in izkusite brezhiben zvok. Ne pozabite, da ta obseg velja za Bluetooth 5.0 in novejši, starejše različice Bluetooth pa bodo morale biti bližje.

Torej, če se premikate navzgor, nosite napravo s seboj . Če gre za nekaj, kar ni mobilno, na primer osebni računalnik, poiščite drugo rešitev priklop ali povezovanje računalnika z zvočnikom .

2. Signal je moten

Zastoj signala se zdi očiten razlog, vendar ga pogosto spregledamo. Vaše slušalke Beats so kot katera koli druga elektronska naprava in bi lahko dobile zastoj signala zdaj in ponovno.

Preprosto vrtenje Beats vključeno in izključeno bi moral preprečiti, da bi se pogosto odklopil. Če to ne deluje, poskusite razdružitev z napravo .

  1. Pojdite v nastavitve naprave, ne glede na to, ali gre za mobilni telefon ali osebni računalnik, in pojdite v razdelek Bluetooth.
  2. Kliknite možnost pozabi to napravo.
  3. Ponovno seznanite Beats z napravo.

Ta vdor običajno omogoča, da se slušalke znova povežejo z jasnostjo. Če možnost razdružitve ne deluje, poskusite ponastaviti Beats . Odvisno od vašega modela, hkrati držite gumba za vklop in minus za glasnost, in Beats se bo vrnil na tovarniške nastavitve.

que signifie l'échec de l'activation du produit

Ponastavitve naprave so pogosto priporočljive za brisanje predpomnilnikov in odpravljanje težav s programsko opremo naprave se je morda nabralo med uporabo.

3. Motnje drugih naprav Bluetooth

Običajno, ko napravo Bluetooth povežete z enim zvočnim virom, se ta ostane seznanjen in povezan , še posebej, če je naprava vklopljena. Potem, ko poskusite povezati isti Bluetooth z drugo napravo, bo zavrniti ali preklapljati med kanali .

Pomembno je tudi upoštevati, da različne naprave Bluetooth z različnimi signali lahko motijo ​​drug drugega , zlasti pri napravah, ki uporabljajo starejši sistem Bluetooth . Če vaš Beats nenehno prekinja povezavo, izklopite naprave Bluetooth v okolici za stabilizacijo signala.

Druga motnja lahko pride iz drugi elektronski valovi, kot od a mikrovalovna pečica . Biti v bližini takšnih naprav bi lahko povzroči, da se zvočni izhod okruši ali popolnoma prekinil povezavo.

Novejše različice Beatsa bi morale biti sposobne obravnavati motnje elektronskih valov, zato je to lahko redkost. Kljub temu ga je pomembno omeniti kot možen vzrok za naprave, ki uporabljajo starejši sistem Bluetooth.

štiri. Nizka ali poškodovana baterija

Beats uporabljajo baterije in če za svoj Beats ne skrbite pravilno, bo to znatno poškodovalo življenjsko dobo baterije. Dober cikel polnjenja mora vključevati omejitev polnite do 80 % in ne dovolite, da bi baterija padla pod območje 30 %-40 % .

Dobra higiena baterije ni praksa, ki se je drži večina uporabnikov, zato se sčasoma pojavi posledica slabe povezave.

Če ugotovite, da je kriva baterija, jo odnesite proizvajalcu ali prodajalcu, če ima še vedno garancijo za servis. Poškodovano baterijo je mogoče popraviti, vendar je pogosto najenostavnejša rešitev zamenjajte baterijo skupaj.

5. Zastarel operacijski sistem

Slušalke Beats imajo zelo pogoste nadgradnje sistemov, in če ugotovite, da uporabljate starejši model naprave Beats, jo morate posodabljati. Posodobitve so še posebej pomembne, če nameravate te slušalke uporabljati na naprava, ki je nedavno imela sistemske posodobitve .

6. Okvarjene ali poškodovane slušalke

Če se je nedavno kaj spremenilo, so vam na primer padle slušalke ali jih zmečkali; to je lahko glavni razlog, da nenehno prekinjajo povezavo.

Zrušitev bi lahko bila poškodoval pomembne dele naprave, ki so omogočili za ohranjanje stabilnih povezav. Če je temu tako, odnesite slušalke v servis zaupanja vrednega proizvajalca ali jih poglejte vlaganje v nov par .

  AdobeStock_521790584 Črna okrogla torbica za slušalke z zadrgo, izolirana na belem ozadju

Kako ohraniti slušalke Beats v dobri formi

Brezžične slušalke niso poceni. Zato morate zanje skrbno skrbeti, da bodo dolgo delovale za vas. Če za vaš Beats ustrezno skrbite, bo težav, kot je prekinitev povezave, izjemno manj.

l'application a été bloquée pour accéder

1. Vedno uporabljajte etui

Ne moremo dovolj poudariti, kako pomemben je primer; to je morda najlažji in prvi korak pri zaščiti vaših Beatov.

Razpravljali smo o scenariju, kjer lahko zrušitev vašega Beats povzroči slabo povezavo. Vse te težave je mogoče rešiti s primernim ohišjem za vaš Beats. Bolj trdni, boljši je. Ti primeri bodo nosite celo več kot le slušalke in kable za polnilnike .

2. Naučite se higiene baterije

Žične slušalke niso več priljubljene z izumom Bluetootha in njegovimi številnimi čudesi, vendar ena stvar, ki jo imajo v primerjavi z brezžičnimi slušalkami, ni težav z baterijo.

Vaš Beats je za učinkovito delovanje v veliki meri odvisen od vaše baterije, zato morate naučite se in izvajajte dobro higieno baterije .

Kot smo že omenili, si prizadevajte, da ne napolnite več kot 80 % in ne dovolite, da bi baterija padla na manj kot 30-40 % pred ponovnim polnjenjem. tudi izogibajte se uporabi Beats med polnjenjem , jih izklopite, ko niso v uporabi, in poslušajte napajalnik, ki ga priklopite za polnjenje.

3. Očistite slušalke

To je morda očiten predlog, a žal si le malo ljudi vzame čas za redno in namerno čiščenje slušalk. Poskusi slušalke očistite vsaj enkrat na dva tedna ali vsak mesec .

Redno čiščenje bo pomagalo odstranite nakopičen znoj, ušesno maslo in umazanijo, ki bi lahko vplivala na kakovost zvoka Beats in predstavljajo tudi potencialno nevarnost okužbe ušesa. Obrišite jih z vlažno krpo in uporabite vatirane palčke za najtežje dostopna mesta z alkoholom ali toplo milnico na palčko.

Ko čistite slušalke, izogibajte se uporabi izdelkov z belilom ali vodikovim peroksidom , čistila za gospodinjstvo ali abrazivne materiale, kot so brisače ali papir. Ti materiali in izdelki so lahko ostri na tkanini blazinic slušalk, kar bi uničilo njihovo življenjsko dobo.

Končne misli

Večinoma bi morale slušalke Beats delovati z dobro kakovostjo zvoka, razen če ste jih med potjo poškodovali, stran od priporočenega obsega signala ali zanje niste poskrbeli, kot je potrebno.

Kot pri vsaki napravi, bodo dobre vzdrževalne navade, ki jih priporočajo proizvajalci, ohranile vaš Beats v dobri formi in zagotovile dober zvok. Majhne navade, kot so zgoraj navedene, se bodo izkazale za koristne, če ste slušalke imeli v lasti več kot tri leta pred zamenjavo.